Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בוקר טוב.

עד כמה שאני יודע מומלץ לחתוך את הסט שלי על 80 הרץ, העניין או שאם אני חותך דרך הרדיו על HPF80 או אפילו 60 (לא מרגישים הבדל ביניהם) הבאסים די נעלמים וניתן לשמוע אותם רק בעוצמה גבוהה יחסית, בעצמה נמוכה הבאסים די חלשים.

לעומת זאת כשאני חותך את הסט דרך המגבר על תדר כלשהו ב HPF (קשה לי להגיד על איזה תדר), המידים מתעוררים לחיים ודופקים כמו שצריך אבל בעצמה מקסימלית או קרובה לה, מתחיל עיוות.

השאלה היא איך כדאי לחתוך אותם כי הרי לפי ההמלצות הם צריכים להיות חתוכים על 80.

תודה ושבת שלום

פורסם

אין לך סאב אז זה בעייה, תנסה לחתוך hpf ב60 , מתחת לזה הם במילא לא ינגנו טוב,

במערכת עם סאב חותכים ב80 והסאב הוא זה שדואג לבאסים לא הקומפוננט שיותר מתקשה בזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה על התגובה.

אבל הבאסים שמתקבלים מהקומפוננט ב80 הרץ לא מספקים, גם אם מדובר במערכת ללא סאב. אני אומר את זה על סמך הבאסים שהיו ברכב לפני שחתכתי אותם באמצעות הרדיו.

פורסם

כנראה לא הבנת את התגובה שלי, בגלל שאין לך סאב אז אין לך באסים :roll:

אבל הבאסים שמתקבלים מהקומפוננט ב80 הרץ לא מספקים, גם אם מדובר במערכת ללא סאב. אני אומר את זה על סמך הבאסים שהיו ברכב לפני שחתכתי אותם באמצעות הרדיו.

אנשים חותכים ב80 כי מתחת לזה בדרך כלל הדלת מתחילה לרעוד והרמקול מתחיל לעוות בחלק מהרמקולים, ואת ה80 ומטה משאירים לסאב שעושה את זה הרבה יותר טוב.

מכיוון שאין לך סאב אז אתה צריך להתפשר,תוכל לקבל באסים סבירים בכך שתחתוך את הקומפוננט על 50, אבל הדלת תרעד קצת בגלל זה.

זה גם לא יהיה באס של סאבוופר כמובן אבל אני מסכים איתך שלשמוע מוזיקה מ80 ומעלה זה ממש לא כיף.

אפשרות שאתה יכול לנסות היא כן לחתוך את הקומפוננט ב80 hpf ואת ה6x9 תחתוך ב80 ומטה (lpf), אם ה6x9 ברמה אז אולי הם יצליחו להוציא באסים סבירים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אוקיי ואם אני אוסיף סאב (es 250/es300) הקומפוננט לא יעלמו מבחינת באסים לעומת הבאס שיצא מהסאב וופר, כלומר זה לא ישמע שהבאס בא מהחלק האחורי של הרכב, איך אפשר יהיה לגרום לבאס לבוא (לפחות שישמע) מקדימה?

• תוכן חדש...