Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה| קניית ג'נטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני רוצה ליקנות ג'נטים 13 (הגודל המקורי) או להגדיל ל 14. לא משהו יקר מדי, סתם שיראה יפה.

איפו אפשר ליקנות ויש מבחר נורמלי באזור המרכז?

ואם אני מגדיל ל 14 צריך אישור ממשרד הרישוי או שאיך זה עובד?

הרכב הוא סקודה פליסיה.

ועוד משהו, אני רוצה ליצבוע את הקליפרים של הברקסים הקידמיים ואת הבלמי טוף האחוריים לאדום. צריך צבע מיוחד עמיד לחום לא? איפו קונים כזה?

תודה מראש.

פורסם

כן, אתה צריך לאשר אותם ברישיון, הבנתי שגם במכון טסטים אפשרי לאשר, עדיין לא בדקתי את זה לעומק.

אם במקור יש 13, להעלות ל 14 עם אישור זו לא בעיה.

תחפש כמעט כל פנצ'ריה מוכרת כיום ג'אנטים, קח בחשבון עלות של הג'אנט, וכמובן גם צמיגים. בקלות מ 1500 ש"ח ומעלה!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...