Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני כמעט סגור על מערכת לרכב שלי (גולף 2000)

רדיו דיסק : פיונר רק לא יודע איזה ,אשמח לעצה לגבי דגם ,חשוב צבע כחול כי כל האורות אצלי בפנים כחולים.

מגבר : JBL 75.4 ואם אני לא ימצא אז ה-1004

סט קומפוננט : מורל טמפו

וסאב : קיקר CVR12 או עדיפות שניה C12

רכיבים חדשים ,אולי חוץ מהמגבר.

זאת המערכת ה"מקצועית" הראשונה שלי (היו הרבה לפני אבל לא איכותיות) והחלטתי אחרי שקראתי על הרבה המלצות על הרכיבים ועל ההתאמה בניהם . שאגב עם יש הערות גם עכשיו אני ישמח .

הקטע שיש לי חברים שמתעסקים במערכות (מוכרים ומתקינים) שמציעים לי דברים אחרים למשל :

אחד הציע לי מגבר של אוריון וסאב של פיונר 1400 ואט שאני יודע שהוא כבד לאללה ולא מספק . שלדעתו שילוב מנצח

השני הציע לי מגבר של בזוקה וסאב של רקפורד שהבנתי שגם הוא מעולה . שלדעתו אני יהיה מבסוט מהם לאללה

אני מכיר את עצמי ואני נוטה להשתכנע (אחרי הכל הם מבינים יותר ממני) ואח"כ אני לא יהיה סגור על המערכת ש"דחפו" לי ואני ירגיש חרא.

בבקשה תיעצו לי מה לעשות .

שחר

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

תלך תשמע.

תראה מה נשמע לך הכי טוב וככה תחליט.

הJBL1004 די נפוץ.

גם הקיקרים והטמפו.

תנסה לשמוע אותם לראות אם זה מתאים לך.

אין מה לעשות, סטריאו ברכב זה בסופו של דבר סוג של הימור, כמו בישול, אתה לוקח כמה מרכיבים, מערבב ומקווה לטוב.

פורסם

מחזק לגבי שמיעה לפני החלטה, עם סייגים מסויימים:

סאבים של פיוניר (לפחות אלו שקיימים בארץ) לא מומלצים באופן גורף.

מגבר של בזוקה- תלוי מאד בעלותו מול התמורה שלו.

לגבי רדיודיסק- כשתראה כמה נשאר לך משאר הרכיבים, תבדוק איזה דגם נכנס מבחינת תקציב ותשווה אותו לדגמים מקבילים של קלריון ואלפיין. הם בד"כ נותנים קצת פחות מראה וקצת יותר איכות צליל (לפחות ברמות הכניסה מול פיוניר).

מתחדשת*

פורסם

בד"ד למוכרים ומתקינים יש אינטרס למכור את הציוד שלהם, גם כי הם מקוויחים עליו וגם כי ככל שהוא מופץ יותר כך הם ירוויחו יותר בעתיד.

הציוד שהוצא לך פה הוא טוב ומומלץ לרוב המשתמשים.

אם אתה דל תקציב- מגבר של בזוקה יהיה פשרה מתקבלת. אם אתה אוהב באסים חזקים ולאו דווקא קשורים למוזיקה- סאב של פיוניר ייתן לך את זה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לדעתי ,המפרט שרשמת בתחילת העמוד עם JBL 1004 הכי טוב , לך על זה. אם תבדוק אתה תראה שזהו מפרט שהוצע פה בפורום יחסית הרבה פעמים, והוא השילוב הכי טוב עלות מול תועלת.

פורסם

שי בוקר טוב

קראתי את פתיחת השרשור שלך ופשוט לא התאפקתי מלהגיב

1. משום שהעלית לי חיוך רחב על הפנים על הבוקר של יום ראשון (שזה נדיר בימי ראשון בבוקר כשיש מיליון דברים לטפל בהם)

2. משום שההתלבטות שלך משותפת כמעט לכולם בשלב זה או אחר

לגבי הרכיבים שהמליצו לך :

אפשר להתווכח שעות עם הם טובים למחיר או לא אבל בגדול אלו מוצרים ממותגים טוב ושקט תעשייתי לחלוטין יהיה לך אם תרכיב את הסטאפ הנ"ל

לגבי סאונד איכותי יותר או פחות זה תוכל לדעת רק לאחר התקנה והתקנה ברכב שלך

זאת משום שכל רכב נשמע אחרת,לכל מתקין יש יכולות משלו,ורמת ההשקעה שלך בחוטים\איטומים\וכיוונים שונה ומשתנה מאחד לאחד

אני יודע שזה נשמע מבלבל ולא ממש עוזר להחלטה לכן חלק חשוב זה האימון בינך לבין המקין\מוכר\בעל החנות\מתקין מדרכה וכ"ו וכ"ו

חפש מתקין מקצועי אמין והחשוב מכל דובר אמת ווואללה סמוך עליו

סך הכל זו טבילת אש ראשונה כמו שאני מבין ולא בשמים מבחינת ההשקעה אז מקסימום זה יהיה לך קורס ראשון בבית הספר של הפעלת האינטואיציה האישית וקבלת החלטות

מאחל לך בהצלחה

אשמח אם תעדכן בהמשך

יום טוב דרור

• תוכן חדש...