Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לקחתי השבוע לבדיקה 206CC בפעם המי-יודע כמה, ושוב התוצאות מבאסות.

שנה:2002 מנוע:2000 ק"מ:130000

רק שהפעם לשם שינוי, לפי הבדיקה המנוע במצב מאוד טוב וגם נוסע מצויין.

הגיר גם הוא תקין, והשילדה נקייה. (שלושת הנתונים שהתחייבו לפני הבדיקה)

מעבר לתיקונים שמראה בבדיקה: דוד אחורי פגום, צמיגים אחוריים, רעש מיסבים, ניקוי מערכת קירור...

ישנו ליקויי בעל משמעות גבוהה - תיקונים כלליים בגוף המרכב+גג.

לאחר הבדיקה הוסבר לי ע"י הבוחן (שלא נראה לי הכי אמין שיש) שהרכב עבר צביעה כללית כתוצאה

ממכות כאלה ואחרות. גם הגג, שהוא החלק המרכזי בCC206 קיבל ("איכשהו" לדברי המוכר) מכה,

מילאו את החור שהיה בגג בחומר, וצבעו אותו גם כן ביחד עם כל הרכב.

חשוב לציין, הגג עובד טוב. נפתח ונסגר וללא נזילות מיים. חיצוני כמובן שלא רואים כלום ממה שנאמר בבדיקה.

והשאלה היא כזאת: לגעת או לא לגעת ברכב?! כמובן שיש ירידת ערך, והמוכר מוכן להוריד (מחירון 56 לוי יצחק).

בבקשה כאלה שמבינים ויכולים לעזור! להתחשב בעובדה שגם אני אצטרך למכור אותו מה יהיו השלכות הצביעה?.

אם אכן כדאי לקנות, אשמח לקבל הצעות מחיר. תודה מראש לעזורים!

פורסם

אם אין רעשי רוח מוזרים מכיוון הגג , והצבע איכותי וברמה גבוהה אני ממש לא הייתי נרתע. שאר המכלולים יצאו תקינים? זה טוב מאוד. ואם אתה לא מתכוון לרכוש אתה מוזמן להעביר לי את המספר של הבחור כי אני אקנה אותה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

החלק המכאני כנראה בסדר ואפילו בסדר גמור, לפי דבריך.

הבעיה היא שהליקויים במרכב, הוגדרו כ"בעלי משמעות גבוהה" + חור בגג שנסתם.

אני הייתי לוקח הרכב לבדיקת פחח מומחה, לקבלת חוו"ד בנושא הנ"ל.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לתשובות המהירות!

באמת כדאי שאני אלך לפחח, הוא בטוח יתן לי קצת משעמות לגבי הרכב.

השאלה היא כזאת. כשאני ארצה למכור את הרכב? בטוח שיהיו לי בעיות!

כולם מזהירים מפני רכבים צבועים, למרות שאני לא הכי מבין למה.

ומי שיכול לכוון אותי בקשר למחיר אני אודה לו! מחירון 56.

תודה!

פורסם

תסתכל על זה כך:

מכנית תקין ושילדה נקיה.

המשמעות היחידה מבחנתך היא התמורה שתקבל שתמכור את הרכב בבוא הזמן.

תוריד למוכר כמה זוזים ותקזז זאת אחוזית שתמכור את הרכב.

לפי הבנתי מדבריך אין הרבה CC במצב הזה בשוק ולכן אם זהו הרכב שאתה מחפש אין מניעה של ממש שתרכוש אותו.

מצטרף לדעה שעדיף כי תיקח את הרכב לפחח מומחה שייתן לך אינדיקציה נוספת.

אם השילדה באמת תקינה אני לא הייתי נסוג מהעסקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שמע, לא הייתי נוגע בה.

אני חיפשתי כמוך המון זמן 206CC במצב שמור וקשה מאוד למצוא, אבל זה שווה את ההמתנה.

תחפש בהודעות שלי על בדיקה שהעלתי של CC עם 70,000 ק"מ יד שניה, ובעיות מפה ועד הודעה חדשה.

גם אני התלבטתי האם להוריד למוכר במחירון ולקחת אותה או לשחרר,

בלב כבד שחררתי- וכעבור כמה ימים רכשתי את ה 206CC שלי :) שמיותר לציין שיצאה מעולה בבדיקה.

בקיצור תיהיה סבלני , זה יגיע. 

פורסם

כנראה שאתה צודק בקשר להמתנה, אני מקווה שתגיע בסוף אחת נורמלית.

בכל במקרה, פרט חשוב שלא ציינתי הוא שלרכב יש פגיעה קלה בקורת רוחב קידמית.

הוסבר לי שזה פרט בעל משמעות נמוכה ודברים כאלה קורים כתוצאה ממדרכה וכו'.. ולכן גם לא רשמתי.

אך אחרי חיפוש בפורום הבנתי שה"פרט הקטן" כנראה שגדול ובאמת עדיף לחכות להזדמנות הבאה!

תודה רבה לכל מי שעזר! אם עדיין כדאי לקנות אני אשמח לקבל תגובה עם מחיר, אבל כנראה שלא.

פורסם

רשום "שילדה משמעות גבוהה" על תיגע לטובתך,לא חסרות 206CC במצב טוב גם כך

לרכב אין שוק משהו...,חפש אקזמפלר אחר..

פורסם

תשמע לגבי המחיר

אני קניתי בדיוק לפני חודש את הרכב שאתה רוצה לקנות עכשיו

פיג'ו 206 cc

2000 סמ"ק ידנית

יד שניה , קילומטראז' 122,000

ולמרבה הפלא גם לו היתה פגיעה בקורה מקדימה קצה שילדה או לא יודע מה זה

גם לי הסבירו שהרכב נמוך וזה מכה מהמדרכה ואפשר ליישר את זה , אבל גם המוכר וגם המכון בדיקה אמרו שעדיף שלא ליישר שלא יחשבו שזה היה משהו חמור יותר , וזה גם ככה בטיחותי ליסע ככה

בנוסף , קניתי את הרכב לכמה שנים טובות , וגם השקעתי בו צמיגים חדשים , טיימינג ועוד כמה טיפולים

קשה לי להאמין שכשאני ארצה למכר אותו נגיד בעוד 3-5 שנים , והמחירון שלו יהיה סביב ה 30-40 שזה ממש כלום כסף לרכב הזה

קשה לי להאמין שמישהו ישחק איתי על כמה אלפי שקלים בגלל פגיעה בקצה שילדה , הביקוש של הרכב גובר בהרבה על ההיצע , וזה חוק פשוט בכלכלה ואין מצב שאני לא אמכור אותו בבא היום במחיר מחירון זאת דעתי לפחות

בכל מקרה הרכב יצא ממש נקי בבדיקה , ממש כאילו לבוחן לא היה משהו להגיד לרעת הרכב

המוכר רצה 61,500 ( כמו לוי יצחק , זה עם ריפודי עור אז זה תוספת של עוד כמה אלפי ש"ח מהמחיר שאתה הצגת)

כבר בפגישה הראשונה כשראיתי את הרכב , הוא אמר לי שאם אני רציני הוא יסגור על 57,000 , וכמובן שהיה לי בראש שלפי הדברים שיגלו בבדיקה אני אצליח להוריד אותו עוד

אבל באמת שהייתי מרוצה מהרכב ולא נתגלה שום דבר רציני בבדיקה (למעט הקצה שילדה) והלכתי על זה ב 57,000 ש"ח

בתור אחד שחרש את יד 2 כמה שבועות , האוטו הזה במיוחד בגירסת ה 2000 סמ"ק הוא בכלל לא נפוץ , קל וחומר למצא כזה במצב טוב

תעשה את השיקולים שלך

אם יש לך שאלות אתה יכול לכתוב לי גם בפרטי

• תוכן חדש...