Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממתי יתושים נמרחים על החלון הקדמי?:roll:

וגם אם כן, למה בכל רכב לא מתקינים כזה? (רק לבעלי לנד קרוזרים יש טעם משובח במראה?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אממ, תזכיר לי להראות לך תמונה של הטיוטה היילקס 2009 שלי, אחרי הסיבוב הבא שהאוטו נוסע לדרום הארצ (אשקלון/ב"ש/ערד) ואז נדבר מזה יתושים.

פעם אחת (בפסח) זה הגיע למצב שהוישרים לא ניקו כבר, הייתי חייב לעבור עם לחצ מים על החלון ומטאטא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
צר לי לומר לך אבל אתה טועה.

טויוטה סופרה הייתה אגדת כביש (שבירת מיתוס אצלך).

הפראדו הוא אגדת שטח ומלך השיוטים.

יש עוד כמה כמה ריגושים מוטורים חוץ מזה חבל שלא נחשפת :)

אם היית מוכר סופרה לא הייתי שואל מה קשה בפרידה. גם אם היה מדובר בסליקה יד 8 מתחילת שנות ה- 90.

אם אתה חושב שג'יפ הוא מלך השיוטים, אז נדמה לי שאתה זה שעדיין לא טעם שיוטים מה הם.

על כל פנים, חזרתי מנסיעה מחיפה לת"א וכל החלון הקדמי מרוח מיתושים. ובכ"ז אני עדיין לא אשים ספוילר מטופש על הרכב. מה גם שהוא ייראה עוד יותר מטופש על גולף...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נפרדת מהאוטו האהוב שלך - אני חושב שכולנו מכירים את ההרגשה ומשתתפים בצערך.

מצד שני, הפלגת פה בתיאורים מרחיקי לכת על הסגולות הנפלאות של הפראדו, ובכך פשוט חיסלת כל שמץ של הזדהות

שהיה לי איתך. אגדת שטח? מלך שיוטים? נו באמת...

יצא לך בכלל לנסוע על משהו חוץ מהג'מוס המכוער הזה בחיים שלך, או שקראת את זה באיזה פורום של חובבי טויוטה?

הפראדו המקורי היה פעם מיוחד במינו, אבל לא לזמן רב. הפראדו המתוח איבד את הפרופורציות הוויזואליות שלו, במיוחד

בגרסה הקצרה, ועם כל ה"שיפורים" שהעמסת עליו (ושחוקיותם מוטלת בספק) פשוט נראה כמו ערסמוביל מצוי.

האשמה היחידה שאתה צריך להרגיש זה על הולכי הרגל שהולכים להידרס ע"י המכונה המיותרת הזאת, או על הדו"ח

שהבעלים החדשים עומדים לקבל על ההשחרה שעשית.

מקווה שעם הכסף שקיבלת תשכיל להתקדם למשהו קצת יותר הגיוני, בטיחותי וידידותי.

פורסם

להסתכל על הרכב האהוב שלך מתרחק כשהוא כבר בבעלותו של אחר זה אחד המחזות שיותר קשים לי אישית...

עברתי את זה בשבוע שעבר וזה כל פעם קשה מחדש.

עם זאת , כשהתיישבתי ברכב החדש וסובבתי את המפתח בסוויץ' ,העצב התחלף באושר :)

פראדו מעל המחירון? יש לי חבר שקנה פרדו 2007 מלוקק ב20 מתחת למחירון ולדעתי היה יכול להוריד עוד.

בכל מקרה, אם יש מי שמוכן לשלם את הסכומים האלה - מצויין. אני אישית לא ממהר להיפטר מרכב אם אין לי תחליף ראוי בקנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נפרדת מהאוטו האהוב שלך - אני חושב שכולנו מכירים את ההרגשה ומשתתפים בצערך.

מצד שני, הפלגת פה בתיאורים מרחיקי לכת על הסגולות הנפלאות של הפראדו, ובכך פשוט חיסלת כל שמץ של הזדהות

שהיה לי איתך. אגדת שטח? מלך שיוטים? נו באמת...

יצא לך בכלל לנסוע על משהו חוץ מהג'מוס המכוער הזה בחיים שלך, או שקראת את זה באיזה פורום של חובבי טויוטה?

הפראדו המקורי היה פעם מיוחד במינו, אבל לא לזמן רב. הפראדו המתוח איבד את הפרופורציות הוויזואליות שלו, במיוחד

בגרסה הקצרה, ועם כל ה"שיפורים" שהעמסת עליו (ושחוקיותם מוטלת בספק) פשוט נראה כמו ערסמוביל מצוי.

האשמה היחידה שאתה צריך להרגיש זה על הולכי הרגל שהולכים להידרס ע"י המכונה המיותרת הזאת, או על הדו"ח

שהבעלים החדשים עומדים לקבל על ההשחרה שעשית.

מקווה שעם הכסף שקיבלת תשכיל להתקדם למשהו קצת יותר הגיוני, בטיחותי וידידותי.

אם הפראדו לא אגדת שטח מה התיאור שיותר מתאים לו ? אולי נקרא לו קרוסאובר מרגרינה ?

הבנתי שאתה חובב צרפתיות כנראה שלך לא יצא להיקשר לרכב שאין לו תמיכת גב מלא וזה בסדר זה לא הופך את שאר הרכבים לזבל מהלך.

נהגתי ברכבים שאני מאמין עולים פי כמה ממה שאתה יכול לאפשר לעצמך (צרפתיות קטנות ומעצבנות).

אולי אני לא כתב רכב, זכותי לומר שההתרשמות שלי במשך השנים מהפראדו היא שהוא מלך השטח ומלך השיוטים מבין הרכבים הרבים שנהגתי עליהם ובהתחשב שאני נוסע בפראדו ואתה רק מביט בו מהצד או קורא איזה כתבה במבחן אירופאי שבוחנים רכב שטח עם שילדת סולם בחריקות ובסיבובים- אני עדיין בישראל לא יצא לנהוג על מזראטי או פרארי אבל במוו ומרצדס יצא גם יצא מה גם שלאבי יש SCLASS 07, לשלול את הנסיון שלי רק בגלל שאני אוהב טויוטה ובכלל רכבי שטח זה טימטום.

איבזור הפראדו שלי לא נאה לדעתך? אל תנסה להציג את זה כעובדה במשפטים שלך, הרבה אנשים כן אוהבים את האיבזור של הרכב שלי, לא כולם אוהבים רכבים ערומים וזו זכותם אל תדביק להם כינויים. ההשחרה שעשיתי? נעצרתי 3 פעמים ע"י שוטרים לביקורת עם ההשחרה! לא דיברו איתו ולו פעם אחת על ההשחרה. בדקתי את החוק לרכבים מסחריים (מעל משקל מסויים) אין איסור להשחרת חלונות מאחור ! שים לב שכל הרכבים שמגיעים מאמריקה כדוגמת שברולט מגיעים עם השחרה 100 אחוז בחלק האחורי וגם כאופציה לחלק מרכבי ה SUV מאירופה. מה עוד מעמיד את הרכב שלי(לשעבר) בהורדה מהכביש? אגב הרכב עבר טסט עם החלונות השחורים בחודש שעבר לא נאמרה מילה על החלונת השחורים אז תפסיק להציג שטויות כעובדות.

בכל אופן , לא נדבר על עניין הטעם והריח בנהיגה, כן ניקשרתי אל הפראדו שלי למרות שהרבה חברי פורום כאן לא מעריכים את המותג הזה ובכלל רכבי שטח - חוץ מרכבי כביש החבר'ה כאן לא בדיוק מתמצאים ברכבי שטח וזו לא בושה, זו לא סיבה לשלול רכבי שטח במיוחד ששואלים המלצה ל SUV יש תגובות- למה צריך ג'יפ ?! - אולי הוא נוסע בשטח והוא צריך רכב עמיד, אולי הוא אוהב נהיגה גבוהה ? אולי הוא מעוניין בטיול שטח פעם בתקופה ?! ישר תגובות שליליות. הגיע הזמן שאנשים פה יתחילו לפרגן במיוחד אלו שלא נוסעים על מטוסים ומדברים מגובהה כאילו מינימום הם מצוות טופ-גיר.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

גם טיטו וגם דריש צודקים.

דריש - כי הרכב באמת נראה כמו ערסמוביל מצועצע. מצטער על הקישור שאני הולך לעשות עכשיו, אבל משום מה, בכל פעם שאני רואה רכב כמו שהיה לך, ישר אני חושב על המקרה הזה:

483305-5.jpg

אני חלילה לא טוען שאתה היית עושה דבר מתועב כמו שעשו אלה שישבו ברכב הזה, וגם אני עצמי נסעתי בעבר ברכב שהיו סטיגמות על בעליו מכאן ועד הודעה חדשה, אבל קונוטציה היא קונוטציה. יש כאלה שפולקסווגן בשבילם זה נאצים, יש כאלה שאלפא 33 בשבילם זה רכב של בני דודים ויש כאלה שלנד קרוזר קצר עם ניקלים, חלונות מושחרים ותוספות מצועצעות זה רכב של פושעים.

עד כאן נכנסתי בטיטו.

לעומת זאת, יצא לי גם לנסוע לא פעם בלנד קצר, ממש כמו זה שמכרת. מדובר במכונה שמאיצה באופן מעורר השתאות לנוכח גודלה ומשקלה. בנוסף, נעים מאוד לשהות בה והיא גומעת מרחקים בקלות. זה הספציפי שנסעתי בו גם עבר חיים לא ממש קלים והקילומטראז' שלו חצה מזמן כבר את ה-300K, והוא עדיין בועט ומושך כאילו אתמול יצא מהמפעל.

אז כן, יש לרכב הזה, ממש כמו לכל דבר אחר, פנים לכאן ולכאן. אני אומנם לא רואה את עצמי אי פעם קונה כזה, אבל בטח שלא פוסל על הסף - רק במקרה ששמים לו ניקלים של עארסים :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

kami_wolfsburg_hint_899450g.jpg

אין בעיה אני כבר מחפש בגוגל כמה רכבי פולקסוואגן או כל רכב אחר שעבר תאונה מזעזעת.

אגב גם GTI זה רכב בעל עניין ענקי אצל הערסים זה לא הופך אותו לרכב שלא נראה טוב או לא חיובי.

זה ממש לא העניין:-o, הדברים שנאמרו פשוט היו שטויות.

אגב, אם היה לך כסף לא הייתה קונה? זכות בחירה שלך ורק שלך - בהחלט הכל מתחיל בטעם, ריח ושימושיות. אני נוסע הרבה (לפעמים גם בשטח/כורכר) לכן אני צריך SUV דיזל אמין וסחיר, אני אוהב ניקלים ותוספות ולכן הרכב משרת אותי נאמנה. זכותך לבחור בגאווה בכל רכב שמתאפשר לך לרכוש.

פורסם

אני חושב שהוא לא התכוון לכך שככה היא נראית אחרי תאונה, אלא ככה היא נראית שנוסעים בה ערסים שיכורים שדורסים למוות.

ועם כל הכבוד, באיזור שלי, אשדוד-אשקלון כל ערס יש כזאת קצרה "עם כל התוספות" כמו שאתם אומרים.

פורסם
להסתכל על הרכב האהוב שלך מתרחק כשהוא כבר בבעלותו של אחר זה אחד המחזות שיותר קשים לי אישית...

עברתי את זה בשבוע שעבר וזה כל פעם קשה מחדש.

עם זאת , כשהתיישבתי ברכב החדש וסובבתי את המפתח בסוויץ' ,העצב התחלף באושר :)

פראדו מעל המחירון? יש לי חבר שקנה פרדו 2007 מלוקק ב20 מתחת למחירון ולדעתי היה יכול להוריד עוד.

בכל מקרה, אם יש מי שמוכן לשלם את הסכומים האלה - מצויין. אני אישית לא ממהר להיפטר מרכב אם אין לי תחליף ראוי בקנה.

מסכים, שמכרתי בעבר את הפאסאט 1.8 טורבו היקרה שלי, ממה כאב לי, ותקופה ארוכה חשבתי אולי זאת היתה טעות,

אני חושב שבאיזה שהו מקום הרכש החדש שלי בא לסגור מעגל וכסוג של פיצוי :)

למזלי הרבה הפעם נחסכה לי העוגמת נפש, כי אני יודע שמכל ההשקעה הכספית והשעתית שנתתי לרכב, נהנה חבר מאוד טוב ויקר, ככה שההשקעה לא "הלכה" אלה הועברה :)

בקשר ללאנד קרוזר,

אחותי מכרה לאנד קרוזר 2005 לפני שנה וקצת,

עם קילומטראז' סביר (לא זוכר מדוייק אבל משהו כמו 25 אלף קילומטר לשנה)

ואחרי תאונה אכושלוקי בפינה הקידמית (טמבון מכסה מנוע כנף בית כנף תושבות ועיניינים?), עד רמה כזאת שזה היה על סף קצה שלדה, היה צריך 3 שמאים כדי לקבוע רשמית שאין קצה שלדה לרכב.

הרכב נמכר במחירון

אז אני באמת מאמין שאחת עם נתונים דומים רק בלי התאונה - היתה יכולה בשקט להמכר מעל.

*שים לב לאיכות היצור, העמוד נשאר שלם לגמרי :)

פורסם

לגבי המחירון.

אחד המגיבים כתב : "מי שחולה זה מי ששילם מעל המחירון על לנד קרוזר שיש מיליון ממנו על הכביש"

ואני חושב שהטימטום הגדול יותר הוא לדבר על שוק מכירה שלא מבינים בו ובכלל לא מודעים למצבו העדכני, חוץ מלהוסיף למונה ההודעות סיפרה אין מטרה לתגובה.

שוב לגבי הערסים.

מי אמר שאין להם טעם טוב במכוניות (בחלק מהמצבים) ?

ערסים אוהבים במוו, כל חובב רכב משתאה לאחת כזו. בתחום מכוניות המדיום הישנות, הונדה בעלת צי הרכבים שמעוצב הכי טוב לתקופה הישנה. ג'יפים, לנד קרוזר מנצנצת נראת טוב מכל מצב.

ערסים נוסעים על קליאו ספורט פולקסווגן ספורט ואיביזה ספורט ועוד רכבים שונים מושונים שכולנו היינו רוצים בחנייה, זה לא הופך אותם לשלליים, להיפך.

ערסים ברובם חובבי רכב ובחלק מהמקרים יש להם בחירות טובות ולא אני מדבר על אלה שמשקיעים סכומי עתק בסובארו DL ושאר רכבים זולים.

היום כשאני רואה GTI או אימפרזה טורבו ברחוב אני יודע בוודאות (עוד לפני ששמעתי את צלילי המוזיקה מהרכב) שערס נוהג בה. זה לא אומר שלא אקנה אחת כזו. אני לא יפסיד בגלל תדמית רכב מדהים.

פורסם

1. הודעות באוף טופיק לא נספרות במונה.

2. הקשר בין הקילומטרז' שאתה עושה לבין זה שאתה צריך את ערמת המתכת הזאת נשגב מבינתי. עד עכשיו בכל מה שכתבת, לא ראיתי שום ארגומנטציה ראויה לטענה שלך שאני מדבר שטויות. עצם הטענה הזאת רק מצביע על רמת תרבות הדיון שלך, או העדרה במקרה זה. אתה יודע מי מדבר ככה? ערסים. ואתה יודע על מה ערסים נוהגים...

3. בתשובה לשאלתך - אם היה לי כסף ללנד קרוזר הייתי קונה מכונית קומפקטית + דו"ג, או מכונית "מנהלים" עם גיר ידני ומנוע דיזל, או מרצדס ישנה ואת שאר הכסף הייתי משקיע במשהו יותר ראוי. איך שלא תסובב את זה, קניית ג'יפון כזה היא לא החלטה כלכלית חכמה, זאת החלטה רגשית פרופר.

4. לא זכור לי שנכנסתי לשיקוליך הכלכליים, לכן אשמח אם לא תחווה את דעתך המלומדת על מצבי הכלכלי ועל הנסיבות שהובילו אותי להעדפת תוצרת אירופה.

5. זכותך לקנות מה שבא לך, אבל אם בחרת לחלוק את זה בפורום ציבורי, זכותי לומר לך מה אני חושב על זה. ההתעקשות שלך להפוך את זה לדיון ולהוכיח לכולם שאתה צודק היא לא במקום פה. לאנשים שונים יש דעות שונות, ואין צורך להפוך את זה למריבה אישית.

פורסם

היום כשאני רואה GTI או אימפרזה טורבו ברחוב אני יודע בוודאות (עוד לפני ששמעתי את צלילי המוזיקה מהרכב) שערס נוהג בה. זה לא אומר שלא אקנה אחת כזו. אני לא יפסיד בגלל תדמית רכב מדהים.

דווקא קהל היעד של פראדו קצר הם בדיוק הערסים שאתה מדבר עליהם.

קונים פראדו קצר, רצים לשים חלונות שחורים וניקלים וכל מיני תוספות מצועצעות ואז נוסעים כמו פסיכים בכבישים למרות שזה בסה"כ רכב שטח.(רוב הפראדו הקצר שראיתי נוסעים כמו פסיכים, רוב הארוכים זה של אנשים מבוגרים בעלי משפחות וכו')

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב שהוא לא התכוון לכך שככה היא נראית אחרי תאונה, אלא ככה היא נראית שנוסעים בה ערסים שיכורים שדורסים למוות.

ועם כל הכבוד, באיזור שלי, אשדוד-אשקלון כל ערס יש כזאת קצרה "עם כל התוספות" כמו שאתם אומרים.

זאת בדיוק היתה כוונתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...