Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעבור דירה.

פעם אחרונה באו לי 2 ציפלונים וקרעתי את הגב לעזור להם.

אני רוצה (כמו שראיתי אצל חבר) שיבואו לי 4 סוסים שבתוך חצי שעה יפרקו את הבית.

יש למישהו חוויה חיובית?

פורסם

שיפרקו לך את הבית ואת הרהיטים וישברו כל מה שאפשר בדרך?

אין שום בעיה, אתה פשוט צריך לסכם עם אחת החברות הגדולות

על מספר העובדים ולשלם יותר בהתאם, קלי קלות.

אין דבר כזה "חוויה חיובית" במעבר דירה, תמיד יישבר משהו או שיהיה ריב על טיפ...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

(אני מניח שאתה מבקש המלצה לאזור המרכז ולא לאזור ב"ש)

אני ממליץ בחום על הובלות הסטודנטים. היה לנו ניסיון טוב איתם לפני כמה שנים אז הזמנו אותם שוב לפני כמה חודשים. חברה' רציניים, מגיעים משהו כמו חמישה מובילים, מתקתקים את העברה כולל פירוק והרכבה של ארונות ומיטות. כמה שעות ואתה בדירה החדשה, מוקף בארגזים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מניח שהנושא כבר לא רלבנטי לפותח השרשור, אבל עקב המלצתו של צביק הפיק, התקשרתי להובלות הסטודנטים, והם שלחו נציג לדירה כדי לתת הצעת מחיר. מומלץ מאוד לא לסכם דברים כאלה בטלפון, כדי לא להגיע למצב שביום ההעברה המוביל מתחיל: "תשמע זה טלויזיה גדולה מידי, וזה מקרר רחב מידי וזה מכונת כביסה כבדה מידי, זה תוספת של 500 ש"ח..."

בעל הבית בא, הסתובב ורשם ובסוף נתן הצעת מחיר חביבה למדי, אז סגרנו. בבוקר ההובלה, בשעה 7:00 באו יחד איתו עוד 2 מובילים, ואחרי שעה ועשר דקות הסתיימה העבודה שכללה 32 ארגזים, 2 טלויזיות, מכונת כביסה, שני שולחנות מפורקים ושתי כורסאות למרחק של 2 וחצי ק"מ בין שתי הדירות. בקיצור- החבר'ה נתנו עבודה כמו שצריך.

הערה: למי שזה עלול להפריע- מדובר בבני דודים.

מילות מפתח- הובלות, אמינות, מוביל, הובלות הסטודנטים, הובלות במרכז

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...