Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויש הרבה שיטענו שזה רכב מיותר עם מנוע מיותר וכו'.

עדיין, זה הרכב שהוא אוהב, ותן לו להנות מזה.

זה שזה דיון ציבורי פה, לא אומר שדעה אישית חייבת להידחף לכל מקום.

אם הדיון הוא ציבורי אז צריך ל"אהוב" את הרכב בכח ?

כשאני רואה את הרכב הזה נוסע אני חושב על ה"טייפ-קאסט" של הנהג , והוא לא נראה לי משהו :cry:

אז קשה לעודד מישהו שמכר כזה רכב .

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דריש,

כרגיל האדם התרבותי ממשיך להגיב בצורה "תרבותית".

אני לא יודע מאיפה הגאווה שלך לזלזל בכלי שלי אולי תספר לי במה אתה נוהג? פורש 911 טורבו או רינג' רובר ? אהה שכחתי שמכרתה מגאן 97 לא מזמן מעניין למה השתדרגת.. ספר לנו. הזילזול שלך בכלי רכב שלא לטעמך או לא לכיסך והמרמור שלך פשוט גועליים, תחמיא זה לא עולה כסף או שפשוט תשתוק ותפסיק לשחק אותה יפה נפש מרומם. אתה סה"כ עוד אשפה שמריחה טוב.

עקרונות מצדך, וכבוד מצידי? לא נראה לי. בכל טענה שלך לא הרחתי אפילו שמץ של עובדה. אגב זה שאתה לא מבין למה אנשים צריכים גוש מתכת גדולה וגבוהה שכזאת הסברתי בדיוק מה השימוש שלי בכלי וכנראה שזה לא איכפת לך. אז אתה ממשיך בטענות הרגש המטופשות שלך שנובעות מנחיתות מסוימת, בהחלט צריך לעיין בתיק שלך.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
אם הדיון הוא ציבורי אז צריך ל"אהוב" את הרכב בכח ?

כשאני רואה את הרכב הזה נוסע אני חושב על ה"טייפ-קאסט" של הנהג , והוא לא נראה לי משהו :cry:

אז קשה לעודד מישהו שמכר כזה רכב .

לא חייה לאהוב כלום.

אבל גם לא חייב להגיב בכוח שמקום שברור שדעה שלילית או לא תומכת, אינה רצויה. נכון ?

לא מסובך מידי.

או שפשוט אל תגיב.

דריש,

כרגיל האדם התרבותי ממשיך להגיב בצורה "תרבותית".

אני לא יודע מאיפה הגאווה שלך לזלזל בכלי שלי אולי תספר לי במה אתה נוהג? פורש 911 טורבו או רינג' רובר ? אהה שכחתי שמכרתה מגאן 97 לא מזמן מעניין למה השתדרגת.. ספר לנו. הזילזול שלך בכלי רכב שלא לטעמך או לא לכיסך והמרמור שלך פשוט גועליים, תחמיא זה לא עולה כסף או שפשוט תשתוק ותפסיק לשחק אותה יפה נפש מרומם. אתה סה"כ עוד אשפה שמריחה טוב.

טיטו.

דריש לדעתי הבין שנגררתם פה לויכוח מיותר שאין בו מנצחים, ושלא היה שייך לומר לך את דעתו השלילית להודעה הספציפית שלך. בוא לא נלבה אש שכבר דעכה.

אני מקווה שתמצא משהו שילהיב אותך במהרה.

ואגב, להתקדם לאותו רכב משנתון חדש יותר זה גם בסדר.

מה אתה יודע? אולי התקלה הבאה כבר מתהווה לה ברכב שמכרת ?

מי שיכול להרשות לעצמו רכבים חדשים כאלה, אין טעם שייסע בישן יותר אשר בו יש יותר סיכוי לתקלות יקרות.

מה עם HAMMER ?!

• תוכן חדש...