Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה כבר עלה כאן לפני, אבל בעקבות "מידע מודיעני שקיבלתי, הלכתי לראות רום כרמל ארבע דלתות עם מנוע פורד שעומדת ברחוב עודד ברמת חן. לא נסעה זמן רב, אבל נראית מושלמת למדי. לפי דברי הבעלים הרישיונות לא הופקדו או בוטלו. הוא אומר שהיא שנת 1979, אבל לפי מספר הרישוי (ומנוע פורד) נראה שמדובר במכונית מודל 1978 "גג".

הבעלים של הרכב הוא איש מבוגר, שחושב שיש לו אוצר בידיים (הוא זרק לי שארה"ב משלמים על סוסיתות חמישים אלף דולר...), אבל אמר שהוא מוכן למכור אותה בחמשת אלפים שקלים.

נראה שאם יש מישהו רציני, הוא יהיה מוכן לרדת במחיר.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 493
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין רחוקה מלהיות אספנות, אבל בכל זאת רכב עם ערך סנטימנאטלי:

205, כחולה, מודל שנות ה-90, מדבקת טסט אחרון 08, בחניון ברחוב שטרית בואכה פנחס רוזן בת"א.

מהרכב כבר התחילו לפרק חלקים, וכבר אין לה שני גלגלים וגריל.

נראה לי שהיא טובה בעיקר כתורמת איברים, אבל בטח שניתן גם להחזירה לתחייה.

אם מישהו ירצה מ.ר. או טלפון של מוסך ממדבקה על הרכב, כדי לאתר הבעלים - שיפנה בה"פ.

הולכת ומתפרקת. שלשום בלילה עברתי לידה ומכסה המנוע היה פתוח, כנראה כהכנה לפירוק איברים פנימיים. ניגשתי וסגרתי את המכסה. היא לא תחזיק עוד הרבה. מי שצריך לחלקים - אשמח לעזור לאתר את הבעלים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

יש לה בכלל מספר עדיין? ותעשה לעצמך טובה- אל תגע בפעם הבאה בדברים כאלה, עוד עלולים להאשים אותך בזה, שאתה פרקת משהו משם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש ותעשה לעצמך טובה- אל תגע בפעם הבאה בדברים כאלה,

לא יכולתי סתם לעבור, פחדתי שמצלמים אותי ל"מה אתם הייתם עושים?"...8)

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
לא יכולתי סתם לעבור, פחדתי שמצלמים אותי ל"מה אתם הייתם עושים?"...8)

לא שלך - לא נוגעים!!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

נצפתה היום בעספיא (כפר דרוזי במרומי הכרמל) מרצדס 230TE, סטיישן, שנת 1985 מדהימה למכירה.

לגבי המצב הפנימי ומכאני, אין לי מושג. ראיתי אותה בלילה.

רשמתי את המספר, מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי.

יש עוד אחת כזאת בדיוק מאותה שנה חונה באיזור הכרמל בחיפה, במצב סביר, נמצאת בשימוש יום-יומי.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
יש לה בכלל מספר עדיין? ותעשה לעצמך טובה- אל תגע בפעם הבאה בדברים כאלה, עוד עלולים להאשים אותך בזה, שאתה פרקת משהו משם!

:mm_yeah:

פורסם

נצפתה אתמול ב.מ.וו. 1802 לבנה במצב סביר, בצומת בילו, נהוגה בידי אדם מבוגר (שנות ה80 לחייו) ביחד עם רעייתו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
נצפתה אתמול ב.מ.וו. 1802 לבנה במצב סביר, בצומת בילו, נהוגה בידי אדם מבוגר (שנות ה80 לחייו) ביחד עם רעייתו.

אז???

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

בחיפוש אחר מרצדס ידניות ביד 2 מצאתי את הרכב הבא

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=427085&Code=064005235ebd6a929c2a58ba8e194239

היה מונית... אבל בכל זאת מדובר ברכב מעניין למדי לחובבי המצדסים, מה שגם מדובר במנועי דיזל מאוד פשוטים.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
האם זה כתב חידה של חמיצר? או שמא אנחנו אמורים לעקוב אחרי הזקן (ואשתו) ?:-o

קיוויתי שמישהו מהאזור (קרית עקרון?) ישפוך אור על הרכב הזה, רכב לא שכיח שנראה שנמצא שנים רבות אצל אותו בעלים, אני לא אתפלא אם יד 1

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...