Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא מציע לך להחליף למגבר יותר טוב וחזק ותראה שהאלפיין שלך יורגשו אחרת לגמרי הם מסדרה טובה מאוד ודורשים כח.וזה מנסיון כנראה אתה יודע :-D.

כן אני משאר שאתה יודע מי אני ואני יודע מי אתה:lol:.

לגבי ההגברה הם אפילו לא חצי מהגיין (עבודה אקטיבית) יכול להיות שזה בכיוונים ברדיו דיסק כי סה"כ אצלי לא שומעים טוב וצריך כיוונים,אתה אומר שאולי עם כיוונים יותר טובים אפשר להגיע איתו לרמה שתספק אותי?

אחרי האיטום של הדלתות הרגשתי איתו קצת יותר "בשר" אך עדיין לא הספיק.

Scan Speak

פורסם

המידבאס הזה דורש הרבה יותר כח ממה שהJBL בחתימה שלך מסוגל לתת(דרך אגב ה104 לערוץ הם שיקריים).הנתונים שלו הם אם אני זוכר נכון הם 110 וואט RMS נקי ב87 DB שזה אומר שהוא לא כל כך נציל לכן דורש מגבר חזק וטוב.

פורסם

דווקא אמרו לי שאני עוד לא מנצל את המגבר הזה עד לרמה שאני צריך להחליף אותו,אתה בטוח במה שאתה אומר?

יש מצב לקפוץ אליך שתראה מה המצב שם אצלי?

Scan Speak

פורסם
דווקא אמרו לי שאני עוד לא מנצל את המגבר הזה עד לרמה שאני צריך להחליף אותו,אתה בטוח במה שאתה אומר?

יש מצב לקפוץ אליך שתראה מה המצב שם אצלי?

למה לא תבוא מחר בצהריים אם תוכל השארתי לך בפרטי הודעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי ההגברה הם אפילו לא חצי מהגיין

רק הערה לגבי הגיין - זה לא כפתור ווליום ואין לו שום קשר לרמקולים.

הגיין תלוי אך ורק במתח ליין אאוט של הHU- זה הפרמטר היחידי שאמור להשפיע עליו.

• תוכן חדש...