Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חוט ההצתה השני מימין לא מתלבש עד הסוף עלהפתח של הפלאג, כלומר החלק העליון והרחב לא נכנס עד הסוף.

עשיתי השוואה בין מצב זה לניתוק החוט לחלוטין בכדי לבדוק אם צליל המנוע נשמע כמו של שלושה צלינדרים, המנוע נשמע בסדר גמור (לפי הידע המצומצם שלי) כשהחוט מחובר.

האם הבעיה מוכרת לבעלי הוקלטים/סופר לאנסרים למיניהם?האם כדאי לי לעשות משהו או להשאיר את זה כך?

תודה

פורסם

כל עוד הפלאג מתפקד טוב אני לא רואה בזה שום בעיה. אתה יכול גם לבדוק זאת ע"י הוצאת הפלאג מהראש וביזמן שהוא מחובר לכבל ההצתה איך שהוא לבוש עליו, לגעת עם האלקטרודה של הפלאג בגוף מתכתי כמו גף המנוע ואז לראות אם מתקבל ניצוץ מהפלאג. כל עוד קיים הניצוץ הכל בסדר. ברגע שהפלאג גם יהיה בחוץ אתה תוכל לראות עד כמה באמת כבל ההצתה יכול להיתלבש עליו או עד כמה יש סיכוי שהוא יישתחרר ממנו בעת נסיעה.

:)
פורסם

שלום רב !

אין צורך לבצע דבר, ולא מומלץ לבצע מה שכתב חבר הפורום מעלי, הדבר עלול לעלות בשריפת סליל הצתה או מודול, ולכן יש להמנע מכך.

אם אתה חרד ואובססיבי ,החלף לסט חוטים חדש ומקורי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אין צורך לבצע דבר, ולא מומלץ לבצע מה שכתב חבר הפורום מעלי, הדבר עלול לעלות בשריפת סליל הצתה או מודול, ולכן יש להמנע מכך.

אם אתה חרד ואובססיבי ,החלף לסט חוטים חדש ומקורי.

בברכה

צביקה

היי צביקה...

הבדיקה אותה תיארתי אמורה להיתבצע מספר שניות ולטווח זה לא אמור להיגרם כל נזק למודול ההצתה או לכל חלק אחר. מה שכן בלא מעט מוסכים מבצעים בדיקה מעין זו כאשר קיים חשש לבעיות הצתה למיניהם. בנוסף מעיוני באינטרנט הבחנתי בלא מעט אתרים וסירטונים המציגים בדיקות שכאלה למטרות ספציפיות. אני בהחלט לא פוסל את דבריך אך ניזהר מלהגיד שיש בעיתיות בדבר.

:)
פורסם

שלום רב !

אני ארשה לעצמי להיות זהיר יותר ממך, ולהזהיר מפני בדיקה לא מקצועית זאת, ולפסול בכל תוקף , בדיקה כזאת שנערכת על ידי בעל מקצוע מוסמך, במוסך.

בעידו הרכבים הישנים סשנות השבעים והשמונים הבדיקה היתה אפשרית ומקובחת, ברבים בעלי מפלג עם פלטינות, אך לא בצתות אלקטרוניות, ובהצתות מודרניות, בעלות סליל אחד, לכל 5רבעת הצחלנדרים, או סליל אחד לכל צילנדר, ההתנגדות החזקה, בעת הקפצת ניצוץ לגוף הרכב, גרמת תוך שנייה לנזק בלתי הפיך למערכות ההצתה המודרניות והממוחשבות.

מיותר לציין שזאת לא הדרך לבדוק תפקוד צילנדר, או בדיקות ניצוץ.

המתן לחוות דעת נוספת, של מומחים בתחום החשמל והאלקטרוניקה, ברכב מודרני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...