Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי מעצבן אותי ההבדל בין לוי יצחק לבין YAD 2 אני כבר לא יודע מה לעשות...

יש לי חבר ממש טוב שרוצה שאני אפרסם לו את הרכב ביד 2 אבל מה המחירון של הרכב שלו תעזרו לי בבקשה זה דחוף !

יש לו סובארו אימפרזה 2006 1600 סמ"ק זאת הצורה החדשה...

היא 95 כוחות סוס והוא לא יודע לזהרות את הדגם לפי הרישיון מה שהוא כן הצליח להגיד לי שרשום שהיא SEDAN משהו כזה..

יש לה מגנזיום והיא 66000 ק"מ... יד 1 כמובן

ביד 2 רשום שהמחירון הוא 62000 שקל ובלוי יצחק רשום שהוא 70600 שקל השאלה היא האם אני בוחר דגם לא נכון בלוי יצחק כי הכל מסובך שם או שיש כזה הבדל

אבקש את עזרתכם בנושא

תודה !!!

פורסם

סדאן זה לא דגם, זאת תצורת מרכב.

אם אתה יודע את הנפח ויודע את תצורת המרכב כל מה שנותר לך לדעת כדי לקבוע את מחיר המחירון הוא רמת אבזור, אבל לפי מחירון יד 2 היתה רק רמת אבזור אחת בשנת המודל 2006.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה מזייף?

ראית כאן מישהו שמבקש 70 אלף ש"ח (אני כבר לא מדבר על לקבל)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע ,

שאלתי היא האם באמת אפשר לקבל את המחירון האמיתי לרכב הזה ?

אני לא רוצה לפרסם מחיר שהוא נמוך ולא רוצה לבקש מחיר שהוא גבוה.

תודה

פורסם

זה מאוד פשוט: מוכרים רכב, או לפחות דורשים את המחיר של "לוי יצחק" כי עדיין הוא המחירון שלפיו סוחרים ברכבים וכי אתה המוכר, ז"א אתה מנסה למכור בכמה שיותר, ואז מתאזן לכיוון מחירון יד 2 או סתם מוריד כמה אלפים כדי למכור.

הקונה , מן הסתם, ידרוש את המחיר לפי "יד 2" כי הוא הנמוך יותר, ואז אתם תגיעו לפשרה. אין כאן עניין של מחירון כמו עניין של מקח ומימכר.

ד"א הרכב הוא לא 105 כ"ס?

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

105 כ"ס הם כתבו על הרכב אחרי שעברו למנועים של 1500 סמ"ק,

כדי שאנשים לא ירתעו וימשיכו לקנות למרות הירידה בנפח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...