Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם כאשר עוזבים את הגז אחרי לחיצה ממושכת בפג'ו 206 אוטומט

האוטו מאט לא בהדרגתיות ואולי קצת מגמגם, זאת בעיה או שבכל 206 אוטומט זה ככה?

אם זאת בעיה, ממה היא יכולה לנבוע?

אני מקווה שהבנתם למה הכוונה במידה ולא אנחס זאת מחדש.

פורסם

אהלן רונן,

האם אתה מתכוון שאחרי שנסעת פרק זמן ממושך עם הדוושה לחוצה עד סוף המהלך שלה או כמעט עד הסוף, אז הרכב נשאר על סיבובי מנוע גבוהים ואז הוא מאט מהר יותר?

אם כן, אז מדובר באופי התיבה ה"לומדת". תיבת ההילוכים הבינה שאתה במצב רוח ספורטיבי, לכן היא לא ממהרת להעלות להילוך גבוה יותר (כמו תיבת אוטומטית "טיפשה" שתמיד תעדיף להעביר להילוך הגבוה ביותר). אם תלחץ על הגז בעדינות, תוך כמה שניות התיבה תעלה להילוך גבוה יותר ותחזור תוך דקה או שתיים של נסיעה למוד רגוע יותר.

במידה ומדובר בתופעה אחרת, כדאי שתתן דוגמה ספציפית מפורטת יותר שנוכל לנסות לנתח דרך האינטרנט.

פורסם

תודה על תגובתך.

לא אני מתכוון למשהו אחר..

כשאני לוחץ על דוושת הגז, ולדוגמה רוצה להאט את הרכב ע"י עזיבתה, האוטו מאט בצורה לא אופיינית לרכב אוטומט

וקצת מגמגם, כמו למשל כשאוטו עם גיר רגיל עומד להיכבות כשלא לוחצים מספיק על הקלאץ'.

פורסם
תודה על תגובתך.

לא אני מתכוון למשהו אחר..

כשאני לוחץ על דוושת הגז, ולדוגמה רוצה להאט את הרכב ע"י עזיבתה, האוטו מאט בצורה לא אופיינית לרכב אוטומט

וקצת מגמגם, כמו למשל כשאוטו עם גיר רגיל עומד להיכבות כשלא לוחצים מספיק על הקלאץ'.

בקר טוב רונן

זאת בודאי לא תופעה רגילה ברכב, יתכן ויש בעיה בבית המצערת, בכל מקרה אין דרך לתת לך תשובה רצינית ללא בדיקה

ממוחשבת במוסך . רק ע"י דיאגנוזה רצינית אפשר יהיה לקבוע מה הגורם ומה יהיה המחיר לתיקון.

יום טוב

פורסם

במידה ואכן הבעיה בבית המצערת, כמה עלול לעלות דבר כזה?

ברור לי שלא תוכל לדייק אבל אשמח לקבל אינדיקציה.

פורסם

לדעתי יש בעיה בחיישן מהירות בגיר. והתופעה שאתה מדבר זה תוצאה של השארות בהילוך גבוה סמוך לעצירה והנעילה של הממיר עדיין לא משתחררת. אז יש תחושה של כיבוי הרכב כאילו לא לחצת על הקלאצ' ונשארת בהילוך רביעי. האם זה התאור?

פורסם

האם זה קורה כשאתה ממש לפני עצירה? תצטרך להרגיש אם זו הירידה של הילוך שני להילוך ראשון שלפעמים ברוטלית ממש כמו זריקת קלאצ' בגיר רגיל. עצור באחד ממוסכי היבואן ובקש מאחד הבוחנים שיצא איתך לסיבוב, הם ברגע יוכלו להגיד אם מדובר בהתנהגות נורמלית. אם אתה באיזור הרצליה, קפוץ למוסך הדקל.

פורסם

קודם כל אני מאוד מודה לכם על ההתייחסות.

הרכב הזה הוא רכב שבדקתי כדי לקנות, עדין לא קניתי אותו ולפי התגובות שלכם אולי עדיף שלא..

בכל מקרה, זה קורה תמיד בזמן עזיבת הגז, לא שמתי לב אם זה קורה רק בהילוך מסויים.

כנראה הדרך הכי טובה לדעת מכיוון שאין לי מושג אם זו התנהגות נורמלית ואין לי את הניסיון כדי להסביר ממש מה קורה שם, זה פשוט לקחת אותו למוסך של פיג'ו.

שוב תודה לכולכם על התגובות והעזרה.

סופ"ש מצויין.

• תוכן חדש...