Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

הלכתי לראות אצל מישהו פג'ו 206 אוטומט שנת 2000

האוטו נראה פחות או יותר טוב. הייתי מעוניין לדעת מהו המחירון המדויק והאמין ביותר לאוטו הזה משנת 2000 דגם XT

5 דלתות. במחירון של יד 2 רשום 29,500 אבל הבנתי שהמחירון הזה לא כ"כ נכון.

איך אני יכול לדעת בוודאות אם הקילומטרז' אמיתי או מזוייף?

אם אני לוקח את הרכב לבדיקת מחשב, הבדיקה עולה על כל הבעיות של הרכב?

איזה טיפים לזהירות תוכלו לתת לי לפני שאני קונה את האוטו, אני פשוט לא כ"כ בטוח שהבחור מספר לי את כל העבר של האוטו

הוא גם דורש עליו הרבה פחות מהמחירון למרות שהקילומטרז' נמוך והוא בכל זאת טוען שהוא מתחייב בבדיקה ואין לאוטו שום בעיות.

תודה רבה מראש לעוזרים, סוף שבוע מצויין.

פורסם

לא הגיבו לך כי משתמשי הפורום כבר למדו שלכותרות לא ראויות לא עונים. שיניתי לך את הכותרת בהתאם לכללי הפורום, אותם אתה יכול לקרוא כאן (להבא...).

על מרבית השאלות שלך יש תשובות כבר בפורום. בצע חיפוש ובנוסף בדוק בשרשורים הדביקים שבראש הפורום הזה. אם יש עוד שאלות שנותרו פתוחות - שאל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל תודה רבה לך, אני חדש בפורום ולא ידעתי.

גם לפני שפתחתי את האשכול חיפשתי מידע לגבי השאלות ששאלתי ולא מצאתי תשובות מדוייקות למה שאני מחפש.

אשמח מאוד אם מישהו שמבין בעניין יוכל לעזור ולענות לי על השאלות ששאלתי.

תודה .

פורסם

איך אני יכול לדעת בוודאות אם הקילומטרז' אמיתי או מזוייף?

אם אני לוקח את הרכב לבדיקת מחשב, הבדיקה עולה על כל הבעיות של הרכב?

איזה טיפים לזהירות תוכלו לתת לי לפני שאני קונה את האוטו, אני פשוט לא כ"כ בטוח שהבחור מספר לי את כל העבר של האוטו

הוא גם דורש עליו הרבה פחות מהמחירון למרות שהקילומטרז' נמוך והוא בכל זאת טוען שהוא מתחייב בבדיקה ואין לאוטו שום בעיות.

א. אתה אף פעם לא יכול לדעת בוודאות עם הקילומטראז' אמיתי.

ב. בדיקת מחשב לא תגלה את כל התקלות שיש ברכב. גם לא בדיקה במכון וגם לא שילוב של שתיהן.

ג. כל הטיפים שאנחנו יכולים לתת לך באופן כללי נמצאים, כפי שכבר כתב רוני, בשרשור הדביק. חוץ מזה אני יכול להוסיף - תחזיק חזק ותקווה לטוב :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבדיקה ממוחשבת תוכל לדעת האם הרכב עבר תאונות בעברו?

אם היא לא תגלה את כל הבעיות, למה בעצם היא נועדה? מה ההבדל בינה לבין בדיקת מוסכניק?

אפשר בבקשה לדעת מה המחירון לפיג'ו שנת 2000 אוטומטית דגם XT 5 דלתות?

שאלה אחרונה, בעל הרכב שהלכתי לראות קנה את הרכב לפני חודש, טוען שצריך כסף ולכן מוכר (יש לציין שהוא מוכר מתחת למחירון של יד 2 בכמה אלפים). הוא מתחייב בבדיקה הממוחשבת על גיר שאסי ומנוע. במידה ולקחתי את הרכב לבדיקה והוא יצא תקין איזה סיבה עוד יכולה להיות שהוא ימכור במחיר כ"כ נמוך יחסית?

פורסם
הבדיקה ממוחשבת תוכל לדעת האם הרכב עבר תאונות בעברו?

אם היא לא תגלה את כל הבעיות, למה בעצם היא נועדה? מה ההבדל בינה לבין בדיקת מוסכניק?

אפשר בבקשה לדעת מה המחירון לפיג'ו שנת 2000 אוטומטית דגם XT 5 דלתות?

שאלה אחרונה, בעל הרכב שהלכתי לראות קנה את הרכב לפני חודש, טוען שצריך כסף ולכן מוכר (יש לציין שהוא מוכר מתחת למחירון של יד 2 בכמה אלפים). הוא מתחייב בבדיקה הממוחשבת על גיר שאסי ומנוע. במידה ולקחתי את הרכב לבדיקה והוא יצא תקין איזה סיבה עוד יכולה להיות שהוא ימכור במחיר כ"כ נמוך יחסית?

יש להזהר, אם הוא קנה לפני חודש וכבר מוכר, לי נדלקת נורה אדומה!

לדעתי מדובר בסוחר.

לא חסרו 206 בכבישי ארצנו, קצת סבלנות ותמצא אחת טובה ולא שנמכרת חודש לאחר הקנייה.

בהצלחה,

סער

נ.ב.

חיפוש בפורום יתן לך הרבה טיפים לרכישת רכב ול206 בפרט.

פורסם

הכל נשמע חשוד למדי, תכלס - גם קנה את הרכב לפני חודש, גם מוכר אותו הרבה מתחת למחירון למרות שהקילומטרז' נמוך.

אני הייתי חושד בכל הסיפור - למה לך להכניס את הראש למיטה חולה?

בכל מקרה, אם אתה בכל זאת רוצה לקחת אותו לבדיקה, תעשה לעצמך טובה ותבחר בעצמך את מכון הבדיקה, עדיף רחוק ככל האפשר ממקום מגוריו של הסוחר. אה... סליחה, המוכר. :-)

פורסם

כן את האמת זה גם מה שאני חושב, כנראה הייתי צריך שיאשרו לי את זה..

בכל אופן איך הפג'ו הזאת עם גיר אוטומט? אמינה,חסכונית בדלק?

ואיך אני יכול לדעת מה המחירון הכי מדוייק ועדכני?

מעבר לזה, יש לי תקציב של עד 25K בלחץ. איזה עוד מכוניות עם גיר אוטומטי כדאי לי לבדוק?

תודה לכולם על התגובות.

פורסם

מעבר לזה, יש לי תקציב של עד 25K בלחץ. איזה עוד מכוניות עם גיר אוטומטי כדאי לי לבדוק?

תודה לכולם על התגובות.

סיטרואן סקסו שנת 2001 , דיהטסו שרייד שנת 1999 , פונטו ספייס שנת 2002.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...