Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, תתחדש על הרכישה המעניינת ביותר! סוף סוף תבין למה ירדנו כל כך על האקסית שלך :-D

אגב, מי היה מאמין אבל אנחנו חולקים עכשיו מנוע, גיר ופלטפורמה.

המלצת היצרן היא למלא או 95 או 98 וכמו שמרק אמר, 95 כולל ירידה קלה בביצועים. מאחר ורוב הנסיעות שלי הן מנהלתיות אני ממלא בסקודה 95 וכשארצה ביצועים מלאים אמלא 98 (יש שני כרטיסי תדלוק לשני המצבים).

לגבי MP3, בעסה אמיתית וגם אצלי זה כך. אני כבר הזמנתי את הפתרון הזה והוא עושה דרכו ארצה ברגעים אלו. נראה כמה כסף זה יעלה לי בסופו של דבר אחרי מס...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב, ובשעה טובה - תתחדש! בהחלט מגיע לך :-P

אם הייתי משוחרר, יש מצב גדול שהייתי קונה את ה-GTI הישנה שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ומה אתה מנגן דרך ה USB ?

קבצי MP3?

כן.

יום שישי אפשר לקבוע בסופרלנד (חניה של האצטדיון), או ביד אליהו. מה אתם מעדיפים?

אם יהיה ביקוש אפשר להתארגן על אחלה מפגשון :wink:

יש גם את המפגש של "vags world" ביום חמישי הזה! אני בכל מקרה אהיה שם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה רזי.... בדיוק חזרתי מסיבוב בכבישים הריקים, מדובר ב"חתיכת עגלה" :)

אייל, תתחדש על הרכישה המעניינת ביותר! סוף סוף תבין למה ירדנו כל כך על האקסית שלך :-D

אגב, מי היה מאמין אבל אנחנו חולקים עכשיו מנוע, גיר ופלטפורמה.

המלצת היצרן היא למלא או 95 או 98 וכמו שמרק אמר, 95 כולל ירידה קלה בביצועים. מאחר ורוב הנסיעות שלי הן מנהלתיות אני ממלא בסקודה 95 וכשארצה ביצועים מלאים אמלא 98 (יש שני כרטיסי תדלוק לשני המצבים).

לגבי MP3, בעסה אמיתית וגם אצלי זה כך. אני כבר הזמנתי את הפתרון הזה והוא עושה דרכו ארצה ברגעים אלו. נראה כמה כסף זה יעלה לי בסופו של דבר אחרי מס...

מי היה מאמין הא? :)

כשהGTI5 יצאה אמרתי לך שיום אחד כולנו ניפגש שם.... אפשר לעשות חיפוש בפורום.:-P

שמע, מדובר במשהו אחר לגמרי, אבל שוב, אין לי מלה רעה לומר על הרכב הקודם שלי. זה משהו אחד וזה משהו קצת אחר.

לאחר שנהגתי השבוע על הVRS של מר PETELKING מ VAG CLUB , הבנתי מהו פוטנציאל השיפורים המטורף של הפלטפורמה, והרכב שלו פשוט מטורף.

תודה על הטיפ למתאם הזה אני אבדוק את העניין למרות שאני דווקא מתכנן לרכוש מכשיר שכולל GPS , דיבורית BT ,מסך מגע וכו'... אם כבר, אז כבר...

תתחדש! שדרוג היסטרי ללא ספק :-)

תודה, ברוך השב לפורום :)

מזל טוב, ובשעה טובה - תתחדש! בהחלט מגיע לך :-P

אם הייתי משוחרר, יש מצב גדול שהייתי קונה את ה-GTI הישנה שלך.

תודה. נארגן לך קיצור שירות, מה הבעיה? :)

אייל כל הכבוד, תתחדש !

האם גלגלי 18" היו באים כאופציה ?

אין לי מושג, הרכב עם ג'נט 17 . לדעתי היתה אופציה כזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש בחור,

הסבלנות שווה את ההתענות כמעט תמיד. :lol:

סע בדרכים טובות ומפותלות,

שמור עליה ועל עצמך ואל תשכח להנות בענק!

נ.ב

היא בהחלט יפיפיה ונדירה פה אחד,

מכל הבחינות;

שנתון, מס' דלתות, סוג גיר, יד וק"מ.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
6 הילוכים. [מזכיר לי שהיה פה פעם מישהו בפורום שהחתימה שלו היתה : "תוריד ל5 , תהנה מהנוף..." :)]

בMK4.

זה היה בזמנו הסלוגן בפרסומת של הגולף V6 4MOTION.

אם אני לא טועה,החתימה היתה שייכת לבחור עם GTI......

306GTI 6.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי אתמול את הרכב, אומנם לא נסעתי עליו עדיין (היינו אחרי נסיעה בגודשת אחרת :wink: צריך לעשות הפסקות)

הרכב נראה פשוט מדהים, שמור כמו ביום יציאתו מהמפעל, ממש לרכוש רכב חדש בחצי מחיר, תענוג !!

פורסם

תתחדש בנאדם, נראית אכזרית.

במיוחד כשהיא ידנית, זה עוד יותר סבבה!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• תוכן חדש...