Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול (יום ראשון), התקיים מרוץ מס' 2 באליפות הונגריה בדריפטים במסלול MARIAPOCS.

אדם פרנק (מMAWAY DRIFTTEAM), לקח חלק באירוע.

במוקדמות סיים אדם במקום השני. ובתחרות סיים במקום הרביעי והמכובד מתוך 19 משתתפים. (בקטגוריה של המקצוענים).

כל הכבוד לישראלים שלוקחים חלק באירועים מוטורים ושמים את ישראל על המפה.

בהצלחה בהמשך! וכמובן גם לאפרת באליפות אירופה:twisted:

המון אהבה וגאווה לחברה האלה..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

איזה יופי, אדם המון הצלחה!

הבנתי שיש לכם אורחים מהארץ שגם נמצאים בתחרות (!!!) נא לעדכן לגבי מצבם :-D

ליעד.

פורסם

אדם מזל טוב, כל הכבוד.

יישר כח.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולטובת אלו שמאד נהנים לראות צמיגים מעשנים ולשמוע מנועים צורחים - מה בדיוק ראינו ?

ה-M3 הלבנה החליקה יותר, עשתה יותר רעש ועשן ואדם, עם ה-BMW השחורה החליק פחות, עשה פחות רעש ועשן - והתוצאה ?

מה אנחנו אמורים לראות ? השופטים ? על סמך מה נקבע הניקוד ?

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לדובי ולכל מי שנהנה לראות צמיגים מעשנים וצרחות מנועים ...

השיפוט בתחרות דריפטים נקבע לפי הפרמטרים הבאים :

מהירות - משולב ממהירות הכניסה לאלמנט הראשון וממהירות ממוצעת של כל הקטע (30 נק').

זוית - זוית ההחלקה של הרכב (30 נק').

קווים - החלקה בקוים הנכונים ו / או בקוים שהמארגנים הגדירו מראש, לא תמיד קווי מרוץ רגילים שאנחנו מכירים הם הקוים בתחרות דריפטים , במקרים מסוימים המארגנים מגדירים נק' השקה במקומות שירגשו יותר את הקהל , דוגמא טובה אפשר לראות בסרטון בסיבוב האחרון יש נק' השקה חיצונית על הקיר (30 נק').

רושם כללי - עשן צמיגים , ידיים מהחלונות , הבהוב אורות ואגרסיביות בשינויי כיוון (10 נק').

*בקרב בתחרות ישנו האלמנט המאוד מכריע והוא הקרבה בין המכוניות , ככל שאתה יותר קרוב ליריב שלך תחת אותם פרמטרים כך הניקוד שלך יהיה יותר גבוה , המבחן הוא מבחן השוואתי כשפעם אחת מישהו אחד מוביל ופעם שניה האחר (כמו שאפשר לראות בסרטון).

הסבר על המיקצה הספציפי שרואים בסרטון:

בסיבוב הראשון בו אני רודף אחרי ה M3 הלבנה יש שתי טעויות עקריות שלי , אחת בשינוי כיוון הראשון בו אני מתיישר לחצי שניה והשניה והיותר קריטית היא הדריפט בקו היותר מידי פנימי בפניה האחרונה (לפי שיפוט השוואתי הוא קיבל 7 נק' ואני 3).

בסיבוב השני בו אני מוביל לא היו טעויות קריטיות מבחינת היריב ומבחינתי אבל המרחק שניפתח ביננו נתן לי ייתרון בסיבוב זה (אני קיבלתי 6 נק' והוא 4 נק').

לסיכום : בחישוב שני המקצים אני הפסדתי :(

שבת שלום

אדם

פורסם

אדם תודה על התשובה המהירה .

עוד משהו - קשה לפספס את העובדה שה-M3 מחליקה יותר ומעשנת יותר , אני מניח שזה בעקבות מנוע חזק יותר וצמיגים שונים. עד כמה זה משמעותי, בעיקר מבחינת השופטים כאשר הם באים "למדוד" דבר כזה ? הם מתחשבים בנתוני ההתחלה של המכונית א שזה דבר שהמתחרים צריכים לקחת בחשבון כאשר הם מכינים מכונית לתחרות ?

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בתחרויות דריפטים בכל העולם אין התחשבות מצד השופטים לגבי מבנה הרכב והמפרט שלו , מה שקובע זה הביצוע של הרכב והנהג.

אדם

פורסם

אדם,

האם יש עמותת דריפטינג מקצועי בארץ? יש ספורטאים בתחום בארץ?

למה שלא תנסו לפתח את זה פה עם כל התנופה שקיימת עכשיו בספורט המוטורי.

אני בטוח שנשמח לסייע לכם בכל הקטע הבירוקרטי.

אלון

• תוכן חדש...