Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה שעלה לי לראש ולפני שאני מנסה רציתי לדעת עם זה הגיוני,

ברשותי מגבר 4ערוצים לא משנה חברה ונתונים כרגע.

חשבתי לגשר את כל ה4ערוצים ולהפוך אותו בעצם לערוץ אחד לסאב,האם הדבר אפשרי?

תודה מראש לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

לא אפשרי,אבל אפשרי לעשות משהו אחר:

במידה והסאב הוא שני סלילים,ניתן לגשר שני ערוצים+שני ערוצים אחרים ולחבר כל סליל של הסאב לגישור במגבר,אם יש לך סאב עם סליל אחד לא אפשרי כך או כך.

פורסם

shay

מה שרשמתה זה אכן אפשרי אך לא כלכך מומלץ - אין מצב שתצליח לאזן הספקים לשתי והסלילים

ואתה הרי מבין מה תיהיה התוצאה... :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

כמובן שזה לא רעיון הכי טוב,אבל זאת אופציה כברירת מחדל למי שאין מונו,ונישאר עם מגבר 4 ערוצים ולא רוצה להחליף אותו.כמו כן שני גישור מאמצים מגברים מרמות בסיסיות,רק תוכל להרחיב מה הכוונה "לאזן הספקים"?

פורסם

הבנתי אותכם תודה.

מוסיף עוד שאלה חשובה ודחופה לפני שאני עושה טעות

איך המגבר של קראנץ דגם1400.4

מעונין לשמוע דעות אך ורק עליו ואיך הוא ביחסית לJBL1004

תודה מראש לעוזרים.

בבקשה רק כאלה שמדברים מנסיון ולא כאלה ששמעו מחבר של דוד

bmw-530i 3.0L

פורסם

שי

כמובן שידוע לך שברוב המגברים הספקי הערוצים לא לגמרי זהים - זה אתה יכול לראות הרבה פעמים במגברים שמסופקים אם

"תעודת לידה " , לא רק שהם לא זהים מראש ברוב מגברי 4 ערוצים כיוון הGAIN הוא משותף לכל זוג ערוצים ואין לך שום דרך

לכוון את שתיהם בדיוק לאותו המצב . כמובן שיש עוד מספר פרמטרים שמשתנים כאשר אתה עובד בצורה כזאת אך לצורך העניין

זה פחות רלוונטי . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...