Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סובארו ג'אסטי, (כן כן, ג'אסטי ואני עדיין אוהב מאוד את הרכב הזה) משנת 89 (אבל עם הצורה של שנת 91), אני ממש אוהב את הרכב רק שהוא, איך לומר, מכוער לאללה, יש לי כמה רעיונות לשיפור חיצוני אבל השאלה היא האם צריך אישורים לזה:

1. החלפת טמבון קידמי+אחורי לטמבון שאקח נניח מרכב אחר ואעשה לו התאמה.

2. החלפת גלגלי הסקטבורד האילו בגודל של 13" לגודל של 15".

3. בהנחה ומה שכתוב בס' 2 לא יכול לקרות, מה אם אכניס ג'אנטים גדולים על צמיגים בחתך נמוך כך שיהיו בגודל הכללי של הגלגל המקורי? (ואם למישהו יש איזה מושג קלוש גם לגבי מחירים אשמח מאוד לגלות).

אני יודע שיש כמה פה שירימו גבה לגבי זה, אבל עובדתית, זה פשוט אחלה רכב, ומעבר לכך, אני רוצה לעשות את הרכב שלי לרכב "מיוחד"..

לגבי שיפורי מנוע, ראיתי כבר מספר אתרים, והבנתי שלא יאשרו לי להגדיל 1200 ל1600 כמו שרציתי כי אין אישורים לזה במשרד הרישוי.. אז אם אני טועה אשמח לדעת.

תודה רבה לעונים!!

פורסם

א. תמיד אתה יכול לצבוע אותו מחדש בצבע פחות שיגרתי וזה לבדו ישפר את מראה הרכב עשרת מונים.

ב. תבדוק מה המידה הגדולה ביותר שאפשרית לרכב שלך ותוסיף גם חישוקים קלים (לא משנה באיזה רכב תבחר).

ג. יישור קו מלא לרכב, להביא אותו למצב הטוב ביותר מכנית שאפשרי.

ד. מהו התקציב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי קודם כל תודה רבה, כמו שציינתי, אני צריך לדעת מה זה אומר מבחינת רישוי, האם אפשר להחליף פגושים לאיזה שאבחר והוא יעבור טסט? חשבתי להתאים פגושים של אאודי A4 (אל תשאל איך, את זה תשאיר לי:) ) אני פשוט לא יודע אם יעבור טסט ככה.. (גם ככה זה פעמיים בשנה ולא בא לי כל פעם להוריד ולהחזיר), ולגבי החישוקים אני אמצא איזה, השאלה היא לגבי גודל מול רישוי..

את מרבית הדברים שחשובים לי רשמתי למעלה.. הצבע הוא לבן, (והחישוקים החדשים גם יהיו! ) ואני לא מתכוון להחליף אותו, יש לומר ש 20 שנה הוא החזיק די יפה :)

פורסם

שלא תחשוב שאני חלילה שולל את הכוונות שלך,אני מבין אהבה של אנשים לרכב שלהם,רק לקחתה בחשבון שהתוספות האלו יעברו בהכפלה של כמה פעמים את מחירון הרכב שלך?

אם אתה מוסיף כמה אלפי שקלים לא כדאי להביא רכב יותר יפה שכבר יכלול את מה שאתה מחפש?

פורסם

תריץ חיפוש.

בנושא הצמיגים יש כמה שרשורים גדולים בפורום הטכני.

בנושא פגושים ופנסים שונים - חפש שרשורים על רכבים שהורדו מהכביש בעקבות שינוי מבנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...