Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניית בלוטות' כן/לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהיום חרשתי כמעט את כל ב"ש כדי לנסות ולמצוא דיבורית חוטית עם אוזניה אחת(!) למכשיר שלי (סמסונג F480) די התייאשתי.

בשום מקום לא מוכרים אוזניה כזאת, והפתרון שמציעים (2 אוזניות סטריאופוניות שמתחברות למתאם של המכשיר שמכיל את המיקרופון) לא ממש פרקטי, כי המיקרופון תלוי באיזור הבטן, ואז כדי לדבר צריך להחזיק אותו כל השיחה, וזה לא הכי נוח.

אז נשאלת השאלה - האם ללכת על אוזניית בלוטות'?

חלק אומרים שכן כי אז יש פחות קרינה מהמכשיר (שאצלי זה בעיה, כי הבית שלי נמצא באיזור שבו הקליטה די חלשה, ואז אני מניח שהמכשיר משדר בעוצמה חזקה יותר), אבל מצד שני יש כאלו הטוענים שהקרינה מאוזניית בלוטות' לא חלשה בכלל.

אני לא ממש מבין בכל הנושא, אז רציתי לשאול את דעתכם המלומדת - האם בכל זאת לקנות אוזניית בלוטות'? או יותר טוב, האם יש עדיין איפשהו את הדיבורית האישית החוטית עם האוזניה והמיקרופון?

תודה.

*אם מישהו יכול להמליץ על דיבורית מנסיון אישי, אז מה טוב.

פורסם

אזנייה חוטית אחת, אם הייתה לי , הייתי נותן לך בחפץ לב, לי הן תמיד עשו בעיות ונזרקו לפח תוך חודש מהעצבים...

באשר לבלוטות'.

אני משתמש כבר שנים באזנייה דגם מוטורולה H500. לא משהו, לא יפה במיוחד, אבל נוחה על האוזן, ולא מחממת לי את המוח בשיחה ארוכה (לעיתים שעה וחצי פלוס).

הפלאפון עצמו צולה לי את המוח תוך כ-10 דקות, מכשירים ישנים תוך 3 דקות.:evil:

חוות דעתי האישית, עצם העובדה שהבלוטות' לא צולה לי את המוח, והמכשיר כן, אומרת לי שהקרינה פחותה משמעותית עם האזנייה.

מצד שני אני לא יודע מהי בדיוק השיטה של הבלוטות'- אם היא עובדת על תדר רדיו או מה בדיוק, שגם זה עלול להיות מסוכן, ובזמנו אף שאלתי פה בפורום אם יש למישהו קישור למחקר על אזניות בלוטות' ומקרי סרטן.

תשובה לא קיבלתי עד היום...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בלוטות' עובד על "תדר רדיו". או במילים אחרות - פולט קרינה אלקטרומגנטית, בדיוק כמו המכשיר הסלולרי שלך, אם כי בעוצמה נמוכה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בלוטות' עובד על "תדר רדיו". או במילים אחרות - פולט קרינה אלקטרומגנטית, בדיוק כמו המכשיר הסלולרי שלך, אם כי בעוצמה נמוכה יותר.

חשבתי כך, אבל לא הייתי משוכנע בזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מניח אבל שהתדרים הם שונים, אז אולי גם לכך יש השפעה.

תזמין מהסינים באיביי.

עם חוט או בלוטוס לא יעברו את ה 5 $.

תודה. אם אני לא אמצא בזמן הקרוב דיבורית כמו שאני מחפש אז אולי אני באמת אזמין מהם.

פורסם

בהחלט שונים.

בלוטות' משדר ב2400MHz, הסלולרי משדר ב800,900 או 2100 מגה-הרץ, תלוי ברשת אליה אתה מחובר.

איזה תדר מסוכן יותר? קטונתי מלדעת.

בתקופת השירות הצבאי שלי נהגו לומר לנו שהתדרים הנמוכים מסוכנים פחות והתדרים המסוכנים ביותר הם התדרים שקרובים לתדר של תנור המיקרוגל (כלומר 2450 וקצת הרץ). מעולם לא ראיתי מחקרים מדעיים בנושא, כך שאיני יודע אם לקחת את הנושא ברצינות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראיתי באורנג' שילוב של השתיים.

הבלוטוט' מכיל גם את המקרופון עם וו קטן שאפשר לתלות על החולצה וממנו יוצא חוט עם אוזניה לאוזן.

לדעתי השילוב המושלם.

776975.jpg

פורסם
ראיתי באורנג' שילוב של השתיים.

הבלוטוט' מכיל גם את המקרופון עם וו קטן שאפשר לתלות על החולצה וממנו יוצא חוט עם אוזניה לאוזן.

לדעתי השילוב המושלם.

776975.jpg

ראית את זה באחד ממרכזי המכירה?

הייתי היום באורנג' ב"ש ולא היה אצלם משהו דומה. ידוע לך איך משיגים, מה המחיר?

ועוד שאלה למלומדים שבנינו - האם אוזניות מהסוג הזה אמורות להתאים? (בהנחה שיש לי מתאם)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19043

http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=SHM-2100&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

תודה.

פורסם

ראיתי אצל מישהו מהעבודה והיה על זה לוגו של אורנג'

את התמונה שהעליתי הבאתי מגוגל פשוט ע"י כתיבה של המחרוזת "אוזנית בלוטוט'"

מוכרים בכמה מקומות.

• תוכן חדש...