Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהירות. במכוניות חדישות יש כאלו שבהן אורות הערפל האחוריים נדלקים דרך מחשב מרכזי ברכב (BODY COMPUTER)

והוא גם מתריע אם נורת אור ערפל אח' שרופה ולכן לא ניתן להתחבר על חוט אור ערפל אח' כדי להדליק פנסי ערפל קדמיים.

אני מקווה שאיש המזדה של הפורום, ניסן חזזי, יראה זאת ויענה בתשובה מקצועית ומדויקת.

מי שלא מכיר דגמי מכוניות במדויק, צריך להזהר ולא לענות סתם, כי יש כאלו שחושבים שזאת תשובה מקצועית ונכונה ולא הוא ועלול להגרם נזק לרכבים.

בברכה - רפי לין

אני מסכים עם כול מילה. הפיתרונות של הוספת ממסר/חיווט/ או כול ציוד לא מקורי עלול לגרום לתקלות. בימינו החשמלאים כברו למדו על בשרם שלא להתעסק באילתורים ברכבים מודרנים במיוחד חשמלאים שלא ראו מעולם סכימה חשמלית של רכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
בצד שמאל של ההגה קיים פאנל קטן כזה עם ארבעה אופציות לתוספות כגון מה שאתה רוצה לעשות.

אולי פשוט תשים שם מתג כלשהו?

אגב, איזה צבע המאזדה שלך? בסמלון שלך יש עליה שמש ולא ממש מבינים באיזה צבע מדובר.

צבע שחור

ובנוגע לפאנל הקטן,אתה יודע אולי איך מפרקים אותו?

• תוכן חדש...