Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב שלי המכסה מנוע עבר צביעה בגלל שריטה מכוערת שמישהו עשה כשהרכב עוד היה יחסית חדש. הבעיה היא שצבעו את זה בצורה ממש מכוערת , עם כתמים, ועכשיו גם שמתי לב שהצבע מתחיל להיות דהוי. אני אצטרך כנראה ללכת לצביעה. עכשיו חשבתי (וגם מישהו הציע לי את זה) ללכת לפירוקייה ולשאול האם הם מוכנים לעשות החלפה כך שאני אתן להם את המכסה מנוע שלי, והם יביאו לי אחד אחר בצבע של הרכב (צבע כסף), כך שלא אצטרך לצבוע וגם הצבע יהיה מקורי ויותר איכותי.

השאלה היא האם זה נראה לכם בר ביצוע, האם אתם מכירים מקום שיהיה מוכן לדבר כזה, ואם זה בכלל כדאי.

תודה מראש.

פורסם

אם תמצא בפירוקיה מכסה במצב טוב, עם צבע זהה לשלך, תמיד תוכל לרכוש אותו.

כמובן שאם תציע מכסה חלופי, שיש לו עדיין ערך עבור פירוקיה - הם אמורים לזכות אותך בצורה כלשהי במחיר.

השאלה כמה ולמה - ופה כדאי שתהיה מצוייד בידע לגבי עלות צביעה מחודשת למכסה מנוע שלך,

כדי להשוות למה שמציעים בפירוקיה.

פורסם
שלום לכולם,

ברכב שלי המכסה מנוע עבר צביעה בגלל שריטה מכוערת שמישהו עשה כשהרכב עוד היה יחסית חדש. הבעיה היא שצבעו את זה בצורה ממש מכוערת , עם כתמים, ועכשיו גם שמתי לב שהצבע מתחיל להיות דהוי. אני אצטרך כנראה ללכת לצביעה. עכשיו חשבתי (וגם מישהו הציע לי את זה) ללכת לפירוקייה ולשאול האם הם מוכנים לעשות החלפה כך שאני אתן להם את המכסה מנוע שלי, והם יביאו לי אחד אחר בצבע של הרכב (צבע כסף), כך שלא אצטרך לצבוע וגם הצבע יהיה מקורי ויותר איכותי.

השאלה היא האם זה נראה לכם בר ביצוע, האם אתם מכירים מקום שיהיה מוכן לדבר כזה, ואם זה בכלל כדאי.

תודה מראש.

ראש בראש בחינם לא יחליפו איתך, אלא אם תמצא צדיק.

הם צריכים להחזיק את המקום ואת העובדים.

כמו שאמרו אולי יהיו מוכנים לתת לך זיכוי על המכסה שלך, לדעתי אפילו בזה הם לא יהיו מעוניינים להתעסק ויגידו לך לקנות.

פורסם

אני חושב שלפעמים אנחנו מגזימים בהערכה שיש לנו ל"צבע מקורי"

ברור שהוא טוב ועדיף מביצוע מקומי

אבל לא צריך להגזים.

פורסם

קיבלת כאן דוגמא למה זה לא טוב כמו מקורי.

לא אמרתי לא לצבוע, אמרתי שאם במחיר קרוב ניתן להשיג מכסה מנוע מושלם מקורי, מה אכפת לו ?

ביותר מזה - ללכת למקום איכותי ולצבוע כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

חלקים משומשים לחזית קשה להשיג(נדפק בתאונה ) במיוחד כשאתה מחפש

צבע מסויים ,אני חושב שחבל על ביזבוז הזמן לך על הצביעה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...