Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW תייצר גם הנעה קדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיעבירו את כל המפעלים שלהם ליפן וזהו,

באותו הרגע שהם יעברו להנעה קדמית הם יאבדו לחלוטין את הקסם של המכוניות שלהם.

פורסם

כי כל ה"קסם" של המכוניות שהם מיצרים מגיע מצורת ההנעה בלבד? קשקוש.

אם המכוניות הנעה קדמית שלהם יהיו מהנות כמו המיני, הן יתקבלו בברכה (אצלי לפחות).

emotion of motion

פורסם

לא ממש מבין את היוזמה (הלא ממש ברוכה) לפי הקטע המצותת ב.מ.וו הולכים לייצר מתחרה לקורסה ? :shock:

צוות הפיתוח של ב.מ.וו ישאף לגבש מכונית קטנה ואופנתית, אשר גודלה כשל המיני קופר, אולם להבדיל ממנה תהיה המכונית מבוססת על מכללים פחות מושחזים. אורכה צפוי לנוע בין 3.8 ל-4 מ' והמנועים סביר שיהיו קטני-נפח ומוגדשי-טורבו בהספקים שלא ידלפו מעבר ל-120 כ"ס.

בכל מקרה, מבחינתי, הבשורה האמיתית בכתבה היא זאת:

בשנה האחרונה חיזקה הבווארית את יחסיה עם קונצרן PSA , שמביע נכונות להשיב לחיים את מותג ה-GTI שגסס על רקע המשברים. הקונצרן הצרפתי שוקל קאמבק לוהט מתוך הסתכלות על פלטפורמת המיני וסיוע מכאני מצוותיה לטובת כלי-רכב ספורטייבים

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואולי גם תג מחיר נמוך?

זה בטוח לא. כל עוד אפשר לחלוב את הפרופלר כחול-לבן בתוך עיגול שחור, מחירים נמוכים לא תראה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הגיע הזמן באמת!

סוף סוף הם מישרים קו עם יונדאי! :evil:

דווקא ליונדאי יש פלטפורמת הנעה אחורית חדשה יחסית שמשמשת את הג'נסיס והג'נסיס קופה.

emotion of motion

פורסם
כי כל ה"קסם" של המכוניות שהם מיצרים מגיע מצורת ההנעה בלבד? קשקוש.

אם המכוניות הנעה קדמית שלהם יהיו מהנות כמו המיני, הן יתקבלו בברכה (אצלי לפחות).

אם הרכב של פלוני מעוטר בסמל BMW, סביר להניח שאין לו עניין בתת היגוי, פירפורי גלגלים סתמיים, לחיצות שלא מצמידות

את הצוואר ותחושת נהיגה כמו בטויוטה קורליסינג.

אם הרכב בא בפורמט של סיאט איביזה או גולף הוא יתקבל בברכה.

שלא יעשו מכוניות עם ארבעה או חמישה דלתות עם הנעה קדמית, זה לא BMW של 94 שנים האחרונות. זה כל מה שאני אומר.

פורסם

קודם כל צריך להגיד שכבר עכשיו יש ב.מ.וו עם הנעה קדמית

קוראים לה מיני והיא אחת מההנעות הקדמיות הטובות בנמצא. כנקודת פתיחה, היא מעודדת.

עכשיו, מכאן ואילך הסיפור יכול ללכת לשני כיוונים:

1. הם ייצרו מכונית הנעה קדמית, שתהייה איכותית, מתנהגת ועל פי הבטחתם במחיר תחרותי, המהלך יתגלה כמוצלח ואנחנו נרוויח. זאת למגינת ליבם של 3-4 טהרנים ובעלי ב.מ.וו שנאחזים בסמל הסטטוס הזה בכל כוחם ולא מוצא חן בעיניהם שיתחילו להסתובב כאן מיני-בימרים בהמוניהם (לא, ב.מ.וו בת יותר משלוש היא לא סמל סטטוס, היא בעיקר מתכון לתשומת לב משטרתית מוגברת ויעד ל"טעויות זיהוי" טרגיות).

2. מצד שני יש גם את הסיכוי האחר, שהם לא למדו מניסיונם של אחרים (מרצדס A קלאס), ינסו בכוח, וימצאו את עצמם משקיעים ממון רב בהרפתקה שעל מנת להפוך אותה לכדאית ולשמור על מחיר זול הם יחלקו פלטפורמה (ייתכן ועם פיג'ו) ואז לך תשכנע מישהו לקנות את סמל הפלופלור ב- 45 אחוזים יקר יותר (הנה תראו את מקרה הפאביה, רוב האנשים לא טיפשים, ויודעים מה הם מקבלים בהרבה פחות כסף בוויתור על הסמל). אנחנו? אנחנו נישען אחורה נחכך ידיים בהנאה ונצקצק שזה עונשו של מי שלא יודע מה מקומו, במה הוא טוב, ובמה הוא צריך להתרכז.  

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אם הרכב של פלוני מעוטר בסמל BMW, סביר להניח שאין לו עניין בתת היגוי, פירפורי גלגלים סתמיים, לחיצות שלא מצמידות

את הצוואר ותחושת נהיגה כמו בטויוטה קורליסינג.

אם הרכב בא בפורמט של סיאט איביזה או גולף הוא יתקבל בברכה.

שלא יעשו מכוניות עם ארבעה או חמישה דלתות עם הנעה קדמית, זה לא BMW של 94 שנים האחרונות. זה כל מה שאני אומר.

סליחה שאני קצת בוטא,כתבת פה הרבה שטויות בהודעה אחת.

אני אחדש ואומר לך שלאחוז ניכר מבעלי הגרמניות עם ההנעה האחורית (לא מדבר על פורשה,מדבר על סגמנט הפרימיום-פאר) אין מושג ירוק איזה הנעה יש לרכב שלהם, זה לא מעניין אותם בכלל.

אותו אחוז ניכר בכלל לא יודע מה זה תת היגוי או היגוי יתר,יתרה מכך,כשהוא ייכנס לאחד מהמצבים האלה הוא ייהפך ל"לבן כסיד".

פירפורי גלגלים הוא בכל מקרה לא מקבל בלי תלות בהנעה,יש מערכת בקרת משיכה שתוודא שהוא לא יפרפר.

הסיכוי שהוא יחליט מיוזמתו לבטל את בקרת המשיכה כדי להנות מהרכב שווה לסיכוי שבעשור הקרוב חסן נסראללה יהפך לסטנדפיסט ואריאל שרון יתעורר מתרדמתו ויקים להקת רוק.

על איזה פורמט של סיאט אתה בדיוק מדבר ? על פורמט שיושתת על רכב שלא יודע להתנהג כשמגיעים לכביש מפותל (אני מדבר כסטנדרט,לא כרכב משופר)?.

בוא,ברשותך,ניתן את הקרדיט לב.מ.וו שהם כנראה יודעים מה הם עושים,אחרי הכל הם כבר אחראים ליצירת המיני שרבות דובר על כמה היא מהנה לנהיגה,למרות היותה בעלת הנעה קדמית.

אל תתרשם מכך שאתה פה בפורום של מוטוריקה ויש אנשים שמבינים עניין שיודעים לומר על כל רכב כמה הספק הוא מוציא ואיזה הנעה יש לו.

רוב רוכשי מכוניות הפאר לא מתעניינים בסוג ההנעה או הספק המנוע, יותר מדבר אליהם מושגים כמו "המנוע ממש חזק" או "יש לרכב מספיק כוח" מאשר שיגידו להם שהרכב מוציא 270 כ"ס ומומנט של 38 קג"מ.

זה מזכיר לי שבחור מהעבודה שלי קיבל פונטיאק סולטיק חדשה לפני שנה בערך, כעבור שבוע עמד ברמזור, כשהתחלף לירוק הוא נתן גז,הכביש החלק גרם לכך שהרכב איבד שליטה והרכב נזרק עם הזנב אחורה ישירות אל הרמזור בצידו השני של הכביש.

אותו קולגה מהעבודה סיפר לי על התאונה ככה:

"נתתי גז ובגלל שלא הייתי רגיל להנעה אחורית הרכב פירפר ועפתי עם התחת על הרמזור".

עד כאן הכל בסדר,עד שיודעים את הנתונים הבאים:

הרכב שהיה לו לפני כן,במשך מעל שנתיים היה CLK320.

לפני ה-CLK היתה לו במשך שנתיים נוספות BMW 330.

זה לא מנע ממנו את זה שהוא סיפר שהוא לא היה רגיל להנעה אחורית (הוא באמת חשב שהפנטיאק זו ההנעה האחורית הראשונה שלו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כי באנגליה סדרה 3 נמכרת במחיר של מזדה 3 בארץ (אם לא פחות מזה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל בעיקר כי באנגליה יש מסורת ארוכת שנים של לחיות ע"ח הלוואות עתידיות.

חיים, מבזבזים, נקלעים לחובות, לוקחים הלוואות, מחסלים חובות ומתחילים מחדש.

יש שם בעיה קשה של הרבה מאוד אנשים שחיים הרבה מעבר לרמת החיים שהמשכורת מאפשרת להם, בעיה הרבה יותר חמורה ועמוקה מבעיה דומה שקיימת בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...