Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז העניין הוא כזה: אמא שלי חזק בעניין של אפיה והמיקסר הפשוט שיש לנו לא מתמודד עם המשימות המוטלות עליו.

היות והגיע יום ההולדת שלה (והיא כבר עשתה לי חור בראש עם זה שהיא רוצה מיקסר רציני) החלטתי לקנות לה מיקסר.

הבעיה היא שאין לי מושג איזה מיקסר יותר טוב כי אני לא אופה לא מבשל ולא מטגן נודלס :lol:

הבחירה עומדת בין קיצ'ן אייד,קנווד קיימיקס,ומורפי ריצ'רדס מגודל במיוחד.

הייתי בטוח שהקיצ'נאייד הכי טוב אבל ראיתי שמבחינת הספק מנוע הוא הכי חלש מבין השלושה.

בקיצור,אני אבוד ואשמח לעזרה :oops:

אלה המיקסרים שאני מצאתי (אם יש לכם עוד הצעות תציעו):

קיצ'ן-אייד:

http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=2043

קנווד:

http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=104537

והמורפי:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8311

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

השאלה הכי חושבה היא האם אצא שלך אופה עוגות בחושות או לשה בצקי שמרים עם המיקסר ?

כאן, זה מתחיל להיות מעניין. לישת בצק היא עבודה הרבה יותר קשה למיקסר.

לכן, מופי ריצ'ארדס, אם אתה רוצה מכשיר שימשיך איתה שנים רבות, שכח מהמורפי ...

אם היא גם מכינה בצקים מקמח מלא, אז צריך מכשיר חצי תעשייתי בעל קיבולת של 7 קילו אם אינני טועה,

מסתובב בשוק מכשיר כזה של קנווד.

ממבחן שנערך פעם ע"י אחד מהעיתונים הגדולים, לקיצ'נאייד היה ייתרון בלישת בצקים.

אני באופן אישי, כחובב אפיית לחמים, ממתין להזדמנות לרכישת קיצ'נאייד ולא קנווד.

אם היא לא ממש עוסקת בבצקים, אז שניהם טובים.

רק אל תיקח מורפי ריצ'ארדס.

פורסם

גם לי היתה את ההתלבטות לפני כמה חודשים בנושא הנ"ל.

המועדמדים הסופיים היו קיצ'נאייד KSM150 ‬מול קנווד 50 KMIX (שהפך לאחרונה ל-70. אותו דבר, רק מספר חדש).

המבחן הזה ב - YNET עזר לי, אם כי אין שם מנצח ברור: שניהם טובים.

השורה התחתונה:

השקלול המכריע תלוי בהרגלי האפייה שלכם. אם אתם מרבים להקציף ולאפות בשמרים, אוהבים אביזרים וגם משתמשים בהם, ויש לכם שיש גדול מספיק - הקיצ'נאייד עדיף. אם אתם מרבים לאפות עוגות בחושות, עוגיות, ואין לכם סבלנות למכשירים מורכבים - הקנווד עדיף.

בכל אופן - אני בחרתי בסוף בקנווד KMIX 70 (בין היתר בגלל האחריות ל-5 שנים והשורה המצוטטת מעלה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני באופן אישי מעדיף את הקיצ'נאייד, אולי זה העיצוב ה "timeless" ואולי זה פשוט הסלידה מהשיווק האגרסיבי של הקנווד.

מאות אלפי שקלים מושקעים כדי שהמיקסרים של קנווד יעטרו את מטבחי האולפנים של תוכניות הבישול.

בסופו של דבר - שניהם יעשו אותה עבודה.

פורסם

לפני כחצי שנה רכשנו לאחותי, שהיא אופה חובבת בהווה וקונדיטורית לעתיד, את הKMIX הנ"ל.

גם אני לא מבין יותר מידי בנושאי אפייה (שיא הרזומה הקולינרי שלי מסתכם בשקשוקה), אבל אני יודע להגיד שהיא מאוד מרוצה מהמיקסר ושהתוצאות מדברות בעד עצמן. רמת העוגות, העוגיות והחלות שהיא אופה מאז שקיבלה את המכשיר עלתה פלאים :yum:

מצד שני, עפ"י דיווח שקיבלתי לפני כמה ימים המיקסר החל להשמיע קולות חשודים וככל הנראה יסור בקרוב למעבדה במסגרת האחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמא שלי שהיא בעצמה חובבת בישול\אפייה רצינית (זה בא עם הגנים המרוקאים..) פינטזה הרבה זמן על הקיצ'נאייד עד שבסוף אחים שלי ואנוכי קנינו לה אותו לפני איזה 4 שנים.

היא מאושרת עד הגג.

אישתי גם מפנטזת על אחד כזה,כך שאני מניח שכמו שכתבו כבר,הקיצ'נאייד זה הרולס רוייס של המיקסרים.

לך על זה טייגר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רואה שהדעות ממשיכות להיות חלוקות.

את המורפי הורדתי.

היא צריכה אותו בעיקר בשביל הבצקים. בגלל זה חשבתי שצריך שיהיה כמה שיותר חזק (הרבה וואטים :twisted:).

לפי המבחן של ווי-נט הבנתי שהקיצ'נ-אייד יותר חזק מבחינת לישת בצקים,אז כנראה שנלך עליו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מצויין !

אבל שוב, אני מזכיר שאם מדובר גם בלישת בצקים מקמח מלא, אזי שייתכן כי גם הקיצ'נאייד הרגיל יתקשה במשימה.

ואז יש להתחיל לחפש משהו אימתני יותר. אבל זה רק אם באמת זהו הרגל קבוע או שיהפוך לכזה.

מיקסר שכזה עולה כ3500 ומעלה אם אני זוכר נכון.

או, הנה, ירד המחיר !

אבל יש גם משהו אימתני יותר בכ3000 ש"ח.

ומצאתי גם דברים שנראים לי יעודיים ללישת בצקים לחובבי הכנת בצקים שבניינו.

חפשו בקטגוריית קערות עד 7 ליטר. (לישת עד 4 קילו בצק !!!)

• תוכן חדש...