Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תבדוק את זה,

אפילו חיפוש פשוט בגוגל יניב לך תוצאות רבות.

אני לא יודע איך מחפשים דבר כזה בגוגל, אתה יכול לעזור לי ?

עד אז אני דבק בעמדתי שמדובר ב-Bullshit.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה זאת אומרת קנס על נסיעה בנתיב השמאלי?

אם הכביש ריק ואני נוסע בנתיב השמאלי, שוטר יכול לעצור אותי על שטות כזאת??

פורסם

מותר לנוע על הנתיב השמאלי לשם עקיפה, כאשר הכביש עמוס, וגם כמה קילומטרים בודדים בכביש עירוני ועוד כמה בכביש בינעירוני.

אז רק אם ניידת עוכבת אחריך כמה דקות ספורות היא תוכל לתת לך דו"ח כזה.

פורסם

Mcyuval,

כן.

אור כהן,

מאיפה הבאת את זה שמותר לנסוע כמה קילומטרים בנתיב שמאלי ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דוקא שכותבים מידע כן מבוסס ושחושב פעמיים, מביאים אזהרה? ועוד שאי אפשר לערער עליה?

לכבוד הוא לי להבין עכשיו למה מדברים רעות על הניהול של הפורום הזה.

פורסם

איפה כתוב בשירשור שמותר לנסוע בשמאלי מספר קילומטרים כך סתם.

תשאל את המורה לנהיגה, איפה זה כתוב בתקנות (מס' תקנה).

או שחוסר הידיעה של תלמידים מתחיל בטעיות מורים, או שתלמידים לא הבינו נכון את דברי המורים.

נסיעה בשמאלי מותרת רק לצורך עקיפה בלבד.

כביש 6/ נתיבי איילון/ כביש 4 / וכד' - יום כיפור, 2 בלילה: אין רכבים נוספים בכביש ועדיין אתה חייב לנסוע בנתיב הימני ביותר כל הזמן.

מכיוון שאין עוד מכוניות בכביש אזי גם אין לך סיבה לעקוף ולכן עליך לנסוע רק בנתיב הימני.

.

פורסם
דוקא שכותבים מידע כן מבוסס ושחושב פעמיים, מביאים אזהרה? ועוד שאי אפשר לערער עליה?

לכבוד הוא לי להבין עכשיו למה מדברים רעות על הניהול של הפורום הזה.

אור,

בד"כ מי שכותב מידע מבוסס מביא גם אסמכתאות שכולם יכולים לאמת אותן כגון ציטוט התקנה או קישור תואם.

יש הכותבים בפורום שהם די וותיקים שבד"כ כבר ממחזרים תשובות שניתנו פעם אחר פעם בנושאים דומים ולכן לא תמיד תמצא אותם מצטטים. כשתכיר את הנפשות הפועלות, תדע איזה מן הכותבים סביר שכתב נכון ואיזה לא כל כך בטוח. גם את זה וגם את זה ראוי לבדוק, שכן לא מדובר כאן בפורום יעוץ משפטי ולכן חלק מן המידע הוא מידע לפי הבנת הקוראים, ידיעתם או נסיונם ולפעמים הוא יכול להיות שגוי בשוגג, בתום לב, מניתוח לא נכון של מקרה, חיקוק חדש שטרם התוודעו אליו וגם ר"ל חוסר ידיעה וכיו"ב.

יחד עם זאת, כלל מס' 5 לכללי הפורום קובע:

לא יודעים את התשובה בוודאות, אל תענו !

אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;

בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.

כשקוראים ותיקים בפורום רואים תשובה שנראית מאוד חריגה ומוזרה, הם מבקשים ממך אסמכתאות שכולם יוכלו להסתמך עלייהן. בהעדר אסמכתאות שכאלה, מו הסתם ברור שהתשובה לא בהכרח מבוססת דיה ובהתאמה, כך יתייחסו אל דבריך.

כשאתה כותב על ניהול רע של הפורום - האם כוונתך שצריך לאפשר כאן כתיבת מידע לא מבוסס ואולי מטעה ?

.

פורסם
אם הוא חבש תרבוש תורכי אז היא יכלה לשדל אותו ב"לוקום"!

בגלל זה אני שואל,

מה נראה לך??

לשוטר אסור להביא דו"ח ללא כובע! זה לא קביל בבית משפט,

אחי הקטן יום אחד קיבל דו"ח והוא צילם את השוטר ללא כובע (ללא ידיעת השוטר)

בבית המשפט פסקו לטובת אחי, זה עניין ידוע.

אתה מתבלבל, אסור לו "להביא" דו"ח בלי תחתוני בוקסר ו/או עגיל בפטמה. במילים אחרות - מספיק עם השטויות בבקשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כל זמן שהרכב בשמאל עוקף, אתה תזדיין בסבלנות, כמו בנאדם תרבותי, ותחכה שישלימו עקיפה. זה שלך מתחשמק לנוע מהר זו לא בעיה של הסביבה.

כל זמן שאני בשמאלי ואני עוקף, יזדיין הממהר בסבלנות עד שאשלים את העקיפה ואזוז לימין. אין עליי שום חובה לפנות דרך לרכב שמתחשמק לו לעקוף יותר מהר ואין לו זכות לדרוש שיפנו לו את הדרך.

כמובן שהשיא הם אלו שמהבהבים לך לפנות את הנתיב כשיש עוד רכב-שניים לפניך.

+1

כל עוד רכב משתמש בנתיב שמאל לצורך עקיפה - שלזה הוא בעצם מיועד, כל מי שנוסע אחריו יזדיין בסבלנות. מי שמשתמש בנתיב שמאל כדי להזדחל - שיעוף ימינה.

פורסם

בלי קשר לצדק (או הטעות) בדבריו של השוטר, הוא התנהג בצורה לא הולמת ולא חוקית. אם היתה לו הוכחה שאישתו של פותח האשכול אכן השתמשה בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה, הוא היה צריך לעצור אותה בצד ולתת לה דו"ח על פי הסעיפים בחוק. במקום זה, נראה שהוא הוציא עליה את העצבים שלו. חבל שאישתך לא רשמה פרטים מזהים של השוטר או הרכב שלו ופעלה בהתאם.

לכל המצודדים למיניהם בפעולות של השוטר הזה: עוד יומיים יפתח אשכול על שוטר שהוריד רכב מהכביש בזעם על שטויות וגזר על בעל הרכב קנס דימיוני תוך איומים שונים ומשונים (וקרו דברים מעולם), ושם אתם דווקא כן תכעסו עליו. שוטר שמתנהג בצורה הזאת לא צריך לשרת את המדינה, צודק או לא צודק.

בקשר לנושא: כן, זה מעצבן שאנשים שנוסעים במהירות נמוכה יחסית לתנאי הדרך משתמשים בנתיב השמאלי לצורך עקיפה. מעצבן, אבל ככה הם החיים: בדיוק כמו ברחוב, גם בכביש אנחנו לא לבד. באופן אישי, לו הייתי נוהג לאט יחסית ונאלץ לבצע עקיפה, הייתי בודק היטב במראה ורואה אם יש מכוניות רחוקות שמעוניינות לעקוף אותי קודם. אבל זה לא סעיף בחוק - זה נימוס שאפשר לקיים ואפשר לא לקיים. כל עוד הנהג לא מבצע עבירה ולא מתחרדן על הנתיב השמאלי על 80 בזמן שכולם נאלצים לעקוף מימין, אין עם זה שום בעיה ואנחנו צריכים לקבל את זה בסבלנות. ובחייכם, כשאתם רואים שמכונית - איטית כמה שתהיה - נמצאת בזמן עקיפה, אל תהבהבו לה ואל תדבקו לה לתחת.

פורסם

אשתי: מה לא בסדר?

הוא : את נסעת בנתיב שמאלי.

היא : אסור ליסוע בנתיב שמאלי? אני צריכה לפנות שמאלה (ביהוד מערב).

כל זמן שהרכב בשמאל עוקף, אתה תזדיין בסבלנות, כמו בנאדם תרבותי, ותחכה שישלימו עקיפה. זה שלך מתחשמק לנוע מהר זו לא בעיה של הסביבה.

הבעיה שלפי התיאור של פותח השירשור הנהגת לא נסעה בנתיב השמאלי לצורך עקיפה אלא לצורך פניה שמאלה לאחר כמה ק"מ.

פורסם

לא הסברתי את עצמי נכון ואני מצטער, במידה ואני רואה שמישהו עוקף וחוזר לימני אני כמובן יחכה בסבלנות, אני חותך רק נהגים שנוסעים קבוע בשמאלי וגם זה במקרים קיצוניים.

בדיוק כמו שאני לא יחתוך מישהו שנוסע לאט בימני.

• תוכן חדש...