Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
(עיין בתגובות לעיל: להתחתן עם זונה מסעירה וחושנית בדימוס. לא חסרים סיפורים על כאלו שעשו זאת בחיים. כולם גם שילמו מחיר כזה או אחר...)

כן, מנדבושקס :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש לי גם שאלה

מה קורה במצב שקונים רכב של משטרה, ואני מחליף לו את המנוע למנוע חדש, ועוד כמה שנים כשאני ירצה למכור אני גם יצטרך להוריד במחיר או לא?

כי בפועל המנוע הוחלף למנוע חדש, ושאר המכלולים עברו 350K.

מדובר בטרנזיט, היא לא הייתה ניידת אלא שימשה בתור רכב להסעות של השוטרים.

קובי

פורסם

אני מסתכל הרבה פעמים על מרצדס מוניות לשעבר שנקנות ע"י אנשים שמחפשים את ה"שופוני", אני שומע את הנקישות במנוע, רואה את העשן השחור, ושואל את עצמי האם זה משתלם להם.

הרבה מהאנשים האלה לא קונים מכונית גרועה, הם פשוט קונים את המכונית בשביל ה"שופוני", וכשמגיע הזמן לטפל ולשלם הם רואים את החשבון ומחפשים איפה לחסוך (ואם תרצה, אני אתן לך כמה דוגמאות שיגרמו לך לבכות מרוב צחוק). אם אתה רוצה לראות מונית לשעבר שנראית ומרגישה חדשה (ועם קילומטרז מגוחך), אתה מוזמן לקפוץ לבקר. אולי זה ישבור את המיתוס שכל המוניות לשעבר גרוטאות.

פורסם

אותי לימדו ש "הזול עולה ביותר", כמובן שכל אחד בהתאם ליכולות שלו תחכה הסובלנות בסוף תמצא מה שאתה מחפש.

• תוכן חדש...