Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום רכשתי דוד זרימה חופשית מסוג ANSA. בחרתי בחברה הזו משום שאומרים שיש להם דודים שקטים ולא מרעישים בכל השכונה.

אני רק רוצה קצת באס בעליית טורים ולא אגזוז שצורח בכל העיר, בגלל זה בחרתי בחברה הזו.

בכל אופן, הלכתי לאגזוזן שהרים את האוטו ואמר לי שבלתי אפשרי להתקין את האגזוז, משום שבמקור יש לי דוד ששוכב במקביל לטמבון וממנו יוצא צינור שמתעקל לבחוץ וזה כביכול הפיה של האגזוז.

ראיתי הרבה קולטים עם אגזוזים כאלה, והאגזוז אכן יושב בשיפוע, ביקשתי מהאגזוזן שאפילו ישים לי בשיפוע אין לי בעיה עם זה. והוא אמר לא זה לא יכנס וכו'.

הלכתי לאגזוזן אחר, שהוא הסתכל על הרכב ועל האגזוז ואמר לי "שמע אפשרי לשים, אבל הפיה תהיה קצת בשיפוע כלפי מטה ולא ישרה 100%."

יגרם נזק? זה משנה לאיזה כיוון פונה הפיה? היא לא תהיה מול האספלט כמובן, אבל נניח היא תהיה עם נטייה כלפי מטה.

אגב אשמח אם מישהו פה שמע או ראה, או מניסיון לגבי התקנה על רכב כזה. אם יש פתרונות אחרים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בקולט באמת זה קשה טיפה, כי הדוד בא בזוית הצידה, אבל ראיתי הרבה קולטים עם אגזוז שפשוט פונה טיפה הצידה\אחורה טיפה.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

הבנתי, אז זאת אומרת שמבחינת פגיעה וכו' לא יהיה משהו בסגנון?

נזק לא יגרם מלבד מראה קצת מוזר של האגזוז שנוטה כלפי מטה והצידה כלומר באלכסון מהטמבון

אגב אני אשמח גם אם תוכלו להגיב לגבי איכות הדוד, מדובר על ANSA עם 2 יציאות.

פורסם

אם זה בעל מקצוע אמיתי, אין שום בעיה, לגבי אנסה, אחלה דוד , שקט וסבבה, לגבי דוד כפול זה כבר סרט אחר, זה יראה ממש רע, כי יציאה אחת לא משנה איך תשים זה יהיה סבבה, לגבי דוד כפול זה סרט אחר, ולא יצא יפה בסוף איך שתשים אותו...

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

לא נורא D: זה לא יהיה כזה יפה, אבל אני מאמין שהוא ישבור את הראש.

רזמל, למה?! כבר תכננתי על נוצות כחולות :o

פורסם

D: זה עניין של טעם, אישיתי הלוואי והייתי יכול להתקין בצורה שהוא יהיה כמו שצריך, אבל המבנה בקולט לא מאפשר זאת.

בכל אופן לאחר בדיקה הבנתי שמבחינת נזק לא יגרם כלום, נקווה יום ראשון שילך טוב! והדוד לא ישב נמוך מידי

• תוכן חדש...