Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב מאד, נפרדתי לפני יומיים מהדייהטסו גראן מוב שלנו - לא כי רצינו, היא נגנבה.

מה דעתכם על רנו סניק ידנית שנת 1999?

למרות שאני מודע לכך שהיא צרפתייה - על כל המגרעות - אבל הקפדתי לחפש רק ידנית.

מבחינת מחיר, נוחות, אבזור ובטיחות, וגם צורה ותא מטען, המכונית מאד מתאימה לנו כמשפחה.

מצד שני, אני מפחד מבעיות אמינות ומעלות חלפים וטיפולים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם תחפש בפורום תגלה שיש שתי אסכולות עיקריות - אלו שלא מוכנים לשמוע על הסניק כי היום להם ולמכרים שלהם שפע של בעיות שונות ומשונות עם הרכב ואלו שנשבעים שזה הרכב המשפחתי הכי מוצלח וגאוני ששווק באותם שנים בישראל.

לדעתי חשוב מאוד ברכבים האלו לדעת למה אתה נכנס. אם לרכב שאתה מעוניין לרכוש יש היסטוריית טיפולים מלאה ואתה רואה שלא מדובר ברכב "לימון" והכל בגדר הסביר - לך על זה. מה שבטוח, היא תיהיה גניבה פחות מהגראן-מוב :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נקודת התורפה של הסניק בדגם המודבר הינה הגיר האוטומטי שלא קיים ברכב המדובר.

הבעיה העקרית היא שמדובר במנוע חלש יחסית 1.6 90 כ"ס שלפני מתיחת הפנים.

המלצתי - עשה סיבוב ותראה אם הכוח מספיק לך...

כמו כן קח בחשבון שעלות טיפול גדול הכולל טיימינג עלולה להגיע ל-4K ש"ח.

טיפולים שאינם כוללים טיימינג מחירם סביר למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...