Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המזגן באוטו לא עובד (פונטו ספייס 2003). מבדיקה ראשונית נשמע שהגז בורח מכיוון הרדיאטור.

השאלה איפה ניתן להזמין רדיאטור כזה וכמה זה עולה?

*לא מעוניין במקורי. נשקלת גם אפשרות מפרוקיה-אשמח להמלצות.

אני גר בנהריה.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אני משער שכוונתך למעבה המזגן שנמצא בחזית המכונית לפני הרדיאטור.

לאחר החלפתו עליך לבצע ואקום במע' המזגן (להוצאת כל הלחות מהמע') ומילוי גז מחדש במשקל מדויק (650 גרמים).

בברכה - רפי לין

פורסם
אני משער שכוונתך למעבה המזגן שנמצא בחזית המכונית לפני הרדיאטור.

לאחר החלפתו עליך לבצע ואקום במע' המזגן (להוצאת כל הלחות מהמע') ומילוי גז מחדש במשקל מדויק (650 גרמים).

בברכה - רפי לין

אכן,הכוונה היתה (ככל הנראה) למעבה, תודה על התיקון.

השאלה איפה ניתן להזמין את החלק וכמה הוא יכול לעלות? (את העבודה יעשו במוסך)

והאם יש טעם לנסות למצוא את החלק בפרוקיות והיכן?

תודה.

פורסם
שלום לאון ,

המחיר עבור מעבה מזגן חליפי חדש כולל מע"מ הוא 550 ש"ח .

ניתן לשלוח אליך לנהריה .

שלום,

חליפי,זה תוצרת סין ? מה ההבדל במחיר למקורי?

האם כולל משלוח?

תוך כמה זמן החלק יכול להגיע אלי?

מה לגבי אחריות? האם ניתן לבצע הזמנה דרך מוסך שיתקין לי את המעבה כך שהאחריות תהיה דרכו ?

תודה.

פורסם

המוצר הוא תוצרת טיוואן עם שישה חודשי אחריות . התחליפי הטוב ביותר בשוק .מחיר של מקורי תצטרך לברר בחברה .

אנו מבצעים משלוחים בכל הארץ , באיזור המרכז ללא תשלום . הגעת החלק לאיזור המרכז בדרך כלל תוך שעתיים .

אחריות על החלק היא שלנו , אחריות על העבודה של המוסך שלך .

פורסם
המוצר הוא תוצרת טיוואן עם שישה חודשי אחריות . התחליפי הטוב ביותר בשוק .מחיר של מקורי תצטרך לברר בחברה .

אנו מבצעים משלוחים בכל הארץ , באיזור המרכז ללא תשלום . הגעת החלק לאיזור המרכז בדרך כלל תוך שעתיים .

אחריות על החלק היא שלנו , אחריות על העבודה של המוסך שלך .

מה עלות החלק כולל הובלה לנהריה והאם אני יכול לקבל אותו עוד היום (במידה ואני מבצע את ההזמנה עד שעות הצהריים המוקדמות) ?

תודה.

• תוכן חדש...