Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריטת רכב

אבי38
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משרד הרישוי שלח לי הודעה על גריסת 3 הרכבים שלי זאת פשוט חוצפה שאין דוגמתא דעתי המועדון שלנו צריך להתערב בנושא הזה ואז יבינו שהרכבים שלנו הם נדירים ולא יהיו כאלה יותר ואין להם מה לעשות .

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

א. יש שרשורים פתוחים בנושא.

ב. אין שום סיבה לכתוב באדום ובכתב ענק, אנחנו לא עיוורים.

ג. חשבת אולי שמשרד הרישוי שלח את ההודעה לכל בעלי הרכבים שגילם 20 שנה ומעלה, ולכן גם אתה ושאר בעלי רכבי האספנות קיבלתם אותה? אתה באמת מצפה שמישהו במשרד הרישוי ישב אחד-אחד ויבדוק מי מתחזק רכב אספנות ומי מחזיק גרוטאה? מה הבעיה פשוט לזרוק את המכתבים לפח ולשכוח מהם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משרד הרישוי שלח לי הודעה על גריסת 3 הרכבים שלי זאת פשוט חוצפה שאין דוגמתא דעתי המועדון שלנו צריך להתערב בנושא הזה ואז יבינו שהרכבים שלנו הם נדירים ולא יהיו כאלה יותר ואין להם מה לעשות .

אתה כבר שווה 9000 ש"ח :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...