Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה לכולם אל הפידבק.

ממשיכים, ובעצם גם מסיימים.

חלק שלישי.

בעיניים אדומות וריסים רטובים התקרבה לשער.

היא צעדה במסדרונות הטרמינל לכיוון השלט שכלכך לא רצתה לראות, "המראות", בלבן בוהק, פשוט וקר.

כאילו לא ידע שמתגעגעים.

היא נקרעה בין קדימה ואחורה. בין רצון לחובה. בין דמיון ומציאות.

כמה אהבה את המגע שלו, חם, עדין, משרה בטחון.

את הנשיקות. כשהזיפים שלו דיגדגו אותה בבוקר וגרמו לה לפתוח כל בוקר בחיוך.

את הלחישות העדינות בלילה כששניהם שכבו מחובקים במיטה, שתקו ולא היו צריכים דבר מלבד נוכחותו אחד של השנייה.

את החיבוקים שגרמו לה להרגיש כאילו כל העולם עוצר ונותן להם את הרגע שלהם, לבד, בלי להפריע.

אבל החיים לא שואלים שאלות. לא הרשו לה לרחף בחלומות שלה.

היא הייתה מוכרחה לתפוס את השור בקרניים ולא להישאר מאחור. להעמד על הרגליים, לפתח קריירה, להתבסס.

היא התיישבה בבית קפה חצי ריק, הניחה קפוצ'ינו בכוס זכוכית על שולחן נירוסטה קר ומנכר, כאילו בכח לא רצה את המגע שלה. כאילו בכח לא רצה להתחבר. וחשבה, חשבה על הכל ועל כלום.

זאת לא הייתה סתם פגישת עסקים של שבוע, זאת הייתה הישיבה שתקבע את הקידום שלה.

שלאחריה היא תצטרך לעבור, היא תצטרך להשאיר אותו מאחור.

אבל הוא יבין.

הוא הרי אוהב אותה.

ולאהוב מישהו באמת זה לדעת לשחרר אותו.

והיא תבטיח שהיא תבקר.

והוא יבטיח שיתגבר.

הם שניהם יתגברו.

"ההצגה חייבת להמשך" הוא תמיד נהג לומר בחיוך ממזרי, שכאילו לא חושף את כל מה שהוא יודע.

משפט טיפשי, אבל היא אהבה אותו.

היא כבר עברה את הצ'ק-אין, הפקידה את המזוודה היחידה שליוותה אותה.

כל מה שנשאר היה לסיים את הקפה. ולעלות למטוס.

"קריאה אחרונה לנוסעי טיסה 1034 של אמריקן איירליינס" נשמע קול מונוטוני של אישה שכאילו הדבר האחרון שעניין אותה הוא שיספיקו האנשים לעלות למטוס ולהגיע ליעדם.

היא קמה והלכה.

היא טרקה את הדלת ואמרה לנהג המונית בקול בטוח ושליו: "הבייתה, אליו".

פה בעצם נגמר הסיפור שלי.

רצה הגורל וכך תזמן אותי, שבדיוק היום, ביום הזכרון לחללי צה"ל אומר לכם שהחיים הם דבר כה שביר ורגיש, שכל שדרוש בשביל לשנות אותם או לחתוך אותם בעודם פועמים הוא לפעמים דבר כה קטן שאיננו מייחסים לו כל חשיבות.

אל תתנו לאף אחד לעצור בעדכם מלעשות את מה שגורם לכם אושר אמיתי או מלמצות את החיים במלואם.

אל תתנו לאף אחד לשכנע אתכם שאין הגיון במעשים שלכם, כי מה שאתם יודעים, הם יכולים לא להבין לעולם.

לעולם תנצלו כל רגע עד תום, כי כל מה שיש לנו זה עכשיו ולפעמים לא יהיה עוד רגע.

תעשו מה שעושה לכם טוב במקומות הכי עמוקים בנפש. תחיו. תהנו. והכי חשוב. תהיו שלמים עם עצמכם, כי לפעמים אי אפשר להתחרט.

תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פתאום קלטתי למה השמות האמריקניים... זה בגלל שבאירופה אין טיסות כרגע. יפה. :-)

לענייננו, סיפור יפה וכתיבה טובה, אבל קצת דרמטית מדי לטעמי. מזכיר את סרטי הפילם נואר משנות ה-40.

בכל אופן, אל תתן לזה לעצור אותך, נשמח לקרוא עוד יצירות כאלה.

פורסם

כתיבה מדהימה.

תמשיך להביא לנו עוד סיפורים כאלו,ממש כייף לקרוא אותם! :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תודה על התגובות האוהדות.

דריש:

לגבי עוד יצירות, עכשיו שראיתי שבאמת יש קהל, אני אדאג להעלות במידה ויצא לי לכתוב.

ולגבי הדרמטיות, האמת שממש כשסיימתי לכתוב את החלק האחרון באה לי לראש התמונה של רומאיו ויוליה (היא "התאבדה", הוא ראה את זה, התאבד, היא התעוררה, והתאבדה. מה קרה ד"א עם הגיבורה שלנו. כל אחד יחליט לעצמו).

מעבר לזה, עוד נקודה לגבי הדרמטיות: החיים שלנו משעממים אם לא יודעים מה לחפש, אז לפחות שבמחברת יהיה מעניין.

שוב תודה על כל תגובה ותגובה. זה אומר המון

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חזק ונוגע.

עברה בי צמרמורת בחלק השני.

:mm_yeah:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נהניתי.

אשמח אם תשתף אותנו בעוד כתיבות שלך מידי פעם.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...