Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מכיוון שאני מתחיל בחיפושי רכב בשלושה חודשים הקרובים [יש לי עד ספטמבר להחזיר את הרכב ליסינג].

התחלתי לעיין במודעות למכירה ברשת.

הודעות שנראות לי חשודות אני מראש לא מתכוון להתקשר ולבזבז את הזמן שלי.

הודעות שמחשידות כוללות ,מבחינתי גם סוחרים, מוסווים או לא.

ואלו המילים שמדליקים אצלי את החשד :idea: :

גאג שמש.

ריבודי עור.

כל הקודם זוכה.

בונבוניירה אמיתית.

כל המשפטים לעיל אמיתיים וראיתי במו עיניי .

יש לכם מה להוסיף שתפו בבקשה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפי כמות שגיאות הכתיב בין כותבי הפורום, האם יכול להיות שיותר מידי סוחרים כותבים כאן ?

מה שאומר שרק שגיאות כתיב אינן אינדיקציה מספקת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם אתה מתכוון לדלג על רכבים בגלל שלמוכר שלהם יש שגיאת כתיב כזאת או אחרת,

כנראה שאתה לא במצב עדיף על המוכרים, אולי להפך.

אם אדם דיסלקט ?

עולה חדש ?

לא לקח ברצינות את שיעור לשון ?

כל זה לא מעיד ולו בטיפה על איך הוא מתייחס, מטפל, מתחזק, ושומר על הרכב.

כמו גם לא מעיד כלום על הרגלי הנסיעה שלו (והקילומטראז' הנמוך שכלכך אוהבים בישראל :)).

ובקיצור לא מעיד על האקזמפלר הספציפי שנמצא אצלו ביד.

אז חבל מאוד, כי אולי אתה מפספס את הרכב שלך, ותאמין או לא, הוא עשוי להיות מדהים אפילו שהבעלים שלו כותב עם שגיאות כתיב.

• אחראי פורום
פורסם

"התמונה מדברת" - לרוב מופיע לבד, בלי שום תיאור בצירוף תמונה של סופר-לאנסר מצועצעת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגבי "כרמיאל והסביבה" - אם אני אתרגם את מה שאתה אומר לשפה פחות פוליטיקלי-קורקט, אז אתה אומר לא לקנות מבני-דודינו?

זה מצריך דיון בנושא. חשבתי פעם לפתוח שרשור בנושא.

אישית, אין לי בעייה עם זה ואם הייתי מוצא רכב של בני דודינו שהייתי רוצה, הייתי מתקשר ובודק כמו בכל קנייה הסטוריית טיפולים במוסך מורשה וכו'.

קבעתי מחר בדיקה לרכב מסויים, בבעלות בחור עם חזות אירופאית (אני מנסה להיות פוליטיקלי קורקט...) שנראה אמין, גר באיזור מכובד בת"א ומדבר עברית רהוטה ובלי שגיאות במודעה.

שאלתי את אייל מהפורום במסרים האישיים אם הוא מכיר את הרכב והסתבר שהוא עבר תאונה קשה - אז הנה כמעט נפלתי בפח עם מודעה רהוטה.

מה שאותי מרתיע במודעות זה:

1. "לא לבלבל את המוח" עם שלושה סימני קריאה. לדעתי מספיק לכתוב "המחיר סופי". אני לא מתקשר למי שאין לו סבלנות.

2. רכבים משופרים.

3. רכבים שמצולמים במגרש החלקה / חוף הים.

4. רכבים שנמצאים למכירה כבר תקופה ארוכה.

פורסם
לגבי "כרמיאל והסביבה" - אם אני אתרגם את מה שאתה אומר לשפה פחות פוליטיקלי-קורקט, אז אתה אומר לא לקנות מבני-דודינו?

זה מצריך דיון בנושא. חשבתי פעם לפתוח שרשור בנושא.

זה לא מה שאני אומר. אני פשוט אומר שזה מדליק אצלי נורה אדומה ענקית. אני יודע טוב מאוד מה רוב הרכבים האלה עוברים, מי נוהג בהם ואיך מטפלים בהם.

אם יש רכב אצל מישהו מהמגזר, שבאמת טיפל בו כמו שצריך, במורשה, שאפשר לעקוב אחרי ההיסטוריה שלו, אין לי בעיה לרכוש אותו, פשוט ממה שאני רואה - אין הרבה כאלה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...