Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו החדשה גרסת TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוהג בפולו 2000 - 1400 16V. מעוניין לחדש,

האם משהו התנסה בנהיגה בפולו החדשה בגרסת ה-TSI?

החסרון המשמעותי בדגם בו אני נוהג היום - בעיית אמינות קשה ביחס ליפניות, האם צפויים לי חיים קשים גם עם הדגם החדש או שחל שיפור בתחום זה?

תודה וחג שמח

פורסם

כן. ה-TSI נהדר. מנוע חזק משמעותית מה-1.6 וגם חסכוני. עובד טוב גם עם תיבת ה-DSG. אמינות? לך תדע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנועי ה-TSI הנוספים בהיצע מראים אמינות מצויינת (אצלי לפחות).

אני עברתי שנתיים עם מנוע 1.4TSI עם 140 כ"ס (הראשון שהגיע לארץ ב-2008 בגולף) ולא היו איתו שום בעיות ונהניתי ממנו מאוד.

כרגע אני עם מנוע 1.8TSI בלאון - מאוד מרוצה (אמנם רק חודש וחצי) אך אני משער שהוא אמור להיות לא פחות אמין מה-1.4TSI שאגב, מורכב יותר מה-1.8TSI (סופרצ'ארג'ר + טורבו).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

דווקא במקרה שלך אני לא חושב שזה דוגמא לאמינות.

אתה נוסע ברכבים חדשים ולא מחזיק אותם מעבר לשנתיים...

פותח השרשור - אילו בעיות כל כך נוראיות היו לך בפולו שנת 2000 שלך ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקלות חוזורת בפולו משנת 2000 - מחלונות החשמל שהוחלפו (על חשבון היבואן בגלל תקלה ביצור), דרך פיח במצערת שגרם לרכב להכבות ברמזורים שוב ושוב. מאוורר של הרדיאטור וגם דברים קטנים ומעצבנים שהתיקון שלהם מאוד יקר כמו זמזם אורות שהתקלקל או תאורת לוח שאונים שהתקלקלה - דברים מציקים שמביאים אותך למוסך יותר פעמים ממה שאתה רוצה להגיע מה גם שהשרות מאוד לא זול...

פורסם
ידידי, שאלו יהיו הצרות שלך. מדובר ברכב בן 10...

כנראה שאתה לא יודע מה זה באמת רכב לא אמין :)

אמת ויציב.

ברכבים בני 10 ישנן צרות גדולות יותר בד"כ.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...