Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא טוב. ממש לא טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צדק ולא יופיטר.

לפעמים גם צריך להגיד את האמת.

השוטר ראה את המכונית. הביע התעניינות ערנית בנעשה בתא המנוע.

למה להיות צבועים?

אם זה היה איזה דפ"ר בן 50 (סליחה מכל הדפ"רים בני חמישים) שמשטרת התנועה היא חייו, מן הסתם הוא הגיע אל כוחות המשטרה הישר מצבא קבע,שיודע היטב שהחיים ה"אמיתיים" היו אוכלים אותו בלי מלח - לא הייתי מתעסק.

אבל מדובר בשוטר צעיר יחסית. לא איזה טמבל שנעול על "מהירות מופרזת הורגת".שוטר שיודע שמדי יום עשרות ומאות ואלפי נהגים עוברים על החוק - והוא גם יודע שאין בזה כל פסול - כי לא כל בן אדם שנוסע הביתה 130 קמ"ש נהרג בדרך.

אמרתי לו מראש שאני מה שמכונה "עבריין מקצועי" ושברור שיש לי עו"ד תותח שיוציא אותי יותר מהר ממה שהוא יוכל להגיד "קארינה"-ושברור שאני אנצל את זמן השלילה לחיזוק האוטו. ושגם ברור לו שאני עושה את הדרך הזאת כל שבוע - על *** קמ"ש - ואף פעם מהירות מופרזת לא הרגה אותי.

להיפך - ראיתי את האנשים ה"שפויים" מאבדים שליטה באוטו ב100 קמ"ש ואפילו עצרתי והלכתי לעזור.

כנראה שהוא הבין שאני לא סתם מתלהב אלא גם יודע על מה אני מדבר.

אני צריך להתחיל לנאום לפני שוטרים... מעניין כמה משטרת התנועה משלמת ואם אפשר להמיר את זה בנקודות או בתלושים לGMC MOTORSPORT...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, אני מכיר ואוהב אותך (זה לא אומר שאתה יכול למשש אותי...חרמן) ולכן אני כבר יודע לסנן את הראוי סינון.

לצעירים זבי החוטם והמתלהבים ששורצים פה בזמן האחרון אין את היכולת הזאת, או היכולת לקלוט מסרים מתוך מה שאתה אומר.

צריך להיות יותר "עדינים" איתם או לכתוב במקומות פרטיים יותר.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
לצעירים זבי החוטם והמתלהבים ששורצים פה בזמן האחרון אין את היכולת הזאת, או היכולת לקלוט מסרים מתוך מה שאתה אומר.

קראת לי ? :D

פורסם

עם כל הכבוד אני חושב שהוא קרא לי...

:wink:

ולערן אל תכליל, אני למשל הבנתי את מה שתומר מנסה להגיד.

וזאת למרות שכל סיפור משום מה מתחיל ב" ירדתי למטה לראלי..." :D

בכל מקרה תומר כתיבה יפה ועל המציאה של הצדיק בסדום.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חמור קופץ בראש.

לא דיברתי על מישהו בצורה ספציפית, או על ההודעה הזאת ספציפית אלא על משהו שצריך לשים לב אליו.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

גם מזל, וגם שכל - קשה למצוא דבר כזה היום.

מאוד מרשים, תגובות לעניין, והרבה פוליטיקה.

כשאני נתפס אבל עם רכב 5 מטר ב107 קמ"ש בכביש של 90, צריך לזעוק לשמיים בצעקה "שמע ישראל". :evil:

ככה זה כשיש לך המון מזל.

What if being strong didn't mean being heavy?

What if time itself could be challenged?

What if our eyes saw something never seen before?

What if centrifugal force could be challenged?

Audi.

פורסם

1 ערן - גם אני אוהב אותך... חבל שאתה מתחתן.

מזל שאני לא.. :lol::lol:

2 ראלימן - איך לעזאזל רצית שאני אתחיל סיפור בפורום רכב? ירדתי למשהו אחר?!?! ברור שזה יתחיל ב"ירדתי לראלי" מכיוון ש:

א אין לי אוטו אחר.

ב הדירה שלי גבוהה מהחנייה.

אם היה לי סיפור אחר לספר שלא מתחיל ב"ירדתי לראלי",הייתי כותבאותו באופטופיק או שלא היתי מוצא לנכון לפרסם אותו

3 זוכר מה דיברנו בהרבה הודעות פרטיות?

שאין צורך להגיב על כל דבר?

שדברים שלא עשית וחווית אין צורך להיכנס אליהם? מכיוון שעיקר המפגשים שלך עם מיטב שומרי החוק של מדינת ישראל היו אולי,באיילון, כשחלפת על פניהם על ה"ראלי" שלך (גם לי היו. צ'ופר עם 18 הילוכים) אבקשך להקפיד על מה שדיברנו. גם אם זה בצחוק .

4 ערן - אני עדיין אוהב אותך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
תומר, אני מכיר ואוהב אותך (זה לא אומר שאתה יכול למשש אותי...חרמן) ולכן אני כבר יודע לסנן את הראוי סינון.

צריך להיות יותר "עדינים" איתם או לכתוב במקומות פרטיים יותר.

האמת הייתי מגיב הרבה יותר בפירוט, אבל בשביל מה

פשוט :mm_yeah:

וגם לתומר על הסיפור :mm_yeah: ,

בהחלט :mm_yeah:...

Race Smart

פורסם

יופי של כתיבה - נהניתי!

13.4.03 התייצבות בבהמ"ש בגין "נסיעה ברכב בכביש רטוב בצורה המונעת ממך את השליטה ברכב עפ"י סעיף בלה בלה בלה..."

פעמיים וויתרו, פעם שלישית מה שנקרא - "אכלתי אותה"...משלוש יוצא אחד :cry:

motorica.net

פורסם

2 ראלימן - איך לעזאזל רצית שאני אתחיל סיפור בפורום רכב? ירדתי למשהו אחר?!?! ברור שזה יתחיל ב"ירדתי לראלי" מכיוון ש:

א אין לי אוטו אחר.

אם היה לי סיפור אחר לספר שלא מתחיל ב"ירדתי לראלי",הייתי כותבאותו באופטופיק או שלא היתי מוצא לנכון לפרסם אותו

שדברים שלא עשית וחווית אין צורך להיכנס אליהם? מכיוון שעיקר המפגשים שלך עם מיטב שומרי החוק של מדינת ישראל היו אולי,באיילון, כשחלפת על פניהם על ה"ראלי" שלך (גם לי היו. צ'ופר עם 18 הילוכים) אבקשך להקפיד על מה שדיברנו. גם אם זה בצחוק .

הייתי מתחיל ב "ירדתי אל הראלי" ולא "ירדתי לראלי" לא נשמע טוב....

:lol:

פורסם

א אין לי אוטו אחר.

הייתי מתחיל ב "ירדתי אל הראלי" ולא "ירדתי לראלי" לא נשמע טוב....

:lol:

שפה נמוכה , לאוטו נמוך....

:wink:

• תוכן חדש...