Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב לא מניע....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי היום בבוקר אל הרכב (סוזוקי יורוסוויפט 99 אוטומטית), ניסיתי להניע ושום דבר...יש צליל קצר מאוד כשאני מנסה להניע וזהו. זה אומר שהלך הסרטר או המצבר או משהו אחר? איך מבדילים? המצבר הוא מצבר בין 3 שנים וחודש (ורק לציין שהיו לי לאחרונה מעט קשיים בלהניע-זאת אומרת הרכב הונע רק לאחר 2 ניסיונות, מה שמאוד לא אופייני לו).

פורסם

כדאי להצביע על הבעיה בדיוק מומלץ לעשות כמה דברים.

להתחבר מצבר של הרכב במצבר עזר ולנסות להניע כמה פעמים.

וליראות שהרכב מניע בקלות. אם הוא מתקשה להניע בכל זאת סימן שהמצבר לא ממש אשם.

ורוב הסיכוים שזה הסטארטר, החוט שמגיע מהסוויץ', או ממש הסוויץ' עצמו.

פורסם

סליחה, אבל אני לא כל כך מבינה בזה-איך אני מחברת כבלים למצבר אחר-איפה צריך להיות השחור ואיפה האדום????

פורסם

השחור מתחבר ל (-) והאדום ל(+), בשני המצברים. כלומר (+) מתחבר ל(+) ו(-) ל (-).

שתי המכוניות עם מנוע כבוי בזמן חיבור.

תבדקי 7 פעמים שהחיבורים נכונים !

חיבור הפוך יכול לגרום נזק רב.

פורסם

אם כאשר את מסובבת את הסוויצ' להניע ואת שומעת צליל של "טאק" זאת אומרת, כל ניסיון הנעה תשמעי "טאק" כמו משהו שתקוע ומסרב לזוז אז יש סיכוי שהמצבר החזיר את נשמתו לבורא.

שלוש וחצי שנים זה זמן סביר שיילך מצבר, הוא עשה את שלו.

תבדקי את העניין (כמו ש-Buki אמר, תנסי להניע עם כבלים ואם זה מניע כנראה הבעיה היא במצבר).

פורסם

אוקיי, עזרו לי. הרכב הניע מיד עם החיבור למצבר הרכב השני. אחרי שנסעתי איזה חצי שעה לא היתה לו בעיה להניע לבד. הרכב לא זז איזה יומיים מהמקום, זה אומר שהמצבר חלש? האם כדאי לקנות מצבר אחר-ראיתי שהמחירים שלהם בשמיים (סביב 550 שקלים למצבר וורטה).

פורסם

השאלה היא האם המצבר היה פרוק , או שהוא "עייף/מת".

יש לבדוק את המצבר אצל חשמלאי,אז לקבוע האם יש להחליף, או שיש איזה צרכן שפורק אותו, אז, למצבר חדש יקרה כנ"ל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אוקיי, עזרו לי. הרכב הניע מיד עם החיבור למצבר הרכב השני. אחרי שנסעתי איזה חצי שעה לא היתה לו בעיה להניע לבד. הרכב לא זז איזה יומיים מהמקום, זה אומר שהמצבר חלש? האם כדאי לקנות מצבר אחר-ראיתי שהמחירים שלהם בשמיים (סביב 550 שקלים למצבר וורטה).

סיוון הדבר הראשון שצריך לשלול הוא המצבר,

לכן קחי וולטמטר (מד מתח) ובדקי את המתח במצבר,

במידה והמצבר תקין המתח שיופיע ינוע בין 12-ל-12.8 וולט,

תחזרי אלינו אם התוצאות ונמשיך משם לשלב הבא,

בהצלחה!

• תוכן חדש...