Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Derish

אם היה לך כסף ללנד קרוזר הייתה רוכש מכונית קומפקטית.

נכון, כי אתה לא נוסע במקומות שמצריכים שילדה גבוהה , כגון דרכי עפר/דיונות וכו'.

לעומת זאת אני נוסע יום יום(כמעט) בדרכי עפר ואני לא מעוניין להפוך את המכונית הקומפקטית שלי לרכב הרוס. בין אם זה מכאנית בגלל האבק וחולות הים שפוקדים את חלקי המנוע הלא ממוגנים/עמידים, בין אם זה תושבות מנוע שלא אמורות לעבוד במצבי לחץ שכאלה ובין אם אלו המיתילם ובולמי הזעזועים שצריכים לזעוק ולהישחק בכל נסיעה.

לגבי החלטה כלכלית חכמה, שוב עבורך בהחלט לא. לי יש את האמצעים להחזיק כלי שכזה בהתאם לשימוש שלי בו. אני לא אקנה מרצדס ישנה/ג'יפ ישן לפנאי ומשפחתית בחנייה מסיבה פשוטה, אני לא מתכנן את הנסיעות שלי בכל רגע וכאשר אני צריך לעלות על דיונה אני לא אקפוץ הביתה להחליף רכב.

ב' , זכותך להגיד מה שאתה חושב ולא להציג את זה כעובדה במיוחד שרשמתי בפתיחת השרשור "תגובות תנחומים יתקבלו בברכה" התכוונתי לתגובות מהסוג הזה ולא לתגובות שמראות מה העדפה האישית שלך לכלי רכב ו/או שתציג את התסכול שלך לגבי ערסים הנוהגים על מכוניות יקרות/מנצנצות, זה לא מעניין אותי ובטח לא קשור למטרת פתיחת האשכול.

ג' תרצה לקרוא לי ערס(כמובן שבעקיפין הרי אתה אדם תרבותי) ? בכיף. כמה משפטים מסוגננים שלך לא יהפכו אותי לכזה, אבל בכל זאת אם זה מנפח לך את האגו אני שמח :D

ד' אם הייתה קורא כל מה רשמתי הייתה מוצא תשובות ראויות למה שכתבתה.

אני מעדיף לעצור את הדיון הזה כאן כי אין קשר בינו לבין האשכול, תחליף תקליט.

שיהיה שבוע טוב.

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצד אחד לא כל כך מבין, מה הקשר של התמונות מהתאונות ונושא הערסים לרכב שנמכר,

ומצד השני לא מבין את רגשות אשם של טיטו ובקשה לתנחומים (אולי זאת המילה שגרמה לפרסם תמונות קשות של רכבים הרוסים).

הרי ההחלטה התקבלה, הרכב נמכר, ובעוד כמה ימים ליד הבית שלו יעמוד רכב זהה (אולי בצבע אחר), רק יותר חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מישהו לימד אותי שרגשות לא תמיד הלכו במקביל לשכל :) ואין לי סיבה ברורה למה אני צריך תנחומים, אני פשוט לא מרגיש טוב עם המכירה אבל ברור לי שכאשר הרכב החדש יגיע, אשמח.

בכל אופן אני מקווה שהרכב באמת יגיע בימים הקרובים כי לפי מצב החיפוש המסיבי שלי אני לא מוצא כלום :(

פורסם

אתה מדבר על האגו שלי, אבל אני לא זה שזקוק לחיזוקים מאנשים זרים על כל שטות שהוא עושה עם הרכב שלו, לרבות מכירתו.

לא ברור לי למה אתה שב ומעליב אותי כאשר אני בסה"כ הבעתי דעה על הרכב שלך. אני מקווה שבעסקים שלך אתה מתנהל בצורה יותר מכובדת.

לבסוף, אתה לא תחליט מי מסיים איזה דיון ומתי, בשביל זה יש מנהלי פורום. שוב, הפכת את הסיפור שלך למשהו ציבורי, עכשיו תתמודד עם התוצאות.

פורסם

א' שיתפתי, שיתוף אינה מילה נרדפת לחיזוק.

אולי מי שמגיב בשרשור שעוסק ברכבי שטח נגד רכבי שטח ומנסה לגרוף דיעות מעוותות העוסקות בקוסמטיקה או בעניין רוכשי הכלים הללו הוא בעל האגו וחוסר הפירגון.

ב' לא העלבתי אף אחד. נידמה לי שניסו להעליב אותי כשהדביקו לי כינוי מעניין ובטח לא נכון.

ג' בעסקים שלי אני מדבר בגובה העיניים ולא מלמעלה.

ד' להתמודד עם התוצאות? אויש באמת אני עוד שניה מתחבא מאחורי הארון, רק שלא יאכלו אותי.

ה' דיון ציבורי או לא כרגיל עוד תגובה שלך שלא מתייחסת באופן ישיר למה שאני כותב ואני עוד מעביר ביקורת? תגיב פעם אחת לתוכן הדברים ולא לאיך שאני כותב אותם.

עייפתי. שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

פתוח בפני כל SUV דיזל אמין וסחיר

אני לא רואה עוד משהו באופק חוץ מלנד.. חשבתי על פאג'רו, נהגתי עליו ולא התרשמתי לטובה.

פורסם

Tito כשהתכוונתי ל-SUV כוונתי הייתה למשהו בסגנון שאני נוהג ולא ממש לרכבי שטח בגלל זה שאלתי אותך אם מעניין אותך רכבי SUV. כנראה שאתה צודק בנוגע ללאנד קרוזר למרות שאני אגיד לך את האמת אני לא יודע איך זה היה, לך במנוע הדיזל של הפג'רו אני נהגתי מספר פעמים בפג'רו בנזין מהדגם החדש אם זה ארוך, ואם זה קצר אני נהנתי מאוד מהעבירות שטח שהוא מסוגל לבצע כמו חולות, גבעות קשות, בוץ, הצלבות וכ'ו. לכן אני אישית הייתי בוחר רק בדגמי הבנזין של הלנד קרוזר כנ"ל לגבי הפג'רו.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

צר לי לנפצ לכם את הבועה המטופשת הזו שלנד קצר זה שייך לערסים.

יש לי חבר בשם איציק יש לו לנד קצר שחור (זה הכי שייך לערסים בצבע שחור), אבל הוא אחלה בנאדם ואני אישית לא ראיתי אותו משתולל בשטח או בכביש.

הבוס שלי בעבודה נוסע בלנד קצר שמפניה מודל 08 שעוד מעט יוצא למכירה, הוא ממש ממש לא משתולל בכביש.

ויש לי עוד מספר דוגמאות אבל זה טיפשי להכנס לזה.

אני נוסע בהיילקס 2009 4על4, גיר אוטמט ומנוע 3.0 של לנד, הדבר הזה באמת מאיצ בחייתיות רבה

(שקיבלתי את הרכב לידיים הזהירו אותי, צחקתי, אחרי שמצאתי את התחת עוקף אותי כעבור 2 פניות, חייכתי והבנתי במה מדובר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אתה מדבר על האגו שלי, אבל אני לא זה שזקוק לחיזוקים מאנשים זרים על כל שטות שהוא עושה עם הרכב שלו, לרבות מכירתו.

לא ברור לי למה אתה שב ומעליב אותי כאשר אני בסה"כ הבעתי דעה על הרכב שלך. אני מקווה שבעסקים שלך אתה מתנהל בצורה יותר מכובדת.

לבסוף, אתה לא תחליט מי מסיים איזה דיון ומתי, בשביל זה יש מנהלי פורום. שוב, הפכת את הסיפור שלך למשהו ציבורי, עכשיו תתמודד עם התוצאות.

דריש,

הנ"ל פתח שרשור בנושא מאד מאד ספציפי.

הוא מכר את הרכב שלו, עכשיו הוא מבואס מזה, ואפשר להבין אותו

והוא סה"כ מבקש כמה מילים טובות.

אתה טוען שזה פורום ציבורי ושהוא צריך לקחת בחשבון שזה וזה וזה.

נכון, אתה צודק 100% !!

אבל !

את האמת שלך, לא צריך לדחוף לכל מקום בכוח.

דעתך על רכב שכזה הייתה בהחלט מתבקשת בפורום של ייעוץ בקניית רכב.

כאן מדובר באדם שיודע מה הוא רוצה, יכול להחזיק כזה רכב ועוד לפי המלצות יצרן.

לכן, אין טעם לבוא ולכתוב בשרשור שהוא פתח, כמה לדעתך הרכב הזה מיותר, ערסי וכו'.

תחשוב על זה, ותבין שיש אמת במרמור שלו כלפיך.

בשרשור הזה הוא מחפש סה"כ כמה מילים טובות.

לי הייתה לומינה LTZ. מאד נהנתי לנהוג בה.

רק מה? משום מה, ולמרות שכולם מסביבי טוענים שזה רכב אמין מאד, היא עלתה לי כ20,000 שקל תיקונים בשנה אחת.

כשנאלצתי להחליף מנוע, מייד פירסמתי מודעה, ותוך יומיים הרכב כבר בבעלות אחרת.

היום כשאני נוהג ב פורד פוקוס 2004, אני יודע להעריך עוד יותר את הלומינה.

אבל מה? השכל יודע כמה טוב עשיתי שמכרתי.

חודש אחרי התקשר אלי הבחור שקנה, ודיווח שיש בעיה ב CrankShaft.

נו... ברוך שפטרנו.

אבל לרכב, לתאוצות, לכוח, אני מתגעגע.

ויש הרבה שיטענו שזה רכב מיותר עם מנוע מיותר וכו'.

עדיין, זה הרכב שהוא אוהב, ותן לו להנות מזה.

זה שזה דיון ציבורי פה, לא אומר שדעה אישית חייבת להידחף לכל מקום.

קצת שיקול דעת, או במילים אחרות - טאקט, לא היה מזיק.

ובנימה חברית :

אתה דווקא לדעתי תורם הרבה מהידע שלך לחברי הפורום ואני מעריך ומכבד אותך ולומד גם ממך לא אחת.

אז קח את דבריי לחיוב.

בחברות :-) !

פורסם

פתוח בפני כל SUV דיזל אמין וסחיר

אני לא רואה עוד משהו באופק חוץ מלנד.. חשבתי על פאג'רו, נהגתי עליו ולא התרשמתי לטובה.

בדיוק כמו שכתבתי בתחילת השרשור.

בגלל שמכרת רכב שהיית מרוצה ממנו לגמרי, יהיה לך קשה למצוא רכב אחר שיכנס לנעליים של הקודם.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אל תתבאס גבר

כולה טויוטה ג'יפ...

כל כך כואב לך? קנה אותו בחזרה.

לא רוצה - קנה אחת אחרת בצבע אחר - שתהיה לך נחמה על האוטו.

לפעמים אוהבים אוטו, זה בסדר, אבל כל עוד לא מדובר באיזה רכב נדיר [ואל תעלב, אבל ג'יפ טויוטה זה לא רכב נדיר] אז חפיף - מתבאסים קצת וממשיכים הלאה.

קיבלת הרי כסף תמורתו לא?

אז יאללה - לך למסעדה, שתה קצת יין, תתפנק - ושכח מחתיכת האוטו [הבאמת מכוער לטעמי, ושבאמת אם אתה לא חקלאי אין שום צידוק שתחזיק ג'יפ]

ואם לאבא שלך [כמו שאתה כותב] יש טעם טוב והוא מתנייד בS קלאס, אולי הבן שלו ילמד משהו יקנה לעצמו איזה C קלאס יפה ומעניינת

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
דריש,

קצת שיקול דעת, או במילים אחרות - טאקט, לא היה מזיק.

תודה על ההערה, לקחתי לתשומת לבי.

כשראיתי את השרשור בהתחלה, נמנעתי מלחוות את דעתי.

כאשר הבחור החל להפציץ בסופרלטיבים על מכונת הנהיגה המתקדמת שלו, ניסיתי להחזירו בעדינות לקרקע המציאות.

מנקודה זו ואילך זה כבר הפך למלחמה על כבוד (מצדו) ועקרונות (מצדי).

במילים אחרות:

Internet_argument.jpg

• תוכן חדש...