Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהכותרת לא נוגדת את החוקים ושפרסמתי את הנושא בפורום הנכון [רק נשאר לקרוא את כלל 10 והקישור הנלווה].

אז ככה, אחי הקטן לפני כמה ימים נתפס על ידי שוטר תנועה לא עוצר בתמרור עצור_(אם זה משנה,הוא עצר עצירה חלקית,_בדומה לתמרור של זכות קדימה) בכל מקרה,_הוא קיבל קנס של 250 שקל ו-4 נקודות.

הוא נהג חדש שרק חודשיים על הכביש,_ולפני כמה ימים שמעתי ממישהו על משהו שלא נראה הגיוני ורציתי את דעתכם.

הבנתי שבגלל שזו העבירה הראשונה שלו והנקודות הראשונות שהוא מקבל,_משרד התנועה אמורים לשלוח בדואר הודעה על זה שעכשיו הוא צבר 4 נקודות או משהו כזה.

השאלה שלי היא כזאת,_באמת שולחים מכתב כזה_או שהדבר מסתכם בכך שהוא הולך לדואר משלם על הקנס ופה נגמר העניין?

כי הוא רוצה לדעת אם מעכשיו לישון על הדואר או להיות רגוע,_כי הוא לא ממש רוצה שההורים ידעו מהעניין ... :wink:

תודה מראש למי שיעזור!

פורסם

מצטער שאני מקפיץ אבל אני חייב לשאול עוד שאלה בשם אחי

הבנתי מכמה אנשים שעכשיו בגלל שאחי לא עצר בתמרור עצור,עבירה שנחשבת לחמורה ביותר לנהגים חדשים

יהיה לו המשך של "נהג חדש" למשך השנתיים הבאות

איך אפשר לדעת אם כן או לא? השוטר שעצר אותו נתן לו רק את ה250 שקל קנס וה-4 נקודות

לא זימון למשפט,ולא שום דיבור על כך שהנהג החדש יימשך לו לעוד שנתיים

אז איך ייגמר הסיפור בעצם? ללכת לשלם בדואר לקבל את ה4 נקודות וזהו סוף טוב הכל טוב?

פורסם

לא יהיה לו שום המשך של נהג חדש למיטב ידעתי.

שילך לשלם את הדו"ח וזהו.

לחבר שלי קרה מקרה זהה, לא עצר בעצור וקיבל דו"ח 250 שקל ו4 נקודות,

ככל הידוע לי הוא לא קיבל שום מכתב בדואר.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

• תוכן חדש...