Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אין לי ממש הבנה בתחום הרכב ואשמח לעזרתכם.

אני חושב לקנות רכב חדש שיהיה משפחתי, אמין, בטיחותי, זול מאוד לאחזקה ובעל צריכת דלק נמוכה.

אני נוסע כ 30,000 ק"מ בשנה (בעיקר נסיעות מחוץ לעיר).

אני כרגע חושב לקנות סוזוקי SX4 - האם לדעתכם יש חלופות עדיפות בתג מחיר של כ 112K ?

תודה מראש

שי

פורסם

30000 זה לא מעט, והוצאת הדלק תהיה ההוצאה הכי גבוהה שלך ברכב, אתה חייב את האוטומט? אתה צריך את המרחב? סופר מיני חדשה ידנית או רובוטית תביא אותר לסביבות 16-17 KM לליטר, במקום ה12-13.

דיזל חדש לא מומלץ בשל מחיר רכישה גבוהה וירידת ערך גבוהה, אבל אם משומש בא בחשבון הייתי גם שוקל אותו (מגאן דיזל).

פורסם

חשוב לי המרחב והבטיחות עבור הילדים.

חייב אוטומט - לטובת האישה (אני גם מעדיף).

מתכנן להחליף עבודה ואז גם אוריד לקילומטרז שנתי נורמלי.

האם יש מיני משפחתיות שהן עדיפות על ה SX4 ?

תודה

שי

פורסם

אם כך אז הרכב טוב מאוד, ממליץ על הדגם היותר מאובזר, התוספת קטנה מאוד והשדרוג שווה, רכבים טובים באותה רמת מחירים תמצא יונדאי I30 בסיסת וקורולה SUN, לכולן יש ביצועם וצריכה דומים, מוניטין אמינות מעולה, אתה יכול ללכת, לראות ולהתרשם מהפנים והאבזור, שתהיה יותר בטוח בבחירה שלך, שתי החלופות מרווחות יותר אך גם מאובזרות פחות.

ב120K יש סקודה אוקטביה 1.2 TSI DSG, רכב יותר מרווח ויותר חסכוני בדלק.

פורסם

בתור בעלים של SX4 אני לא ממליץ עליה כרכב משפחתי יחיד וגם לנסיעות בין עירוניות ארוכות. היא טובה מאוד לעיר אבל פחות נעימה לכביש.

מצד שני, הרכב השני שלי פשוט טורר אמיתי מושלם ולכן ההשוואה אולי לא כל כך הוגנת.

מרחב מאחור גם לא בדיוק השם האמצעי שלה. אולי כדאי לך לבדוק יונדאי I30 באמת או קיה סיד. אני מניח שעל קיה תוכל לקבל הנחה יפה ולהשיג במחיר זה את הגרסה המאובזרת.

פולו TSI החדשה עולה 113 והיא לא נופלת מסוזוקי מבחינת מרחב אבל עדיפה בהרבה מבחינת תחושה ותצרוכת הדלק.

אחזקתה תהיה יותר יקרה וסביר להניח שאמינות נמוכה יותר עקב ריבוי מערכות כאלה ואחרות, אבל זה מתגמד מול תצרוכת הדלק העדיפה, שהיא לדעתי קובעת כאן.

פורסם
שלום לחברי הפורום

אני כרגע חושב לקנות סוזוקי SX4 - האם לדעתכם יש חלופות עדיפות בתג מחיר של כ 112K ?

י

שים לב שיהיה מבצע מועדון חבר עוד זמן קצר. הנחה של כ 10 אלף על SX4 - כ 102 אלף.

פורסם

הסוזוקי לא מצטיינת בשום דבר והיא רכב בינוני למדי.

בתוספת תשלום קטנה תוכל להגיע ליונדאי I30 שתהיה עדיפה בהרבה או מאזדה 3 בגירסאותיהן הבסיסיות, את ה-I30 תוכל לרכוש גם בגירסת סטיישן שימושית במחיר דומה שתוסיף מרווח במושב האחורי ונפח לתא המטען. על טויוטה דווקא לא אמליץ מכיוון שבטיחות חשובה לך והיא משווקת עם 4 כריות אויר בלבד.

אם תתאמץ עוד קצת תוכל להניח ידך על סקודה אוקטביה עם שילוב מנוע וגיר מתקדם שתורם לביצועים ולחיסכון בדלק או לרכוש פיאט בראבו מעוצבת ומאובזרת אך בעלת גיר רובוטי שמעיק לעיתים.

שבת שלום!

פורסם
בנוסף ל SX4 יש מושב אחורי גבוה ומרווח ראש מרשים, אני מתנשא לגובה 1.90 והצלחתי לשבת מאחורי כיסא הנהג כשהוא "עד הסוף" בלי שהרגליים ידחסו ובלי שהפדחת תשפשף את התקרה.

בתור בעלים של SX4 אני לא ממליץ עליה כרכב משפחתי יחיד ...

מרחב מאחור גם לא בדיוק השם האמצעי שלה.

יש פה סתירה לגבי המרחב מאחור.

מה דעתך אבארוני?

יהודה

פורסם

עוד אופצייה מעניינת, זאת סקודה רומסטר שתגיע בקרוב עם ה-1.2 TSI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...