Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חובב שחיה וים בכלל ,( במיוחד בחורף כשהמים קפואים :-))

אבל גם אז היתה בעיית חניה, אני תמיד מחפש חניה בקטע שליד חוף הסלע, בסוף הטיילת איפה שנגמר הכביש, שמו שם כחול לבן עם חניה בכסף, למי שמכיר את המקום, אבל כמעט תמיד מפותץ שם, אנשין עוומדים שם עם הרכבים ורק מחכים שמישהו יצא, זה ממש צפוף

אני זוכר שיש מקום באיזור שם שאפשר לרדת לחוף , אבל לא ממש לחול הים, אלא לאיזה איזור חולי שניתן לסוע שם עם רכב ולחנות שם, אני לא זוכר איך אפשר להגיע לשם, מישהו יודע לאיפה אני מתכוון? ויכול להסביר כיצד להגיע שם?

בנוסף , איפה יש חניה בחינם באיזור שם ליד חוף הסלע?

תודה לעוזרים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה מתכון לכרכור הזה שקרוב למלון סאן לשעבר? אני הייתי חונה שם מדי פעם בחינם ויש דרך

לרדת לחוף מהחניה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון למקום שהיום נקרא טאו ביץ', כבר אין שם חולות, אם אתה מגיע מאיזור חולון, זה ממש בגבול בין חופי ראשון לבת ים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש דרך להגיע לאיזהשהוא חוף לא מוסדר (אם טאיו זה האחרון, אז זה אחריו).

אתה צריך ג'יפ למרות שראיתי רכבים ליסיאומטיים שעשו את זה. הכניסה לשם היא ליד מגרשי הספורט שבנו ליד טאיו.

באופן כללי 100% ערסים בכל השנה.

בהצלחה

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

חוף חרמן, זה לפני טאיו ויש ירידה על משטח חצי סלול כמעט עד הים

כניסה עולה כסף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...