Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי שעה מת"א באיזה שעה? יש שעות שלא תגיע אפילו לרמזור הראשון בחצי שעה.

דבר שני באיזה רכב מדובר? לא בודקים קליאו ספורט באותם הכבישים שבודקים וולבו S60.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי פתרון בשבילך, תעשה את הנסיעה, תעשה פרצוף מתלבט, תחזור יום אחרי זה עם הצעת מחיר של המתחרה...

תגיד שם לאותה בחורה שאתה מתלבט ושלפי הנסיעת מבחן אתה לא מספיק בטוח במה אתה חפץ...

תוך כמה דקות הם יסדרו את זה שתקבל נסיעת מבחן כמה זמן שתרצה...

הכל בחיים זה SHOW...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

במקום ללכת ולחזור פעמיים ולעשות משחקים לא יותר פשוט להיכנס לחברת השכרה, לשלם 250 ש"ח ולקחת רכב כזה ליום שלם?

פורסם

שי, תלוי באיזה רכב מדובר - לא כל רכב (בעיקר ספורטיבי) תוכל למצוא בחברות ההשכרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי ספורטיביים אתה צודק אבל בדגמים יקרים/מיוחדים לרוב היבואנים נותנים נסיעות מבחן ארוכות יחסית (אפילו צ'מפיון נתנו לנו נסיעת מבחן של שעתיים בסופרב).

פורסם

שי, גם אני קיבלתי נסיעת מבחן ארוכה בסופרב - אבל זה לא חוכמה... :-)

את האלפא מיטו נתנו לנו (לי את ה-120 ולחבר את ה-155) לאוברנייט ובשמחה רבה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כנראה שזה גם תלוי כמה הסוכן רואה בך פוטנציאל.

גם עם הדובלו וגם עם היונדאי H1 קיבלתי אישור להעמיס משקל בנסיעת המבחן שהיתה לא קצרה ,עם המאליבו הקודמת אבא שלי עשה 150 ק"מ בנסיעת המבחן ואת המגאן נתנו לי ליום שלם מהבוקר ועד אחר הצהריים אבל בנו הם רואים פוטנציאל גדול מבחינת עיסקאות עתידיות (מה שגם יצא להם גם עם הדובלו וגם עם המאליבו).

פורסם

לגביי השארת רכב מבחן אוברנייט וShow...

בזמנו כשבדקתי רכבים פוטנציאליים לקנייה התקשרתי לאלפא רומיאו והסברתי שאני מעוניין לבחון את המיטו בצורה רצינית יותר מנסיעת מבחן קצרה מכיוון שהרכב היה שנוי במחלוקת עם ביקורות לפה ולשם.

הנציגה מייד אמרה שהם לא עושים דברים כאלה ואין אפשרות לקבל את הרכב לאוברנייט.

ביצעתי נסיעת מבחן של 20 דקות בלחץ (אני לא יכול לומר שלא התרגשתי אבל הבנתי שהרכב גם מרגיש לי קטן וגם ההגה לא בשבילי)

חבל גם שכאשר חזרתי הנציגה ברחה לי לנסיעת מבחן על ה159 עם זוג מבוגרים כאשר רציתי לשבת איתה על הפרטים הקטנים.

ולפואנטה:

נחשו מה, במשך תקופה התחלתי לקבל אינספור שיחות מהסוכנת כדי שאקח את הרכב לאוברנייט, הסברתי כי זה מאוחר מדי, "הזמנתי שירוקו".

לא עזר מה שאמרתי ובזמן שחיכיתי לשירוקו המשיכו ללחוץ עליי שאקח את הרכב לאוברנייט אבל אבד כבר כל מומנטום שהיה בקשר למיטו.

איפה הם היו שביקשתי זאת בתחילה?

המסקנה היא שכנראה אצל רוב היבואנים תוכל לקבל רכב מבחן לאוברנייט ב-Show המתאים,

כולם חוץ מפולקסווגן אולי שהרכבי מבחן שלהם (שירוקו וGTI) נחרשים יומם וליל ובאופן כללי מתנהגים כמו "הבחורה הכי שווה על הבר". :)

• תוכן חדש...