Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למוסך לסדר תקלה בידית ההילוכים, המוסכניק התעסק עם הבעיה למעלה משעה בעיקר בגלל שלא היה לו נסיון בהרכבה מחדש של הידית וכל הפלסטיקים מסביב על פי דבריו והוא פעל בעיקר על ידי נסיון ותהייה.

אחרי כשעה ורבע כשהכל חזר למקומו בשלום והתקלה סודרה שאלתי אותו כמה מגיע לו, התשובה שקיבלתי "כמה שאתה חושב" עניתי לו שלא יתן לי תשובה כזאת ויגיד לי כמה מגיע לו ואני אשלם," כמה שבא לך" היתה התשובה, ואם לא בא לי,עניתי, "אז לא צריך" היתה התשובה.

אז מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? משלמים? כמה משלמים? אולי הייתם פשוט אומרים תודה ונוסעים לדרככם?

יש לציין שהיתה רק עבודה ולא היה צורך בהחלפת חלקים.

פורסם

100ש"ח

אם בעל מקצוע לא יכול לנקוב במחיר לעבודתו כנראה שהעבודה לא היתה משהו בכלל, ורק להוריד אותך מהליפט במצב נסיעה הספיק לו.

קו---------------------------------------

פורסם

אם אני הייתי במצבך קודם כל הייתי משנה את הכותרת, אחרי זה הייתי עורך את ההודעה כדי שתיהיה קריאה.

בסופו של דבר הייתי משלם למוסך על שעת עבודה וסוגר את הסיפור יפה.

*עריכה, מ' הקדים אותי. כל זאת במידה והתוצאה טובה ומספקת בסופו של דבר כמובן*

פורסם

הוא עבד כשעה ורבע בעיקר בלי חוסר נסיונו בהרכבה מחדש של חלקי הפלסטיק כפי שהוא העיד על עצמו, אז כמה אתה הייתה משלם לו?

פורסם

למרות חוסר הניסיון הוא עשה עבודה והשקיע זמן.

זמן == כסף

מכאן הייתי משלם לו משהו ,אם אתה חושב שתיפגש איתו בעתיד לעוד עבודות הייתי משהו שיכבד גם אותך וגם אותו,

הדבר יתרום לרושם חיובי שלו עליך ועל אפשרויות עתידיות של חיסכון בעבודות קטנות.

טוב שם טוב משמן טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...