Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חשמל מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי מאזדה 3 2006 דגם אקטיב.

בשבוע שעבר יצא לי לשבת איזה שעה באוטו עם סוויץ' פתוח (גם יש לי מגבר) ונזכרתי שהמצבר שלי חלש.

מהר הנעתי את הרכב וכשניסיתי להניע בפעם הראשונה שמעתי "פק" בהנעה.

לאחר ניסיון נוסף הרכב הניע ומאז לא הייתה כל בעיה בהנעה.

מאז התחילו לקרות כל מיני דברים מוזרים ברכב, זה התחיל מזה שמלוח הפיקוד לחלונות של הנהג לא עבד שום חלון חוץ מהחלון של הנהג (אור דלק בכל ה-4 לחצנים) ומהכפתורים בדלת של כל צד הכל עבד כרגיל.

לאחר יום בערך התחיל לבד לעבוד החלון שליד הנהג מהפיקוד של הנהג.

אתמול בבוקר התחיל לעבוד החלון מאחורי הנהג.

היום בבוקר המזגן הפסיק לעבוד (!) יש תצוגה יש הכל אבל אי אפשר להדליק אותו.

קפצתי למוסך שלי (לא מורשה) והוא סידר לי את החלון שלא עבד - אמר לי שזו בעיה ידועה אם מחליפים מצבר או כשהמצבר מתרוקן צריך לאפס את החלונות.

בכל מקרה, בערב אני נכנס לאוטו ואני רואה שאין אור בכלל בכל הלוח שעונים והלוח של המזגן.

קישרתי אחד ועוד אחד ולדעתי יש קשר בין האור בלוח שעונים לבין המזגן.

יש לציין שבדקתי פיוזים ולא ראיתי איזה פיוז שרוף.

בנוסף מאז אותה בעיה עם המצבר אני מרגיש כאילו המחשב של האוטו השתגע בהילוך ראשון ושני כי לפעמים הוא לא מעלה לי הילוכים בזמן או לא מוריד בזמן, ז"א אני מכיר את הרכב ומשהו בגיר לא עובד אותו דבר כמו מקודם.

מישהו נתקל בכזה דבר? יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר?

האם במוסך מרכזי יקחו לי כסף רק על בדיקה במחשב בשביל לדעת מה הבעיה?

מה בדבר איפוס בלבד? לוקחים על זה כסף? כמה?

תודה רבה על העזרה!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם
זה קרה לחבר שלי בסיריון ישנה והבעיה הייתה מצבר גמור.

אני כמעט בטוח ב100% שהמצבר הוא הבעיה פה

סבבה אולי מצבר גמור, אבל אין לי בעיה בהנעה כרגע ומה הקשר בין המצבר לבין שאר המערכות כאשר הרכב מונע והוא לא תלוי יותר במצבר?

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

• תוכן חדש...