Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי אפלאוז 93 אוטומט.

אני הייתי אצל צביקה(קרבורטורים) היום ושמנו לב שהמאורר החשמלי עובד מאוד קצר - משהו כמו 10-15 שניות.

יש לציין שהיוניט המקורי הוחלף במוסך כי חשדו בו כשהיתה לי בעיה של התחממות - בסוף כמובן לא היה שום קשר ליוניט.

אני רוצה לשאול את בעלי האפלאוזים כמה באמת זמן המאוורר החשמלי צריך לעבוד.

תודה רבה למגיבים.

פורסם

שלום רב !

ברצוני להוסיף, שיוניט המאורר הוחלף בזמנו בגלל חוסר אבחון נכון , שגרם בזמנו לסאגה של היתחממיוות שניפתרה רק לאחרונה.

הרדיאטור נוקה ללא הועיל.

הורכב תרמוסטט סיני, והרכב המשיך להתחמם,

התרמוסטט שהורכב חורר לגמרי ונשארה טבעת בלבד.

הרכב עבד על טמפרטורה נמוכה מאד, שגרמה לצריכת דלק גבוהה.

הוחלף רדיאטור, הרכב הפסיק להתחמם, אך נוצר מצב הפוך, המנוע לא עבר את הרבע סקאלה של השעון חום, ובנסיעה בכביש פתוח ירד לתחתית הסקאלה.

הרכב איבד כמות מבויימת של מי קירור.

בהמלצתי נשלח אסף למוסך אחר להחלפת תרמוסטט יפני.

הרכב שמר על חום סביר , אך בנביעה בכביש פתוח, החל לפתע להתחמם, והמשיך לאבד מעט מי קירור.

הוחלף מכסה הרדיאטור, נוקז אוויר מממערכת הקירור, ומצנרת הצוק, הרכב החל לתפקד נפלא, והפסיק לאבד מי קירור,אך הצינור התחתון המחובר לבית תרמוסטט, קשה ונפוח כל הזמן, ומתמהמה מעט בהשוואת החום שלו, ביחס לצינור העליון.

יוניט המאורר הלא מקורי שהטרכב, מפעיל את המאורר ל15 עד 20 שניות בלבד, אם כי חום המנוע, לא עובר את מחצית הסקאלה בשום מקרה, גם בעמידה ממושכת במקום עם מנוע פועל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חיפשתי פה בפורום ולא הצלחתי למצוא כמה זמן בממוצע מאוורר חשמלי צריך לעבוד(לאו דווקא באפלאוז)

אז גם אנשים שיש להם רכב אחר ויודעים זה מאוד יעזור לי.

אני גם זוכר שלפני שהיתה לי כל הסאגה הזאת של ההתחממות, גם אחרי שהייתי מכבה את הרכב ומוציא את המפתח, המאוורר החשמלי המשיך לעבוד כחצי דקה ואז נכבה.(עכשיו זה לא קורה גם אם אני מבצע נסיעה ארוכה)

פורסם

ליאור שלום רב !

שנת היצור 93 !

כמה זמן בממוצע המאורר עובד אצלך, כאשר הוא נכנס לפעולה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,עד לפני שנה היתה לי אפלאוז משנת 97 וגם שם המאוורר לא עבד זמן ארוך יותר.

אם אחד מהצינורות מתנפח,שווה לדעתי לבדוק מצב של עודף לחץ במערכת הקירור שגורם להתחממות הרכב.

יתכן שבדיקה במכון לרדיאטורים כולל נ]ילות לחץ תעזור או שהצינור עשה את שלו ,הוא יבש ויש להחליפו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...