Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת עדכונים לגבי כל הבלגן עם שיטת הנקודות החדשה של משרד התחבורע :

למי שיש עד 4 נק' ישנות ,הן יימחקו מחשבונו .

6 נק' ומעלה -יהיה צורך בנהיגה מונעת והנק' יימחקו. את הקורס יש לבצע עד 31.12.2003.

למי שיש דו"ח עד 31.12.02 - לא לשלם ! לחכות עד אחרי 1.1.03 ואז לשלם.

במצב זה לא יוחייבו הנק' ,ו"זכיתם" מן ההפקר.

מצורף לינק לציטוט הודעת המשרד :

http://www.topspeed.co.il/forums/dispMsg.asp?msgId=17300&pageNo=1&position=10644&thread=3&forumId=15

כמו כן משרד התחבורע : http://www.mot.gov.il

פורסם
למי שיש דו"ח עד 31.12.02 - לא לשלם ! לחכות עד אחרי 1.1.03 ואז לשלם.

במצב זה לא יוחייבו הנק' ,ו"זכיתם" מן ההפקר.

אתה בטוח? זה נשמע לי הפוך, כאילו מי שישלם עכשיו, הנקודות ירשמו כ"ישנות" ואז ב- 1.1.2003 הן ימחקו, ואילו מי שישלם אחרי ה- 1.1 הנקודות ירשמו כחדשות ולא ימחקו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בטח הפוך ,זו מדינת ישראל.

קרא שוב את ההודעה בטופספיד ...

חברה, מה נסגר ?

יש לי דו"ח מהירות לשלם ואני חייב לדעת באופן מוחלט, מה לעשות איתו .

אין לי נקודות לפניו וקיבלתי דו"ח של מהירות לפני כחודשיים, לשלם אותו עכשיו או לחכות לשנה החדשה ?

פורסם

אז הנה, לפי הסיפור האחרון של תומר, השוטר הציע לו לשלם את הדוח עד סוף החודש ואז ימחקו לו הנקודות. השוטר בסיפור היה בחור טוב, נראה לי שזה נכון, וגם מתיישב עם מה שאני מבין מהכתבה ב-topspeed

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...