Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW תייצר גם הנעה קדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך שני שליש מהעולם המערבי (כולל את ישראל) חיים ככה. רק ששם יש יחס שפוי בין מחיר מכונית משפחתית חדשה למשכורת ממוצעת במשק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כנראה שעדיין לא חיית באנגליה.

היחס שם בין יוקר המחיה ורמת החיים לבין גובה המשכורת הוא מהקיצוניים בעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כנראה שעדיין לא חיית באנגליה.

היחס שם בין יוקר המחיה ורמת החיים לבין גובה המשכורת הוא מהקיצוניים בעולם.

אני דווקא חייתי באנגליה 4 שנים,ואני יכול להעיד על כך שהכסף של השכיר הבריטי הממוצע קונה המון,זאת לפני שהזכרתי אקדמאים.

כלומר,קניות שבועיות בסופר,דלק,שכ"ד(מחוץ ללונדון),רכב,חלפים וטיפולים,בגדים זול יותר או שווה ערך לישראל אם נמיר את זה לשקלים,ההבדל המהותי הוא שאותו בריטי שעובד במפעל או במשרד מרוויח 10000 ש"ח בחודש. אקדמאי צעיר מרוויח 12-14000 אלף בחודש ואקדמאי מקודם יכול להגיע גם למשוכרת של 17-25000

עכשיו כשפורד פוקוס חדשה עולה 10 אלף פאונד והשכר שלך הוא בין 1600-2500 פאונד עם תוכניות הלוואות מעולות אז מה הפלא שכל רכב שני בבריטניה הוא רכב"פאר"

ואם עומדים מספיק זמן על פינצ'לי רוד בצהרי ערב שבת אפשר לראות פורשים ומרצדסים כמו רכבי מאזדה3 בבוקר יום ראשון באיילון

וזאת לא הגזמה! :)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...