Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ShayRally, למה לא להתחיל עם פינטו 2.0 ליטר (בלוק 205 או 202) אטמוספרי ואז לגדוש בעתיד?

גם במקור המנוע יזיז ממש לא רע את האסקורט (אצלי יש מנוע פינטו בעל בלוק 205 וראש מנוע הזרקה עם קרבורטור, וזה זז ממש לא רע).

JEP.

פורסם

שי,

בעלות נמוכה יחסית יש לך שני אפשרויות

אם אתה מעוניינ ברכב כמו כולם, שיסע נחמד והכל יהיה אמינ בתצורה של קרבורטור, או טורבו בעתיד אני עם JEP בעניינ.

בניגוד לזאת. אם אתה מעוניינ בפרוייקט מיוחד, שבתצורה של אטמוספרי יסע חמוד מאוד , ובהמשך לשים עליו מצערות \ קרבורטורים \ ניהול מנוע וקאמפשטים, או הכל ביחד, ZETEC זאת הדרך.

לא חסר אנשים בחול שבנו על המנוע הזה חתיכת הספקים.

והוא יחסית זול [ אני מתכוונ ל2 ליטר]

הוא יושב על הגיר בול , ויש מצב שאפשרי להרכיב אותו בלי הרבה שינויים בסעפת יניקה כדי שתוכל אולי להישתמש במערכת הזרקה המקורית.

A.R.T Performance

פורסם
ShayRally, למה לא להתחיל עם פינטו 2.0 ליטר (בלוק 205 או 202) אטמוספרי ואז לגדוש בעתיד?

גם במקור המנוע יזיז ממש לא רע את האסקורט (אצלי יש מנוע פינטו בעל בלוק 205 וראש מנוע הזרקה עם קרבורטור, וזה זז ממש לא רע).

JEP.

תקנו אותי אם אני טועה אבל, אבל מאמין שאם יש אפשרות לעשות משהו פעם אחת במחיר קצת יותר גבוה, עדיף.

עלות של שתילת פינטו עם קצת חמוצים ולאחר מכן גדישה, תגיע לסכום לא קטן.

על הפינטו חשבתי האמת, אבל פוטנציאל גדול ללא גדישה לא ראיתי.

מה הנתונים של גירסאות הפינטו וכמה כ"ס ניתן לחלץ מהם ללא מצערות?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
מה עם האפשרות של מנוע של סיירה ג'יאה עם MT75?

המנוע של הגיאה ממש כבד לעומת הפינטו

לדעתי צריך לעשות שנוי בפח איפה שהגיר וגם תושבות אחרות

אם אתה משתיל מנוע CVH של אסקורט MK4

יצא לי דיבור לפני כמה שנים עם חבר שמבין ממש טוב בפורדים

והוא אמר לי לא להתקרב לזיטק או CVH 1.8 סיירה או של האסקורטMK4

ללכת רק על הפינטו לאסקורט MK1

הכי קל זה להשתיל 2.0 פינטו

ואפשרי להגיע בקלות לכ140כ"ס

חג שמח וכשר

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

תלוי איזה פינטו והיכן הוא היה מושתל במקור.

המנוע שלי ספציפית ישב בעבר בפורד סקורפיו שנתון 87, מתי שהמנוע היה חדש, היה לו כ115 כ''ס.

חבר בחו''ל השתיל מנוע דומה (הספק של 105 כ''ס במקור) עם קרבורטור 32-36 וובר DGAV, קאמשפט חם מסוג FR32 והגיע ל130 כ''ס (לדברו).

לדעתי 130 כ''ס על אסקורט יזוזו לא רע בכלל. אך שים לב, ראש מנוע של מנוע הזרקה עדיף בהרבה (!) מראש מנוע שמגיע במקור על קרב'.

הכל תלוי בסטנדרטים שלך, אפשר גם לגדוש פינטו הזרקה וגם קרב' (כן כן, וזה נוסע לא רע בכלל עם אמינות).

גם לגדוש את הפינטו, אפשר במחיר סביר בהחלט. אם תרצה, יש לי כמה לינקים מעניינים.

JEP.

פורסם

סליחה שי, אבל חבר שלך לא מבין גדול אם לטענתו לא להיתקרב למנוע זיטק,

תשמע

CATHERHAM חברה שמכבדת את עצמה, כבר כמה שנים טובות משתמשים במנוע הזה במקור, וזה נורא "לא רע"

אז תאמין לי, שאם תשיג מנוע 2.0 ליטר זיטק, אתה תיהיה מבסוט עד השמים, שלא נדבר על החלקי לשיפור שקיימים למנוע הזה!!

A.R.T Performance

• תוכן חדש...