Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON LRX 1.400

eladgol1
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת מונו של חברת אודיסון היוקרתית.

מונו מפלצתי במצב מצוין עובד מצוין מגביר סאב של אלפיין 150 rms.

אפשר לבוא ולראות אותו כל עוד הוא מחובר.

הנתונים של המגבר הם:

350 RMS ב 4 אוהם

650 RMS ב 2 אוהם

900 RMS ב 1 אוהם

אני מוכר את המגבר עקב שידרוג אני רוצה להביא כנראה את אחיו החדש LRX 1.1

המגבר הזה באמת באמת מצוין!

מעוניין ב 1500 ש"ח מי שמגיע ממרחק יקבל הנחה ממש קטנה אבל לא יותר מזה. המחיר מצוין למגבר כזה. המגבר תקין ועובד כרגע.

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי מהצבא במיוחד להקפיץ את המודעה. :wink::wink::wink::wink:

חבר'ה המגבר במצב מצוין! 1500 שקל זה מחיר מצחיק בשביל מגבר ברמה כזאת!

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה! :splat:

כמה כבר דיברו איתי. המגבר כרגע לא מחובר. חזר לקופסא המקורית שלו.

שוב אני נגיש למרכז ת"א. בעיקרון אני מב"ש. אני חושב שהמחיר על המגבר הוא לא למיקוח זה מחיר נמוך למגבר ברמה הזהו!

1500 ש"ח חבר'ה 900 RMS ב 1 אוהם של audison! החלקתם על הראש או מה?!

פורסם

מקפיץ. גמישות קלה.

תנו הצעות ואני אשקול אותם...

ואני קצת נגיש בשבוע הקרוב...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

:multi: אני חושב משהו לא בסדר בפורום הזה..

המגבר במצב מצוין יושב בבית כבר הרבה זמן.. מוכן לקונה המאושר שיהנה מ 900 rms המוצהרים של אודיסון!!!!!

• תוכן חדש...