Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר מעוניין לשים פורק חיצוני בWRX הפורק המדובר הוא HKS SSQV V3 ,האם יהיה השפעה על הביצועים?

חלק טוענים שזה לא בריא (מגיע עם פנימי)ויהיה השפעה על הביצועים וחלק טוענים שלא יהיה שום בעיה והרכב ינסע פיקס,

האם יש פה בעלי WRX שנוסעים עם חיצוני על טורבו מקורי ויכולים להמליץ /לשלול?

תודה לעוזרים,

פורסם

הכל תלו במצערת,אם יש לו אלקטרונית אז הפורק החיצוני רק יגרע אבל אם יש לו מכנית אז הפורק יתאים.הפורק עצמו לא משפר כלום,הוא רק גורם לך יותר לחייך כשאתה מוריד את הרגל מהגז.

פורסם

יש לו מצערת אלקטרונית בגלל זה אני שואל :roll: אני יודע שבVAG (אלקטרונית)יש את המחלה שלא מתאים חיצוני

אבל איך יש הרבה אימפרזות טורבו NEW AGE שנוסעות עם חיצוני יש קומבינה מסויימת או שפשוט בסובארו זה פחות רגיש העניין?

פורסם

יש לי חבר קרוב שנוסע עם פורק שלTurbo XS

חיצוני מלא על WRX 2001

הרכב נוסע ללא תקלה למעלה משנתיים.

ככה שזה אפשרי, תבדוק גם בפורומים בחול ותראה שזה נעשה בלי בעיה.

בהצלחה ! 

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מכל מי שאני מכיר שעשה את זה- 100% הורידו את הפורק תוך זמן קצר.

אם הרכב סטנדרט הוספת הפורק רחוקה מלהועיל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הכל תלו במצערת,אם יש לו אלקטרונית אז הפורק החיצוני רק יגרע אבל אם יש לו מכנית אז הפורק יתאים..

לא עושה שום בעיות ,אני נוסע עם אלקטרונית ו004 כבר כשנה ללא שום תקלות!

ואצלי שהעפתי את הN249 ,הווקום אצלי בסעפת מטורף והפריקות חדות ונקיות בעיקבות העלאת לחץ הווקום מהסעפת שמחוברת ישירות לפורק.

חיצוני או פנימי[לפחות בכמה רכבים שאני מכיר] לא יהיה הבדל לטובה או לרעה בחיצוני ובפנימי,זו הדיעה הרווחת בקרב אנשי האימפרזה ,אבל אולי יש יוצאי דופן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא עושה שום בעיות ,אני נוסע עם אלקטרונית ו004 כבר כשנה ללא שום תקלות!

ואצלי שהעפתי את הN249 ,הווקום אצלי בסעפת מטורף והפריקות חדות ונקיות בעיקבות העלאת לחץ הווקום מהסעפת שמחוברת ישירות לפורק.

חיצוני או פנימי[לפחות בכמה רכבים שאני מכיר] לא יהיה הבדל לטובה או לרעה בחיצוני ובפנימי,זו הדיעה הרווחת בקרב אנשי האימפרזה ,אבל אולי יש יוצאי דופן.

בוודאות באיביזות עם מצערת אלק' ,הפורק החיוצני רק נותן תוצאות גרועות,למרות שיש אנשים שמעדיפים את הרעש מאשר הכוח

פורסם

זה לא קשור למיצערת (באימפרזות).

זה קשור לחיישן הMAF שלא מקבל קריאות נכונות כשהפריקה היא חיצונית.

הוא חושב שאין מספיק דלק ולכן הוא מעמיס את המנוע בדלק שגורם לבק פיירים ולעלייה בטמפרטורות הפליטה!

זה גורם לנזק גם במנוע וגם בצנרת הפליטה!

פורסם

עוד דלק יכול לקרר תאי בעירה. בפני עצמו לא רע.

עוד דלק יכול לפגוע בביצועים ולהשחית את הפלאגים.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
בוודאות באיביזות עם מצערת אלק' ,הפורק החיוצני רק נותן תוצאות גרועות,למרות שיש אנשים שמעדיפים את הרעש מאשר הכוח

תעשה סיבוב על האוטו שלי ותגיד לי איזה תוצאות גרועות אתה מדבר?

בתור אחד שנסע על 007 ועבר ל004.

שום תוצאות גרועות הרכב נוסע אותו הדבר עם 2 הפורקים.

אגב אין לי בקפיירים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

א.המצערת אינה מצערת אלקטרונית בWRX

ב.FORGE לדעתי זה לא התקדמות (אישית מעדיף פנימי מאשר FORGE)

ג. HKS אחד הפורקים הכי יפים בצליל שהוא מפיק ,ואחד החזקים ,

פורק חזק ואמין ,לגביי באקפיירים -נכון הוא נותן כאלו לעיתיים רחוקות

ד.שגם אם הוא מזיק הנזק שהוא גורם לפלגלים או לכל חלק אחר זה אולי 0000.1 אחוז

מעבר לבלאי המקורי

מסקנה- תנסה תשפוט בעצמך

111p44l.jpg

האזור המסומן -בעצם האויר שחוזר מהפורק המקורי ,חוזר למקום

הזה שבעצם באה אחרי החיישן "איירפלומטר" אז בעצם הוא משבש תקריאה של החיישן (הוא עוקף אותו)

כי החישן מספק למחשב לאפשר בתערובות כמות של אויר X ,

שבעצם הוא לא יודע שחזר מהפורק כבר כמות Y בגלל זה נוצר מצב שהרכב חסכוני יותר ,

ככה שיש יותר אויר פחות דלק ,שאם לכנס לפריטי פרטים זה אומר פחות כוח במובן מסויים ,

וצורך פחות דלק, תאמת שחושבים על זה ככה לא ברור מה יותר בריאה

0502222535 לחלקים :-P

• תוכן חדש...