Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי סופר לנסר 97 ידנית ולפני שבוע החלפתי משולש ימין קדמי בגלל שהייתי בטוח שהרעש מגיע ממנו.

כעת אני שומע את אותו הרעש ואין לי מושג איפה להתחיל לבדוק.

המכונאי שלי ראה בזמן החלפת המשולש שיש לי גומיית צירייה קרועה שנעה בחופשיות על הציר ואני בספק שממנה מגיע הרעש.

לפני החלפת המשולש הרמנו את האוטו ושימנו עם ספריי את כל החלק הימני של הרכב (כשבוע לפני שהחלפנו משולש) והרעש נעלם לכמה שעות ושוב חזר.

אני ממש משתגע מזה מבקש המלצות....

פורסם

המכונאי שלי ראה בזמן החלפת המשולש שיש לי גומיית צירייה קרועה שנעה בחופשיות על הציר

והוא השאיר ככה את המצב או החליף את הגומייה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הוא לא החליף לפי מה שהבנתי, משום שהוא אמר שהוא בספק אם זה ממנה, אם הוא היה מחליף היא לא הייתה נושא למחשבה.

לפותח האשכול, תבדוק את הגומיות של הבולמים, זאת שיושבת בתוך המכסה מנוע בראש הבולם, היה לי משהו בסגנון בקולט, החלפתי את הגומיה וזה עזר, אצלי זה היה יותר סוג של חריקות אבל אולי זה אותו סיפור אצלך

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תודה על התגובות.

עידכון:

הגומיה יושבת ממש לפני הקארטר כנראה כדי שלא ידפק או משהו מדברים אחרים.

את הגומיה המכונאי לא החליף כי דרש עוד קצת כסף.

היום בבוקר עברתי עם ספרי שמן על הרצועות באוטו וככל הנראה הרעש נעלם, הגיוני שזה בא מהרצועות?

פורסם

לגבי הדפיקה הרעש דומה לרעש של החגורה כשהיא חוזרת עד הסוף.

יש סיכוי שהרעש הזה הוא בגלל תושבת מנוע?

הרעש מגיע מצד ימין של הרכב.

• תוכן חדש...