Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה בקיסריה בסוף אז גם אני בפנים עם המונית הכחולה (בשביל הצבע).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למה אתה מגדיר את הרכב שלך כגרוטאה ?

האמת שמבחינה מכנית הרכב לא רע (עדיין יש מה לשפר) , אבל מבחינה חיצונית הרכב באמת שלא נראה משהו (בלשון המעטה).

פורסם

אומנם אין לי רובר, ועדיין עם האוטו של ההורים ועם יונדאי אלנטרה 2.0 יהיה תכנון למפגש שאוכל לבוא "כנגד כל הסיכויים" עם היונדאי? לפחות יש מצלמה טובה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עידן אל תבריז, תן לנו להוציא את העיניים קצת.

עמנואל רובר 25 סטנדרטית הרבה יותר יפה מכול רובר 200.

prelude_type_r תשכנע את חבר שלך להגיע, עדיין לא יצא לי לראות השתלה כזאת נוסעת בארץ אולי זה יתן קצת מוטיבציה.

darkman כולם מוזמנים גם עם אופניים, אבל מצלמה טובה זה ברכה. {כבר 2, ezuf לא להבריז}.

לגבי המיקום קיסריה זה בטוח השאלה איפה בקסריה? לפי דעתי או ליד הגן לאומי או בחנייה של האמפי, הולך?

מצורפת מפה לא לצחוק לא מצאתי מפה אז ציירתי, מי שמוצא מפה טובה וברורה שיעלה אותה.

המזג אוויר בנתיים איתנו כרגע אמור להיות מעונן חלקית 8).

יום שבת 12 בצהריים לא לאחר! {אני עובד בערב:?}.

ללא שם.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

סגור חניה של האמפי, אני מבין הולך להיות שם משהו רציני, גם אני מביא מצלמה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

עמנואל רובר 25 סטנדרטית הרבה יותר יפה מכול רובר 200.

.

כן אבל שלי לא כל כך סטנדרטית ... לשלי יש תוספת של איזולירבנד חבלה צהוב על הגג למניעת דליפות בימים קשים :cry:

פורסם

אפשר לסדר את זה עם אטם ייעודי מחו"ל, אני יודע שיוגב בזמנו עשה את זה, אני בעצמי עומד להזמין אטם כזה, נדבר במפגש אולי נעשה הזמנה כפולה.

פורסם

לא אומרים יותר מעולה, אומרים מייעולה מיצויין, אם יש עוד אנשים שבאים נא להתפקד בשרשור.

• תוכן חדש...