Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן נמצאת משאבת הדלק - פיאט מריאה שנת 98?

djorenb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במוסך אמרו לי לפני חודש שהמשאבה עושה בעיות.בעיקרון,מהיום שקניתי את הרכב(לפני שנה וחצי)היתה בעיית הנעה קלה והייתי צריך לתת פעמים שלוש סוויטץ כדי שיניע.מעבר לזה האוטו נסע טוב מאד,לא גמגם ולא נכבה,פשוט נסע חלק.

השבוע,לא הזזתי את הרכב כמה ימים ואתמול כשרציתי להניע,הרכב פשוט לא מניע.המצבר בן חצי שנה,לפני חודש עשיתי טיפול גדול הכולל טיימינג,שמנים,פילטרים(למעט פילטר דלק)פלגים.

יש סטרטר טוב וחזק אך הרכב פשוט לא מניע.אני לא יודע למה לא החליפו לי פילטר דלק,יכול להיות שזה רק פילטר?

זה הסיפור בקצרה.

אני רוצה להודות לך מראש,כבר כשפרסמתי את האשכול ידעתי שאתה תעזור לי אז שוב תודה

נ.ב

אישתי מתלוננת שהרכב צורך יותר דלק לאחרונה,יש קשר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לבדוק אם בכלל מש' הדלק פועלת ואם כן אז לחבר שעון לחץ ולראות את לחץ המשאבה שהוא תקין.

אין טעם להחליף סתם חלקים ללא צורך ולזרוק כסף לשווא.

בכל מקרה יש להחליף את מסנן הדלק, באם הוא לא הוחלף כבר הרבה זמן.

בברכה - רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן המשאבה היתה תקולה.החלפתי (עלתה 220 ש"ח)וכעט הרכב מניע והכל בסדר.על הדרך החלפתי גם פילטר דלק.

אגב,מאד פשוט להגיע למשאבה שנמצאת מאחור,פשוט פותחים בגאג' מרימים את השטיח ופותחים את המכסה השחור שמצד ימין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...