Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשבוע הבא הולך לראות רכב והבנתי שלא כל הטיפולים שלו רשומים בספר הטיפולים.

בעל הרכב אמר שאפשר ללכת למוסך ושם יגידו לי בדיוק את כל הטיפולים.

האם זה דבר לגיטימי או שדווקא זה לא בסדר שלא צויינו כל הטיפולים/שאין ספר טיפולים?

תודה רבה על עזרתכם סופ"ש נעים.

פורסם

אם הטיפולים רשומים במוסך אז הסר דאגה זה לא משנה אם זה רשום או לא בספר.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אם הרכב מטופל במוסך מורשה, לרכב יש תיעוד מלא, מתי הוא נכנס לשם ואיזה טיפול הוא עבר.

רצוי וכדאי שיהיה גם ספר טיפולים אידשי עבור המעקב, אבל אם המוכר נראה אמין, והכל מתועד במוסך אין לך מה לדאוג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

על מה ניתן להוריד במחיר במצב כזה אחרי/לפני שהרכב עבר בדיקה ממוחשבת?

על מה הכי חשוב להסתכל ולבדוק מבחינה חיצונית לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה?

פורסם

לפי בדיקה חיצונית תסתכל על מכות פח וכו :

לדעתי חיצוני טוב שווה בעלים שאכפת לו מהרכב והוא שמר עליו.

דבר שני תבדוק שמן מים , אם חסר שמן תבדוק מתי בדקו/מילאו פעם אחרונה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לבדוק הפרשי גבהים, מה זה אומר? לבדוק שהדלתות נסגרות כמו שצריך, שמכסה המנוע נסגר ונמצא באותו הקו עם הכנפיים של הרכב, הפרשי גובה יכל להעיד על מכה שהרכב קיבל מכה והוחלפו דלתות מכסה מנוע וכו'.

לבדוק מתחת למכסה המנוע, אם אין נזילות הנראות לעין, הזעת שמן וצינורות יבשים או אכולים.

אם ברכב יש חלונות חשמליים מזגן ואזעקה לבדוק אותם ולהפעיל.

להוריד כיסויים של מושבים, לעיתים הם מסתירים ריפוד קרוע אכול או קפיצים בולטים.

אותו הדבר לגבי שטיחי הרכב להרים ולבדוק שהרכב שלם, והוא ללא חחלודה (תקף לגבי רכבים ישנים בעיקר).

גומיות של דלתות ותא מטען, לראות שהן אינן יבשות, במידה וכן קח בחשבון שמיים עלולים לחלחל בעת ימים גשומים.

מערכת אורות (גבוה נמוך, וינקרים, אורות חניה אור ברק).

אם אזכר בדברים נוספים אעלה אותם מאוחר יותר על הכתב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את זה תוכל לעשות ברכב ישן מאוד . ברכב לא כל כך ישן, מעטים אם ביכלל, ירשו לך לבצע בדיקות הדורשות הסרת שטיחים ו/או ריפודים. כל הבדיקות שתעשה יהיו בדיקות התבוננות שטחיות. אבל גם זה משהו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
על מה ניתן להוריד במחיר במצב כזה אחרי/לפני שהרכב עבר בדיקה ממוחשבת?

האם קראת את המדריך שלנו - "שמונה דברים שכמעט כל אחד יכול לבדוק לפני רכישת רכב משומש"?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן תודה קראתי, מדריך מצויין.

ובכל זאת, הבנאדם רוצה מחירון

הבנתי שהיום לא מקבלים על אוטו מחירון גם אם אין בו בעיות

על מה אפשר להוריד לו במחיר?

פורסם

לא רשמת מהו הרכב.

אולי תספר למוכרי הונדה ג'אז או טויוטה יאריס על כך, שלא מקבלים מחיר מחירון על שום רכב ( גם אם אין בו שום בעיה).

ישנם רכבים שנמכרים תוך שעות במחיר מחירון ויותר, ויש כאלה שנמכרים הרבה מתחת למחיר מחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האינדיקציה הכי טובה בשבילך היא להכנס ללוח מכירות:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=5&SubModelID=26&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ולראות כמה מבקשים על הרכב כמו שאתה בודק, עם מנוע זהה ונתונים יבשים דומים.

יותר טוב מכל מחירון (לפעמים, כפי שאמרתי, הקשר בין מחירי מחירונים למצב בשוק הוא מקרי לחלוטין).

אחרי הבדיקה מומלץ לגשת למוסך שמתמחה ברכבים כאלה, כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון של מה שבאמת צריך לתקן (לא כל מה שיופיע בבדיקה חייבים לתקן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי זו אינדיקציה טובה אבל אני לא יכול על סמך זה בלבד לדרוש לשלם פחות מבעל הרכב

לעומת זאת אם לרכב הזה אין שוק זה כבר משהו אחר..

השאלה היא איך השוק של הרכב?

• תוכן חדש...